Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloratka...

Depro-Vena zastrzyk Anty a mozliwa ciaża?

Polecane posty

Gość koloratka...

Witam.Jestem juz ponad 2 msce na zastrzyku antykoncepcyjnym nigdy go juz oczywiscie nie powtorze czuje sie strasznie jednak co mnie martwi iz wyskoczyl mi brzuch jak bym miala mega wzdecia zrobilam test ciazowy taki najtanszy wyszedl delikatny jakis cien ale ledwo widoczny a juz tak mialam bo mam torbiel i przy nim tak mozliwe,odeszla ochota na kawe mam juz dzieci i zawsze tak mialam i sennosc mega sennosc do lekarza mam molziowsc isc dopiero 4 maja nie mieszkam w Polsce.Wiem ze nie stwierdzicie mi ciazy wiem tez ze zatsrzyk dziala bardzo dobrze daje duzy procent zabezpieczenia jednak znalazlam 2 przypadki kobiet zajscia na tym zastrzyku boje sie.......

dawno temu stosowałam antykoncepcyjnie zastrzyki DEPO-PROVERA,które zatrzymywały miesiączkę i owulację na 3 miesiące(powtarzałam je co 3 miesiące)dlatego je brałam bo miałam torbiel prawego jajnika,lekarz próbował zatrzymać mi owulację by torbiel nie powstawała-ale po dłuższym okresie brania tego leku lekarz próbował mi przywrócić okres tabletkami,po tym wszystko z moimi cyklami się po przestawiało,nawet stałam się bezpłodna-dopiero po kilkunastu latach zaszłam w 2 ciążę-2008 rok ciąża obumarła,dopiero teraz jestem w 5 miesiącu ciąży(mam już 12 letnią córkę)

Gość koloratka...
slyszalam o tym ze przy dluzszym stosowaniu tego zastrzyku moze powstac bezplodnosc ze to dla kobiet zdecydowanych ktore nie chca wiecej ciazy,ja bym ja stosowala ale mam straszne bole migrenowe skurcze i zle sie czuje .....To jest moj 1 zastrzyk i ostatni

Gość koloratka...
reaguje bardzo żle po tabletkach dlatego chcialam sprobowac zastrzyku

Gość koloratka....
Bralam w Polsce 2 skladinkowe mialam ich kilka reaguje zawsze tak samo silne bole glowy takie ze widze czarne kropki i wymiotuje bol uniemozliwia mi prowadzenie samochodu i myslenie ....tutaj za granica probowalam 4 roznych 1 skladinkowych i juz mi sie odechcialo probowania no i zbieram wode doslownie buzie mam jak chomik ktory chomikuje jedzenie w policzkach porazka :(