Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAAMILA23

CZY TO CIAŻA CZY POMYŁKA?

Polecane posty

hej dziewczyny.okres spoznia mi sie juz 10 dni biore luteine 50 drugi dzien. test wyszedl negatywny czy moge obawiac sie ze jestem w ciazy?mam juz synka 14 miesiecznego i nie jestem JESZCZE gotowa na drugie dziecko.

Nie jesteś w ciąży,jeśli lekarz przepisał ci luteine to chce wywołać ci miesiączkę-cierpliwości

no wlasnie nie lekarz...dala mi kolezanka pod warunkiem ze test negatywny i taki byl.teraz niewiem bo naprawde nie jestem jeszcze gotowa na drugiego bobaska

Gość nimma
no to idź na konsultację do tej koleżanki. Ależ wymyśliłaś. Kto by tam szedł do lekarza. :O

nimma lekarz jest na urlopie! pozatym jesli nawet jestem w ciazy to luteina nie zagraza.jest stosowana nawt do jej podtrzymania.

4 marca mialam miesiaczke. a seks uprawialam okolo 9 marca gdzie miesiaczki juz nie bylo(moze jakies tam nie bardzo widoczne slady)po stosunku pojawila sie jeszcze na jakies dwa dni.mam 23 lata

Jeżeli test robiłaś na przestrzeni kilku ostatnich dni to wynik jest wiarygodny. Jeśli chcesz dalej brać luteinę na własną rękę to w sumie powinnaś brać ok. 10 dni. Potem odstawiasz i w przeciągu kilku dni powinna pojawić się miesiączka.

po tygodniu? od daty spodziewanej miesiaczki?mowia ze najwczesniej po 14 dniach...niewiem juz sama.kazdy mowi inaczej ,tak samo w necie na kazdej innej stronie jest tez inaczej opisane.ale skoro tak mowisz to pewnie tak jest.wiesz martwie sie troszke bo maly ma dopiero 14 miesiecy skupiam na nim cala uwage,jest planowanym dzieckiem.narazie nie jestem w stanie byc matka dwojga dzieci tym bardziej ze mialam szok poporodowy i to tez mnie odrzuca od bycia drugi raz w ciazy.rozumiesz...juz jakby bylo no to by bylo,wychowam i tyle bedzie mial rodzenstwo hehe ale wolalabym narazie nie gdybym miala mozliwosc wyboru.

no ale masz racje zamotalam sie bo przeciez kiedy to ja sex uprawialam....hm a i jeszcze jedno niewiem jak to ujac ale kochalismy sie w kondomach i potem on sie tylko wytarl... za 2 godziny znowu ale bez gumki.czy jakies resztki spermy mogly pozostac w nim i plemnik przezyl?i sie zaaplikowal?

Plemniki się nie aplikują. Plemniki mogły zostać w cewce moczowej. Test jest wiarygodny najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki i jednocześnie 14 dni po stosunku.

przepraszam napisalam tak niepowaznie bez sensu.to z tego stresu i obawy.bo kocham dzieciaki ale naprawde nie jestm na to jeszcze gotowa.jedno narazie musze odchowac.narobic dzieci to nie sztuka prawda?. od kilku dni (jakies 4dni)boli mnie czasami podbrzusze jak na miesiaczke.

hm...upławy mam skąpe teraz a jesli sa to takie jakby białe.jak w ciązy...chociaz w ciąży sa tez przezroczyste.

zrobie jeszcze jeden test dzisiaj...czy jesli wyjdzie negatyw to tymbardziej mozna wykluczyc ciaze?czy sa jakies szanse na to by to byla pomylka i jednak bede w ciazy?

zrobie jeszcze jeden test dzisiaj...czy jesli wyjdzie negatyw to tymbardziej mozna wykluczyc ciaze?czy sa jakies szanse na to by to byla pomylka i jednak bede w ciazy?

Gość anne marie ....
jeśli nie jesteś pewna to powtórz test

Gość anne marie ....
a luteiny nie powinnas brać bo to lekarz powinien ci ja przepisać więc po co ja bierzesz ? masz nieregularne cykle ?

Gość dlaczego sie
nie zabezpieczasz? w glowie i sie to nie miesci... mniej by było topików - "czy jestem w ciąży?!"

Gość dlaczego sie
nie zabezpieczasz? w glowie i sie to nie miesci... mniej by było topików - "czy jestem w ciąży?!"

kazdy ma prawo zapytac...inni zadaja bardziej glupie pytania a ty juz sie marszczysz.zabezpieczam sie ale 2 godziny po stosunku gdy on sie wytarl tylko ...tez sie kochalismy.to bylo miesiac temu...test negatyw robilam dwa dni temu ale okresu nie ma.

za drugim razem juz bez gumki bylo...ale on sie wytarl.a ten drugi raz to skonczyl poza mna.obawiam sie ze moze plemnik w cewce przetrwal i ..........no ale test negatywny.po miesiacu.to dziwne.

za drugim razem juz bez gumki bylo...ale on sie wytarl.a ten drugi raz to skonczyl poza mna.obawiam sie ze moze plemnik w cewce przetrwal i ..........no ale test negatywny.po miesiacu.to dziwne.

Gość najwczesniej 14 dni po
stosunku... matko uprawia sex, jest matka i gowno wie

jak ci przeszkadza to nie czytaj...i nie dodawaj glupich komentarzy.a co ty myslisz ze bedac matka trzeba byc doswiadczonym?????????????????????????? w wychowaniu dziecka jestem ale nie zbyt w tych sprawach.ginkiem nie jestem.daruj sobie te glupie odpowiedzi.