Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati8655

Ile schudnę i w jakim czasie? Jestem niedoświadczona :(

Polecane posty

Gość kati8655

Hej, rozpoczynam dietę 1000 kcal. Od dziś. Mam zamiar chodzić 3-4 razy w tygodniu na siłownię po godzince. W domu od czasu do czasu też coś poćwiczę. Ile chudnie się na takiej diecie i w jakim czasie? Słyszałam, że ok 1 kg tygodniowo. I czy polecacie głodówki jednodniowe - raz w tygodniu np. regularnie w piątki? Mam do zrzucenia dobre 10 - 11 kg. Chciałabym się tego do wakacji pozbyć. Ważę 72 kg i mam 169 cm wzrostu. Noszę teraz rozmiar 42. Chciałabym 38/40. Dziękuję za odpowiedź.

Gość weiarkaja
tak ok 1 kg na tydzien nie polecam 1 dniowej glodowki w trakcie 1000 kcal

Gość kati8655
Ok, dziękuję za info :)

Gość kak
Ja też nie polecam ci stosowania drastycznych diet na odchudzanie. Lepiej zastosuj dietę od dietetyka. To będzie bardzo dobre rozwiązanie. I będziesz mieć pewność, że naprawdę zdrowo schudniesz nawet te 11 kilogramów. Dodatkowo -ćwicz systematycznie. Najlepiej jest wykonywać ruch trzy razy w tygodniu po czterdzieści minut. Jeśli to ni pomoże ci uzyskać wymarzonej wagi i figury, to jedynym ratunkiem, który może pomóc ci pozbyć się takiej nadwagi jest zastosowanie sprawdzonych suplementów diety na odchudzanie. Mogą to być na przykład tabletki. Bardzo dobre są te, które posiadają wyciąg z jagód Acai. O tych sprawdzonym preparacie, i o innych informacje znajdziesz na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2012/02/21/skuteczne-tabletki-na-odchudzanie-a-ich-sklad/

Gość rozmaryn i curry
Przy dużym wysiłku fizycznym możesz schudnąć 1,5 kg na tydzień. Powodzenia PS: Pamiętaj o 5 posiłkach dziennie, co 3 godziny. Bo jak zjesz na raz 1000 kcal, to to nie będzie żadna dieta ;)

Gość rozmaryn i curry
Przy dużym wysiłku fizycznym możesz schudnąć 1,5 kg na tydzień. Powodzenia PS: Pamiętaj o 5 posiłkach dziennie, co 3 godziny. Bo jak zjesz na raz 1000 kcal, to to nie będzie żadna dieta ;)