Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGA325

Problem

Polecane posty

Gość AGA325

Witam . Mam pewien nie duży problem. Mam 18 lat współżyje ze Swoim chłopakiem od jakiegoś czasu zawsze z zabezpieczeniem w postaci prezerwatyw .Ostatnio miesiaczke powinnam dostać 9kwietnia, dziś jest juz 14 a okresu brak. Strasznie sie tym denerwuje bo nie wiem dlaczego tak mi sie opoznia . Dodam że współżyłam przed okresem 6 i 8 kwietnia, czy to jest moze powod tego ze okres i sie spóżnia ? Pamiętam że po ostatniej miesiączce zaczełam sie odchudzac oraz zaczełam chodzic na silownie, czytalam że niby to może tez opóznic okres . Zaczynam sie coraz bardziej denerwowac . Z góry dziekuje za odpowiedzii :)

ja tez mam problem z okresem...mialam dostac 4 a jest 14 kwietnia.hm...ty przed okresem mialas dni plodne chyba na to wychodzi.ale zrob test.nic o niczym jeszcze nie swiadczy.pozatym kazdy stosunek przestawia dzien miesiaczki.przynajmniej tak mi mowil kiedys lekarz.wiesz ja tez nie zbyt doswiadczona .test zrobilam i jest negatywny ...biore luteine na wywolanie miesiaczki i narzie nie pokazala sie .a nie chce dziecka bo mam 14 miesiecznego synka i narzie nie jestem gotowa na drugie.wiem jak sie czujesz ja tez niezbyt dobrze z brakiem okresu.

Gość AGA325
tak oczywiście jak zawsze z zabezpieczeniem .

ja tez mam problem z okresem...mialam dostac 4 a jest 14 kwietnia.hm...ty przed okresem mialas dni plodne chyba na to wychodzi.ale zrob test.nic o niczym jeszcze nie swiadczy.pozatym kazdy stosunek przestawia dzien miesiaczki.przynajmniej tak mi mowil kiedys lekarz.wiesz ja tez nie zbyt doswiadczona .test zrobilam i jest negatywny ...biore luteine na wywolanie miesiaczki i narzie nie pokazala sie .a nie chce dziecka bo mam 14 miesiecznego synka i narzie nie jestem gotowa na drugie.wiem jak sie czujesz ja tez niezbyt dobrze z brakiem okresu.

Gość AGA325
tak były z zabezpieczeniem .

Gość AGA325
tak były z zabezpieczeniem .

"pozatym kazdy stosunek przestawia dzien miesiaczki" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Skoro były z zabezpieczeniem to spokojnie czekaj. Miesiączka może się spóźnić o dwa tygodnie i jest to normalne. Jeśli nie pojawi się po dwóch tygodniach od spodziewanego terminu idź do lekarza.

Gość bialamasajka
Tak, okres może się od tego spóżniać. Po prostu zrób test. Jeśli obawiasz się ciąży zacznij obserwować poszczególne fazy Twojego cyklu. W dni płodne bardziej uważajcie bądź w ogóle nie współżyjcie. Afrodyta (mikroskop owu) jest dobra jeśli chodzi o określanie tych dni.