Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KDIF888ff

BŁAGAM KTO SIE ZNA NA MODZIE??CO NOSIC DO TAKIEJ SUKIENKI ??

Polecane posty

Gość KDIF888ff

jest to sukienka taka bardziej na elegancko chyba bo do niej jest żakiecik w tym samym kolorze na zdjeciu obok ale nie wiem co do niej zakladac i jak ja nosic bo ma strasznie duzy dekolt z przodu a z tylu jest zabudowana nie wiem jakie kolory pasuja do niej butów i czy pod nią mozna cos ubierac ?tak jak widac jest na ramiaczkach i ma sporyyy dekolt z przodu czego na focie nie widac.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2a392a7e0aa99057.html sorki ale zdjecie robione na strychu :)

Gość bila abluzkaaa
POD TO BIALA BLUZKA

Gość bezowe bucikiii
ale ona pyta co glownie pod sukienke bo straszny dekolt ma ja bym ubrala biala bluzke z dlugim rekawem do tego buty na obcasiku bezowe koniecznie

Gość EJTAMEIET
deserrt CZARNE BUTY DO SZAREJ SUKIENKI ?? BEZ JAJ KOBIETO? TO WIOCHA BY BYLA A CO NA TAKA SUKIENKE ZALOZYĆ ALBO POD NIĄ ? NIE MAM POJĘCIA.

Gość macierzanka *_*
do tej sukienki można założyć wszystko...

Gość szczerzyneczka :)
Ładna :) zdecydowanie czerwone szpilki ożywią strój . a gdzie zakupiona bo podoba mi sie może też bym sobie taką sprawiła ;)

nie uważam żeby to była wiocha, czarne lakierowane platformy dobrze prezentują sie praktycznie ze wszystkim, zamsz - już mniej ...

Gość wszystko czyli co
MACIERZANKO..mam 3 pytania!! 1 ale co pod taka sukienke i czy mozna cos pod nia zalozyc? 2 jaki kolor butow i czy na obcasie musza byc koniecznie wysokim? 3 jeszcze jaki kolor na sukienke i co zalozyc oprocz zakieciku ? odpowiedzcie jak mozecie mi na te 3 pytania:) z gory dzieki kochane

Gość wszystko czyli co
ZAKUPILAM JĄ W H&M ALE TO DAWNO :):) i własnie lezy tak sobie w szafie na strychu bo nie mam do czego jej nosic nie wiem z czym i jak bo ten kolor jest jakis taki dziwny :)nie wiem co do niej dobrac zeby nie chodzic w calym komplecie czyli żakiecie ktory jest do niej:):)

Gość macierzanka *_*
to jest uniwersalna sukienka na każdą okoliczność napisz ile masz lat i gdzie chcesz ją założyć

Gość wszystko czyli co
no wlasnie nie wiem gdzie ja moge zakladac i czy moge w niej wychodzic na przyklad do kosciola? czy nadaje sie tylko na eleganckie okazje typu obroma magisterki i inne?

Gość wszystko czyli co
tak jak napisalam DEKOLT NA FOCIE WYDAJE SIE NORMALNY ALE JAK JA ZAKLADAM TO JEST MEGA WIELKI I PASUJE COS POD NIA UBRAC ALE CZY MOZNA?TEGO NIE WIEM :):)i nie wiem co by to bylo :)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Biala koszula pasuje idealnie do tek sukienkii:) Buty czarne beda super:) Nie zakladaj w kolorze sukienki bo bedzie nudno:/ Zakiet w kolorze jasnym albo czarny:)

Gość wszystko czyli co
ale biala koszula pod czy na sukienke?i z dlugim czy krotkim rekawkiem?

