Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona bezsenna noca

co robic?

Polecane posty

Gość zmeczona bezsenna noca

czesc dziewczyny. pewnie takich postow byla masa, ale jakos nie znalazlam doklanie takiego samego. licze ze moze ktoras miala podobna sytuacje i powie mi jak to sie skonczylo mam dziecko ze swoim chlopakiem, coreczka ma 5 miesiecy, jakies 2 miesiace temu wyprowadzilam sie z domu do rodzicow, zle mnie traktowal, nie zajmowal sie mala, ciagle imprezowal a ja mialam tego dosc. ze 2 tyg po wyprowadzce zaczelismy ze soba normalnie rozmawiac i od tamtego czasu malymi kroczkami staralismy sie do siebie wrocic. widzialam ze sie zmienil. zajmowal sie coreczka przestal imprezowac. wiec zaczelam sie w to znow angazowac. a wczoraj wieczorem powiedzial mi ze musi mi cos powiedziec- w tydz po tym jak sie wyprowadzilam z domu sprowadzil sobie dziewczyne ktora zaszla w ciaze;/ ja jestem zalamana nie wiem co robic, on mowi ze mnie kocha ze to niemozliwe, ze ona klamie ze jest w ciazy:( i sama nie wiem czy zle mi jest z tym dlatego ze mnie zdradzil czy jestem na niego wku***ona ze byl tak bezmyslny... na dodatek jak zaszlam z nim w ciaze mialam szanse odejsc od niego ulozyc sobie zycie z kims odpowiedzialnym i troskliwym, z kims kto chcia byc ojcem dla mojej coreczki:( zaluje wszystkich swoich wyborow:( zastanawiam sie jak on mogl mnie przez ten czas oszukiwac udawac ze wszystko jest ok, plnowac wspolna przyszlosc. wiec moje drogie panie, mialyscie.

Gość brak baterii w telefonie
jak on mogl mnie przez ten czas oszukiwac udawac ze wszystko jest ok normalnie, takich ludzi jest mnostwo z tym się akurat zgodzę - takich ludzi jest mnóstwo... a co ty zrobisz to od ciebie zależy tylko pamietaj - słowa NIC nie kosztują i wobec tego w ogólnym rozrachunku nie mają najmniejszego znaczenia