Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiifkfnfg

co zrobić, żeby mieć to "coś" w twarzy?

Polecane posty

Gość iiifkfnfg

zastanawiam się co niektóre osoby robią, że mają to coś w twarzy, nawet faceci, którzy nie używają żadnych kosmetyków. np. mój kumpel nie jest jakimś lalusiem - nie pizdrzy się przy lustrz, jest mu obojętne jak wygląda (co nie oznacza, że jest zaniedbany), a mimo to wygląda fajne, ma "coś" takiego w twarzy. czemu tak jest? od czego to zależy?

Gość kutfa pisze posta i pisze
z tym sie trzeba urodzic :P

Gość RaZR
Co to znaczy to "coś"? Rozumiem że to "coś" to jest coś co Ci się w danej osobie podoba a nie wiesz dlaczego Ci się podoba i nazywasz to tym "czymś". Każdy ma w sobie to "coś" tylko jest kwestią gustu czy to "coś" zwróci uwagę innej osoby. Nie wszystkim każdy się podoba.

Gość RaZR
Co to znaczy to "coś"? Rozumiem że to "coś" to jest coś co Ci się w danej osobie podoba a nie wiesz dlaczego Ci się podoba i nazywasz to tym "czymś". Każdy ma w sobie to "coś" tylko jest kwestią gustu czy to "coś" zwróci uwagę innej osoby. Każdy ma jakiś gust i dla jednych ktoś będzie miał to coś dla innych nie.

Gość ale o co chodzi.......
od genów

Spojrzenie,oczy to jest w twarzy najważniejsze.Sposób w jaki ona patrzy.Żadne sztuczki nie pomogą gdy nie ma się tego naturalnego daru-)

Sexy trzeba się urodzić. =D Albo operacja plastyczna jeżeli natura Cię nie obdarzy tym czymś. =D

Spojrzenie,oczy to jest w twarzy najważniejsze.Sposób w jaki ona patrzy.Żadne sztuczki nie pomogą gdy nie ma się tego naturalnego daru-)

Gość iiifkfnfg
RaZR - Serio myślisz, że każdy ma to "coś", tylko że zauważamy to tylko w osobie, która nam się podoba? Ten moj kumpel np. nie ma za ładnych rodziców, jego brat też jest przeciętny, siostra też nie za ładna, a on ma to "coś", to samo moja kolezanka.

Gość scfgr
tzeba sie z tym urodzic i juz!

Gość hghgfdhf
Ja czesto slysze o swoim usmiechu ze niby mam to cos,ze nie smieje sie jak wiekszosc tylko to sa takie niesmiale usmiechy...nie wiem jak to okreslic :D ale tak mam od zawsze Co ciekawe ja nie cierpie swojego usmiechu,ale skoro innym sie podoba... :D

Gość wpychacz nachalny
otworzyc usta by miec to "coś" czyli meskie piękno w twarzy