Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KD88DFDGdfffg

BŁAGAM ZERKNIJCIE NA MOJE WYNIKI KRWI!!JEST POWÓD DO NIEPOKOJU??

Polecane posty

Gość KD88DFDGdfffg

NA FORUM ZDROWIE NIKT NIE CHCE POMÓC:(MOZE TUTAJ mam 30 lat i jestem kobietą i chyba mam anemie bo tak mi siostra( na medycynie jest )powiedziala u lekarza nie bylam jeszcze rbc (ERYTROCYTY) :4,290 000 WBC(KRWINKI BIALE): 6950 HEMOGLOBINA : 12.5 HEMATORKYT : 38% RDW 12.4 PLT LYTKI KRWI : 193000 w normie P-LCR 58% podwyzszone PDW 19,6 fl podwyzszone MPV 14,1 fl podwyzszone wzor kwrinek bialych aparaturowo segmenty 45,4 a norma jest od 50 ! boje sie bo plytki krwi sa w normie a reszta czyli plcr pdw i mpv podwyzszone co to oznacza? i segmenty za nisko krwinek bialych ? moze ktos wie i czy amma anemie faktycznie?za malo czerwonych cialek podobno aha jeszcze zelazo zelazo mam 23 umol! a ob mam 6/12 i tez nie wiem co to znaczy

Gość jaką anemię???
błagam cię:O twoja siostra naprawdę studiuje medycynę?:O masakra:O a potem tacy ludzie mają nas leczyć:O

Gość Katastrofasmoleńska:D:D:D
Napisz testament jak najszybciej......Przygotuj rodzinę .........i żegnaj. Idiotko chyba nie myślisz ,że tutaj siedzą lekarze.Bo nie mają co robić.Skoro debilko masz 30 lat i lekarz Ci powiedział ,że masz to nie wiem po kiego grzyba piszesz to tutaj...Jezu ja tez mam 30 lat -mam wesolo w głowie anie nie sądziłam ,że ludzie w moim wieku mogą by ć do tego takimi idiotami

Gość ryba bez ości
Napisz testament jak najszybciej......Przygotuj rodzinę .........i żegnaj. Idiotko chyba nie myślisz ,że tutaj siedzą lekarze.Bo nie mają co robić.Skoro debilko masz 30 lat i lekarz Ci powiedział ,że masz to nie wiem po kiego grzyba piszesz to tutaj...Jezu ja tez mam 30 lat -mam wesolo w głowie anie nie sądziłam ,że ludzie w moim wieku mogą by ć do tego takimi idiotami

Gość wyglada to na anemie
.

Gość wyglada to na anemie
.

Gość znnnnhfg
mi to wygląda na fobię

Gość KLOCIMY SIE OD WCZORAJJ
ale kretynki siostra jej dobrze mowila przeciez ma malo czerwonych krwinek i to sa poczatki anemii wg mnie przynajmniej a znam sie troche na tym bo mam lekarzy w rodzinie i krwinek czerwonych powinna miec pol 4,5 miliona by bylo okey poza tym ZAKRZEPICE MA BO MA WYSOKIE LCPR I MPV ITD..AZ 58 %

Gość NIE SA TO DOBRE WYNIKI
DZIEWCZYNY JAKA FOBIA JAK LASKA MA PODWYZSZONE PARAMETRY 3 PRZY PLYTKACH KRWI A TO ZLE. WIEC MA PRAWO SIE OBAWIAĆ I SEGMENTY MA ZA NISKIE TEZ !

Gość co za dzicz tutaj na kafe fuj
nie sa to dobre wyniki krwi i kazdy lekarz powie wiec nie pieprzcie ze histeryzuje pewno kazdy z was to ma lepsze wyniki a najezdza na laske !

Gość hej ja bym to olala
bo tragedii jeszcze nie ma

Gość lekarzyna
bardzo złe wyniki-wszystko wskazuje na to ,że masz anemie i byc może powturzyła bym badania bo z tego co zaobserwowałam pzwdowpodobnie masz bialaczkę!!!! Natychmiast się rejestruj ponownie i zinterpretujcie wyniki bo jak będzie za puzno to będzie kaplica

Gość %8&52@
Nie masz białaczki , tylko lekką anemie :D Dostaniesz żelazo , będzie ok i nie martw się !!!!!!

Gość heZLEJEURRT
to lekka anemia na razie jest

Gość heZLEJEURRT
ale zelazo ona ma dobre bo 23 umol a od 12 norma do 30 jest

Gość Ferdynant pryscyc
Niechce Ciebie martwić ale mi to wygląda na początki ropomacicza, masz dosyć niestabilną krzywą. Zachodni wiatr spierdolił polaka z dachu.

Gość Ferdynant pryszczycz
Niechce Ciebie martwić ale mi to wygląda na ropo macicze, znam się troche natym prawdopodobnie to dopiero początki.

Gość kki866h
zle jest

Gość nie sa dobre ale
na raka to nie wyglada

Gość fanka kasi love.!
ja znam się tylko na hemoglobinie a hemoglobine masz w normie więc to raczej nie anemia wiec nie wiem czego twoja siostra się uczy na tej medycynie :)

Gość nie sa dobre ale
hemoglobine ma w normie ale na granicy dolnej wiec prawie anemie ma

Gość fanka kasi love.!
hemoglobine i czerwone krwinki w normie więc gdzie wy tu anemie widzicie?

Gość nie sa dobre ale
PISZEMY ZE PRAWIE MA ANEMIE BO MA W DOLNEJ GRANICY KRWINKI I HEMOGLOBINE WIEC ZA CHWILE MOZE MIEC JUZ ANEMIE JAK SPADNĄ NIZEJ

Gość fanka kasi love.!
ale sa w normie więc nie ma żadnej anemi zrozum to 🖐️

Gość nie sa dobre ale
ale plytki ktwi sa do dupy wiec ogolnie wyniki nie sa dobre

Gość jhvcxxxx
HGB zakres normy g/dł 11,5 - 16,5 czyli jesteś w normie Rbc 3,5 - 5,5 kroniki czerwone też jesteś w normie

Gość jhvcxxxx
Wbc krwinki białe zakres normy 109/1 3,5-10,0 też jesteś w normie Hemokratyt % norma 35,0-55,5 też masz norme .Będziesz żyć Dziewczyno :D

Gość kaznochowaaa
Anemii napewnbo nei masz ale troche mało tej hemoglobiny. Radze Ci zaczać brac tabletnik z witamina c b i zelazem;) I wszystko sie napewno unormuje

Gość kaznochowaaa
Anemii napewnbo nei masz ale troche mało tej hemoglobiny. Radze Ci zaczać brac tabletnik z witamina c b i zelazem;) I wszystko sie napewno unormuje

Gość jhvcxxxx
No przecież podałem zakres normy !!!!!!! Po huuja piszecie , że ma mało hemoglobiny ?! ,jak ma w normie ???????????!!!!!!!!!!!!!