Gość macierzanka *_*
na disco: czerwone usta + czerwone szpilki (zamiast żakietu weź gaz do brony) na obronę magisterki: żakiet + wysokie szpilki( to nigdy nie zaszkodzi o ile umiesz w nich chodzić) dekolt zapniesz broszką do pracy: pod sukienkę możesz założyć bluzkę w kazdym kolorze, ale najlepiej konkretnym na zerwanie z chłopkiem: koniecznie pończochy... do kościoła bluzka pod spód + baleriny PS. Zazdroszczę figury musisz miec spory biust :D

Gość wszystko czyli co
macierzanka dziekuje ale czy baleriny tez pasuja do tej sukienki?:) czy tylko szpilki? i jakiego koloru bluzka by najbardziej pasowala pod sukienke:) czemu spory biust?:):):):) jestem szczupla i wysoka a biust mam nomalny w sumie 75 D:)

Gość macierzanka *_*
jak jesteś wysoka to moga ci wystawac majtki przed kościołem zrób przy lustrze próbę klękania :D jeśli dotąd nie zauważyłaś to kiecka jest SZARA!!!! bardziej mdłego i neutralnego koloru nie ma. ten jesyny nie gryzie się z niczym dobieraj dodatki białe, czarne lub szare jeśli chcesz się wkomponowac w tło. lub czerwone szafirowe i zielone jeśli przeszkadz ci, ze inni cię depczą. nadal zazdroszczę biustu...

Gość niveababy87666
w zyciu bym nie zalozyla butow na koturnie do takiej sukienki!! koturny co najwyzej do spodni, zreszta zalezy o jakiego rodzaju oturnie mowimy. ale do tej sukienki to tylko szpilki. ladna sukienka.

moja Żonka w fartuchu kuchennym wyglądającym lepiej od tej "sukienki" klepie koklety. Żakiet z dobrego materiału może uratować w pastelowych kolorach stonowanych , lub czerń soczysta , raczej biel nie , jeżeli już to kremowa,

macierzanka - dobra uwaga z kosciolem:P Ja bym zalozyla pod spod koszule i moze byc z dlugim i krotkim rekawem:D Jakos mi baleriny nie pasuja do tek sukienki:/

ooo nawet faxet sie zna;lazl,ktory MYSLI,ze zna sie na modzie:P

Gość nie sluchaj kretynek
to jakies malolaty ,które sie nie znają na modzie!!! NIGDY W ŻYCIU NI ZAKLADA SIE ZADNEJ BLUZKI POD TAKĄ SUKIENKĘ TYLKO NA GOLE CIALO!!!! TO BY BYŁA NAJWIĘKSZA WIOCHA ZAKLADAC POD TE SUKIENKE BLUZKE Z DLUGIM REKAWEM!!!

Gość macierzanka *_*
"TO BY BYŁA NAJWIĘKSZA WIOCHA ZAKLADAC POD TE SUKIENKE BLUZKE Z DLUGIM REKAWEM!!!" kobieta z klasą i na wiochę się potrafi odpowiednio ubrać

Gość fruu
Gość fruu
Gość nie sluchaj kretynek
A JAKĄ BLUZKE PROPONUJESZ POD TAKA SUKIENKE MĄDRALO?? PRZECIEZ TO SUKIENKA NA GOLE CIALO TYPOWA A NIE ZEBY BLUZKE UBIERAC POD NIĄ !JAK BY TO WYGLADALO ?? JAKĄ BLUZKE NIBY MA UBRAC ?Z KOLNIERZYKIEM ?BEZ JAJ !!

Gość ma przecietne a nie dobre
z kolnierzykiem biala tylko pasuje do tej sukni

Gość ja wiem...
to sukienka? wyglada jak tuniczka krotka, ledow to to dupe zakryje :D hm sama nie wiem, moze legginsy czarne? na pewno nie nosiolabym tego jako sukienki bo sądząc po zdjęciu to to ledow tylek zakrywa

Gość ZDJECIE WPROWADZA W BŁĄD
ONA JEST DO KOLAN I NIE KROTSZA NA FOCIE TYLKO WYGLADA JAK KROTKA TAK NAPRAWDE ONA JEST DO KOLAN !