Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhdfhs

nieśmiałośc

Polecane posty

Gość dhdfhs

Witam. Mam 20 lat. Jestem osobą nieśmiałą dla nie znajomych, ale wśród swoich znajomych jestem otwarta. To tez nie tak, że się zamykam na innych. Często poznaję ludzi. Zauważyłam, jednak, że teraz jest z tym coraz gorzej. Od czasu, gdy zostawił mnie chłopak. Od tamtej pory poznałam już kilki innych facetów, ale zawsze to się szybko kończyło, nie potrafiłam się zaangażować. Fajnie się rozmawiało, ale gdy chodziło o uczucia zamykałam się. Teraz znów poznałam fajnego faceta, nie wiem co mam zrobic, żeby się otworzyć. Na prawdę go lubię. Ale przez to , że ja się tak zamykam, to on się oddala. Nawet głupie złapanie za rękę mnie krępuje. Nie wiem co mam robić, proszę Was o pomoc .

Gość dhdfhs
pisząc tutaj miałam nadzieję, że ktoś może miał podobny przypadek i poradził sobie z tym jakoś..

Gość dhdfhs
Pisząc tutaj miałam nadzieję, że ktoś miał podobny przypadek i poradził sobie z tym jakoś .. psycholog po jednej wizycie mi nie pomoże .

Gość o jak fajnie
Jak dobrze, że jesteś zs i radzisz od rana:) Z Tobą nam dużo lepiej, a problemy wydają się błahe gdy spieszysz ze swoim dobrym słowem.

Gość dhdfhs
nie pomoże, ale tak jak pisałam, może podzieli się tym jak sobie poradziła z takim zachowaniem .. i ja sama potem spróbuje czegoś dokonać

Gość Facet bez Kobiety
przez wiele lat chodziłem do psychologa i nie pomogło ;/

Gość ninkakwiatek
Może warto przeczytać poradnik Leil Lowndes "Pożegnanie z nieśmiałością"? Tutaj jest ten poradnik: http://www.przemiana.otwarte24.pl/142,Pozegnanie-z-niesmialoscia-Leil-Lowndes

Gość dhdfhs
wizyty u psychologa kosztuję, więc pewnie sobie sama jakoś będę musiała sobie pomóc