Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gemellina

co myslicie o powrotach? ex zwiazki

Polecane posty

Co myslicie o powrotach tzn ex byle znajomosci damsko-meskie po latach :) i jak myslicie czy to trawda z tym starym przyslowiem _do tej samej rzeki sie 2gi raz nie wchodzi- ????

Gość zawiedziony1410
myślimy czy na pewno wiesz o co chodzi w tym przysłowiu ;)

Gość nawet ladna pogoda
u mnie jest tak, ze ja dalej kocham mojego bylego ( ON MNIE ZOSTAWIL ) ... ale to bylo juz 3 lata temu,ale potem i tak sie spotykalismy... on mnie nei chce ... ale mnie interesuje takie cos... bo jak ja do niego cos napisze, odezwe sie to jest zle ( bo on nie chce abym pisala) ..ale jak juz dam sobie spokoj ..to on zaczyna sie odzywac ... :/ dodam ze mamy po 30 lat .. mi zalezy na nim... ale nie rozumiem jego zachowania ...

no fakt ... wiem dobrze ale moze ktos cos moze powiedziec...napisca z wlasnego doswiatczenia sama nie wiem :)

do mnie odezwal sie moj ex po 2 latach... spotkalismy sie porozmawialiscm itd... sama nie wiem 2 lata temu rozstalismy sie... w tym czasie poznalismy nowe osoby... nowe zwiazki .. i na koncu ali on ani ja nie znalezlismy prawdziwej milosci.. wiem to glupie co napisze ale moze dac ta 2 ga szanse??

wlasnie... mam pewne obawy .. on mi zaproponowal zebysmy sprobowali raz jeszcze...sama nie wiem

wlasnie... mam pewne obawy .. on mi zaproponowal zebysmy sprobowali raz jeszcze...sama nie wiem

sama nie wiem... prawde mowiac nie spodziewalam sie ze cos takiego nastapi... myslalam jak koniec to koniec a tu nagle niespodzianka po 2 latach...dziwne to wszystko....

Gość misiasm8m8
jasne ze daj, sproboj czemu nie, zycie jest jedno :) ja natomiast nie wrocilabym nigdy do bylego, mimo ze zalezalo mi na nim bardzo, ale nie wrocilabym bo teraz jestem o niebo szczesliwsza z obecnym kochaniem..:)

Gość nawet ladna pogoda
gemelino..u mnie tak bylo, ze moj byly w tym czasie mial jakies panny, ale kazda go rzucala i zostal sam... i mi zalezy... ja w tym czasie nie mialam nikogo... ale on jak uparty.... wiem ze mysli teskni ze gdzies tam kochga jeszcze.. bo jak przestane sie odzywac to on zaczyna ...i jak ja zaczne to mu ulzy bo wie ze dalej mi zalezy .. a ja nie chce tak, chce sie spotkac i pogadac bo wiem ze warto dac sobie ta szanse

Gość nawet ladna pogoda
gemelino..u mnie tak bylo, ze moj byly w tym czasie mial jakies panny, ale kazda go rzucala i zostal sam... i mi zalezy... ja w tym czasie nie mialam nikogo... ale on jak uparty.... wiem ze mysli teskni ze gdzies tam kochga jeszcze.. bo jak przestane sie odzywac to on zaczyna ...i jak ja zaczne to mu ulzy bo wie ze dalej mi zalezy .. a ja nie chce tak, chce sie spotkac i pogadac bo wiem ze warto dac sobie ta szanse

Gość misiasm8m8
jasne, probuj, daj szanse, raz sie zyje!;) ja jednak nigdy w zyciu nie wrocilabym do bylego mimo ze kiedys mi na nim zalezalo, ogolnie jest bardzo przystojny.. to jednak nie zdecydowalabym sie na powrot, bo obecnie jestem szczesliwsza o niebo z innym :)

gemellina jak myslicie czy to trawda z tym starym przyslowiem _do tej samej rzeki sie 2gi raz nie wchodzi- ???? Do tej samej rzeki się wchodzi i to nieraz kilka razy.Nie wchodzi się natomiast dwa razy do tej samej wody:) Jak wiadomo w rzece woda płynie i niemożliwe jest żeby moczyć się w tej samej wodzie.Tak tylko do wiadomości. A jeśli chodzi o powroty to nie widzę sensu babrać się i sklejać to co się już rozsypało.

