Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

nowy filmik z Los Angeles!!- o tym jak spelniac marzenia

Polecane posty

Gość bezzzzdomnaibezrobotnaiiii
Wiecie ale zobaczcie ta moja historia to jest moralitet - jakiego udupa zrobili ze mnie takimi udupami sie stali. Nie przebierając w słowach i tyle :( No cóz... tak sobie życzyli. Dosłownie. A w międzyczasie? I wiecie moi dziadkowie z brygidek uciekli i kto na nich za przeproszeniem pierdnął? Jedynie brygidki , że miały im łeby urwać. I to tak wysoko. Dzieci nie mieli - przeklęci. No wiecie co... to mieli dorobić jakąś historyjkę. Jak dla mnie. O tym,że nie było cudowniejszego ogrodnictwa niż królewskie w Londynie, a pózniej Szkocji. Nic tylko chleją razem a Polak przy trinku to nie ma rady. Nie do obalenia. I tyle. A te brygidki - im niczego więcej nie potrzeba i taki koniec :(

88 klawiszy - a to dobrze. Ale wiecie - ja sie nie dam. Jakie w USA są kary za kidnaping i co oni zrobili ta służba i te brygidki z całym światem. I ja ich żegnam. Wolę USA i kary za kidnaping i tyle. Takie coś zrobić i hahaha - no a Am. Pol? I koniec :(

Wiecie ta laska z filmiku 23-24 to jeszcze chociaż już powinna mieć dziecko w USA albo i dwoje i pracę stała i być męzatką. Co jej zostało? Tylko rodzina. To nie ma rodziny. Życie nie jest proste, no ale... studia. To wszystko kosztuje. To tylko ja byłam zrobiona, że za darmo. Gdzie ja bym tam na studia poszła. Po szkole praca i koniec. Bez sensu :(

Na razie idę - jescze tu zajrzę co nowego. Pozdrawiam 🌼

Gość nie tymi drzwiami
a o! dobrze wytlumaczyles :) a moge o jedno jeszcze zapytać? definicje wyrazne i kontekstwoe? która z ponizszych jest "wyrazna" a) przekątna kwadratu to linia łącząca przecwiległe wierzchołki . b) przekątna kwadratu lub prostokąta to linia łącząca przeciwległe wierzchołki. c) przekątna czworokąta to linia łącząca przeciwległe wierzchołki?

Gość pod nie tymi drzwiami
i jeszcze jedno pytanie :D 01:49 [zgłoś do usunięcia] bezdomnaibezrobotniiiiiiiiiii To Czyni Mnie Innym Od Was Wszystkich o co chodziło?

Gość nie tymi drzwiami
też sobie takie zrobisz, żeby sie motywować do biegania po schodach zamiast jezdzic windą? :classic_cool: rec se zaczął chyba bede musiała opuscic Twoje jakze miłe towarzystwo :( troche adrenaliny mi sie przyda :classic_cool: p.s dzieki wielkie za pomoc :)

Gość nie tymi drzwiami
a któż to był? i jak mnie udawał? a może był/była sobą? a może to nawet byłam ja? :D

Gość nie tymi drzwiami
no dobra jednak nie ogladam tv, za ciekawe rzeczy są w necie :O

Gość nie tymi drzwiami
tak, przy pętli tramwajowej?

hej! fajne te twoje filmiki! podoba mi sie sposob w jaki odbierasz swiat. pozdrawiam!

Gość nie tymi drzwiami
nie mogę sie w domowym zaciszu wczuć w tego typu filmy :O zresztą co raz oglądane to...

Gość nie tymi drzwiami
hmm tzn ja tam nigdy nie byłam,ale w tv tylko widzialam, znaleźli zwłoki koło pętli/zajezdni tramwajowej (ostatecznie ałtobusowej) i że obok są stare opuszczone baseny... możliwe że coś pokręcili tak samo jak kiedys w malanowskim pokazali moją dzielnicę a naściemniali że to inna :D ot przekłamanie telewizyjne, tylko po co to robią? :O

Gość nie tymi drzwiami
opuszczonych i ogólnodostępnych z niskim stopniem zamenelowienia? :)

