Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAAMILA23

CZY TO CIAŻA CZY POMYŁKA?

Polecane posty

Gość anne marie ....
są bardzo małe szanse ale są, czyli za 2 razem był to stosunek bez zabezpieczenia ? dobrze to zrozumiałam.. ? -tzw. przerywany , bo jeśli tak to szanse zawsze są, odczekaj parę dni i ponownie zrób test , ale też jeśli masz nieregularne cykle to może przez stres albo jak byłaś chora może ci się @ spoznic

Gość bjiuyg
A moze przeszłaś jakieś zapalenie pecherza badz masz jakis problem z jajnikami dlatego okres ci sie spoznia. Zrób test jeszcze raz chociaz mylse ze ten który juz robilas dal wiarygodny wynik. ale zrob dla swietego spokoju.

chora nie bylam...wiesz dziwne bo kochalismy sie miesiac temu ostatni raz.to juz by test pokazal ze spodziewam sie dziecka...skoro ta taka bardzo mądra napisala ze 14 dni po stosunku pokazuje.a to juz miesiac ponad.bo 4 mialam dostac i nie ma a test negatyw byl 12 kwietnia.

od 9 marca wogole nie wspolzylam.bardzo sie martwie.czy to moze nie jakas choroba bo z ciaza to nie taki proble.lekarz na urlopie.w pn wraca to sie zwroce do niego.o ile nie bede musiala czekac bog wie ile bo przeciez kolejki sa a innego lekarza sobie nie wyobrazam zeby mnie zbadal.

DZIS ZAREJSTRUJE SIE DO GINKA ALE CIEKAWE JAKI CZAS OCZEKIWANIA.jak myslicie >?jestem w ciazy??

moze to byc spowodowane złymi wynikami tarczycy?poce sie strasznie pod pachami...wiem ze to okropnie brzmi ale strasznie sie denerwuje.