Gość misiasm8m8
jasne, probuj, daj szanse, raz sie zyje!;) ja jednak nigdy w zyciu nie wrocilabym do bylego mimo ze kiedys mi na nim zalezalo, ogolnie jest bardzo przystojny.. to jednak nie zdecydowalabym sie na powrot, bo obecnie jestem szczesliwsza o niebo z innym :)

gemellina jak myslicie czy to trawda z tym starym przyslowiem _do tej samej rzeki sie 2gi raz nie wchodzi- ???? Do tej samej rzeki się wchodzi i to nieraz kilka razy.Nie wchodzi się natomiast dwa razy do tej samej wody:) Jak wiadomo w rzece woda płynie i niemożliwe jest żeby moczyć się w tej samej wodzie.Tak tylko do wiadomości. A jeśli chodzi o powroty to nie widzę sensu babrać się i sklejać to co się już rozsypało.

bo jak przestane sie odzywac to on zaczyna ...i jak ja zaczne to mu ulzy bo wie ze dalej mi zalezy .. a ja nie chce tak, chce sie spotkac i pogadac bo wiem ze warto dac sobie ta szanse No, widać, jak warto :D

wiec mysle ze dam szanse... dzieki za rady :) ale dalej mam pewne opory to troche dziwna sytuacja...

Gość WłosyRozwianeWiosennymWiatrem
wróciłam do byłego. nie żałuje. jest warto. jest dobrze. kocham go.

u mnie byla t inna sytuacja rozstalismy sie to on znalazl sobie inna jak to sie pozniej okazalo.... na poczatku tego nie wiedzialam... ale ok jak chcial rozstalam sie honorowo i od razu skasowalam jego numer z komorki... zero odezwu przez 1rok troche to przezylam tak nagle taka wiadomosc ze koniec itd... przez te wszystkie miesiace usilowalam zapomniec... poznalam innego chlopaka ,zaczelismy sie razem spotykac i tak przelecial rok... do czasu jaksie nie odezwal... nie wiem sama po co to zrobilam.... ze sie z nim spotkalam teraz to mysle ze on uwaza ze ma mnie w garsci ...ze sie zgodzilam ok... podoba mi sie tak samo jak wczesniej ale wiem tyle ze jestem duzo silniejsza niz wczesniej ...i nie robie glupich bledow jak za maolata :) nie wiem sama co mam robic

Gość gość
Nazywam się Malina, z Holandii. Pragnę podziela moje świadectwo z ogółu społeczeństwa na temat Świetny rzucający czar o nazwie (dr Dave) zrobili dla mnie, tę świątynię właśnie przywiózł mój utracony ex kochanka do mnie z ich wielką pracę pisowni, spotykałem się tego człowieka o nazwie Steven byliśmy razem na długo Czas i uwielbialiśmy nasz własny, ale kiedy byłem w stanie dać mu męskiego dziecka przez 5 lat zostawił mnie i powiedział, mi, że nie może kontynuować już wtedy byłem teraz szuka sposobów, aby go z powrotem, a także uzyskać ciąży, aż do znajomego powiedział mi o tej świątyni i dał mi swój adres e-mail kontaktu, wtedy nie będzie w to uwierzyć, kiedy skontaktowałem się z nimi, że na moje problemy przygotowane elementy i rzucił zaklęcie dla mnie i przynieś mi utraconego męża z powrotem, a po miesiącu Brakowało mi miesięczną i pójść na badania i Wynik stwierdził, że jestem w ciąży, jestem szczęśliwy dzisiaj jestem matką zestaw bliźniąt chłopca i dziewczyny, ja po raz kolejny dziękuję za świątynię co zrobili dla mnie, jeśli jesteś tam przechodząc przez dowolny z tym problemów można skontaktować się z tą wielką Dr za pomocą wymienionych poniżej: Kontakt czar rzucający dzisiaj .. daveangela08@gmail.com (1) Jeśli chcesz ex powrotem (2) jeśli zawsze masz złe sny. (3) Chcesz być promowane w swoim biurze. (4) Chcesz kobiety / mężczyźni uruchomić po tobie. (5) Jeśli chcesz mieć dziecko. (6) Chcesz być bogaty. (7), które chcesz związać Twój mąż / żona będzie Twój na zawsze. (8) Jeśli potrzebujesz pomocy finansowej. (9) Opieka ziołowa (10) Jeśli nie możesz być w stanie zaspokoić swoją żonę należnego lub pragnienie seksu niska akcja eee. (11), jeśli odmawia się miesiączka cały dzień to przypuszczam lub nad przepływami. (12), jeśli twoja praca odmówić płacić, ludzie dzięki ci?. (13) rozwiązać problem gruntów i dostać go z powrotem. (14) Czy twoja rodzina Denny Cię z prawda? (15) Niech ludzie słuchać słów moich, a nie mój chcieć (16) Czy masz niską liczbę plemników? (17) Sprawa rozwiązania E.T.C Kontakt czar rzucający dzisiaj .. daveangela08@gmail.com