Gość nie tymi drzwiami
co pisałam a czego nie pisałam to jeden Bóg wie :classic_cool: ja już nie pamiętam, ale chyba wątpię, może pisałam że przejeżdzałam nieopodal? chociaż ogolnie to jestem mobilna i każdego dnia tu i tam...błąkam sie bez celu :) żule u nas też sie mówi a tego długiego wyrazu to nigdy nie słyszałam, to chyba archaizm(lokalny)? w warszawskim słowniku też są takie zapomniane slowa których nawet wstyd by było teraz używać :D

Gość nie tymi drzwiami
chociaż to fajnie, że nie macie tego... przykro jest patrzeć na bezdomnych,głodnych... p.s jednak w W-11 non stop jest pokazywane menelstwo, pijactwo,bezdomni, ćpuny, squoty, rudery, a prostytutki!!!!!!!! och! czy naprawde w Krakowie stoją grupkami w samym centrum w biały dzień?

Gość nie tymi drzwiami
wolka?! :( :( :( 😭

Gość nie tymi drzwiami
ta wólka obok huty - cmentarz?! i okolice 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ah :(

Gość nie tymi drzwiami
a wracając do rzeczy, więc to jednak jest? :D ogladasz takie seriale w ogole? ja to żałuję,że w Warszawie tego nie krecą 😠 a tak to podają jakies nazwy ulic zupelnie nieznane mi...ale czasem są fajne akcje, no i też skrajności, jak nie żule to ludzie z pałacykami, willami, szok..gdyby nie tv to nie wiedziałabym że można tak żyć :D

Gość nie tymi drzwiami
ideałem? :o chciałbyś skonczyc jak Brzoza w Smolensku? :( mi sie nie podobają zbyt nisko latające obiekty...rownież owady :O

Gość nie tymi drzwiami
mi sie Wólka kojarzy z randką z moim Ex :( :( noc, cmentarz, radio zet... :( 😭 p.s są jakies fajne tematy na ogolnej?

Gość nie tymi drzwiami
i co myslisz o vivatce? :classic_cool: noo... tak to było, nocą...:( (bez zadnych podtekstów! bo to było takie niewinne...😭) ale na cmentarzu nigdy nie byłam:) tylko pod... :) a Ty jakie masz pośmiertne plany? ja bym nie chciała leżeć w ziemi...musze koniecznie być spalona.. tylko czy bedzie miał mmnie kto spalic? :O cala rodzina wymrze... :O

Gość nie tymi drzwiami
ja sie obawiam, obudzenia po śmierci :O że bede sie dusic, ciemno,wigloć, robaki...te robaki chyba najgorsze...i bede sie budzić co noc :( wole zeby spalili, nie chodzi tu o ducha a o ciało p.s ugryzł Cie messerszmit jak miałeś reke wystawioną?:classic_cool:

Gość nie tymi drzwiami
ókół?! znasz gwozdek i fansówke?! tak Ele znam, tzn nie osobiscie, ale z wypiekami na twarzy oczekuje na kolejne filmiki żywotów nie śledzę, raczej twórczość, to fascynujące jakie tu osoby siedzą nie? takie skrajne, wyraziste, w każdej jest jakieś szaleństwo

Gość nie tymi drzwiami
"Owca sie nią zainteresowała" to zabrzmiało jakby "policja sie nią zainteresowała" :D moge zapytac o coś niezwykle prywatnego i intymnego? :classic_cool: jak trafiłeś na kafe ? :D (przypominając hasło "kafeteria.pl dla mądrych kobiet" ) :D

Gość nie tymi drzwiami
Lśnienie - nie widziałam, ale z wielu ust słyszałam, że dobre i należy zobaczyć. A jak słysze taki komunikat to robię w tył zwrot. Nie przepadam za popularnymi i lubianymi filmami tudzież ksiązkami...

Gość nie tymi drzwiami
2 lata? :D a kiedys mowiles,że pare miesiecy :classic_cool: jednak czas na kafe plynie tak szybko :O :( pamietasz moze jaszczompia i pódelka?

Gość nie tymi drzwiami
aa no tak, nie doczytalam :D ja ponad 2 lata...niedlugo bedzie 3 :O ktos cos zlego o Tobie pisal? pewnie w temacie o oszustwach matrymonialnych:classic_cool: eh ktos probuje mi popsuc humor 😠