Gość anne marie .... Napisano Kwiecień 14, 2012 są bardzo małe szanse ale są, czyli za 2 razem był to stosunek bez zabezpieczenia ? dobrze to zrozumiałam.. ? -tzw. przerywany , bo jeśli tak to szanse zawsze są, odczekaj parę dni i ponownie zrób test , ale też jeśli masz nieregularne cykle to może przez stres albo jak byłaś chora może ci się @ spoznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bjiuyg Napisano Kwiecień 14, 2012 A moze przeszłaś jakieś zapalenie pecherza badz masz jakis problem z jajnikami dlatego okres ci sie spoznia. Zrób test jeszcze raz chociaz mylse ze ten który juz robilas dal wiarygodny wynik. ale zrob dla swietego spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 chora nie bylam...wiesz dziwne bo kochalismy sie miesiac temu ostatni raz.to juz by test pokazal ze spodziewam sie dziecka...skoro ta taka bardzo mądra napisala ze 14 dni po stosunku pokazuje.a to juz miesiac ponad.bo 4 mialam dostac i nie ma a test negatyw byl 12 kwietnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 od 9 marca wogole nie wspolzylam.bardzo sie martwie.czy to moze nie jakas choroba bo z ciaza to nie taki proble.lekarz na urlopie.w pn wraca to sie zwroce do niego.o ile nie bede musiala czekac bog wie ile bo przeciez kolejki sa a innego lekarza sobie nie wyobrazam zeby mnie zbadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 ZROBILAM ZNOWU TEST I JEST NEGATYWNY TO JUZ 12 DNI JAK NIE MAM MIESIACZKI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 DZIS ZAREJSTRUJE SIE DO GINKA ALE CIEKAWE JAKI CZAS OCZEKIWANIA.jak myslicie >?jestem w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 moze to byc spowodowane złymi wynikami tarczycy?poce sie strasznie pod pachami...wiem ze to okropnie brzmi ale strasznie sie denerwuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 jak myslicie >?jestem w ciazy??ja pierdzielę bo padnę-skąd my mamy wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 MIALAS NIE WYPOWIADAC SIE NA MOJ TEMAT.wlasnie dostalam okres.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 gratulacje!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach