Gość SPUCHLAVZEK22334455 Napisano Kwiecień 14, 2012 lekarz zalecił mi jedzenie gotowane na parze, znalazłam w necie taki parowar, ale nikt ze znajomych nie ma takiego poradźcie.http://akcesoria-kuchenne24.pl/product/Parowar-IntelliSteam-Morphy-Richards/?id=545, ciekawe czy to żarcie pomoże mojej niedoskonałej figurze, która zbliża się niebezpiecznie do kuli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Kwiecień 14, 2012 ja mam Parowar Tefal Vitamin i sobie bardzo chwale ale jesli na razie nie wiesz czy bedzie ci to smakowalo kup sobie takie metalowe sitko (w wiekszych sklepach spozywczych mozna kupic) do nakladania na garnek z woda - dzieki niemu tez ugotujesz na parze, ale nie ma tam miejsca na jedzenie dla calej rodziny;) jedzenie tak przygotowane jest zdrowsze i mniej kaloryczne niz np smazone. ale od samego jedzenia na parze nie bedziesz miala ksztaltow modelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bigg g Napisano Kwiecień 14, 2012 Jak Cię stać na taki to kupuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SPUCHLAVZEK22334455 Napisano Kwiecień 14, 2012 to tylko dla mnie, nie mam rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Kwiecień 14, 2012 to wydaje mi sie, ze wystarczy to specjalne sitko (wiele osob robi na zwyklym sitku). bez sensu jesli teraz zainwestujesz i po tygodniu odstawisz - szkoda kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SPUCHLAVZEK22334455 Napisano Kwiecień 14, 2012 ale tam jest i tak najtaniej, aja już nie mogę na siebie patrzeć, więc chyba nie mam wyjścia jak polubić jedzenie bez smaku , a co ty myślisz o żarciu z pary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Kwiecień 14, 2012 ten Twoj jest drogi w porownaniu z innymi, ale jesli Cie stac to kupuj " jak polubić jedzenie bez smaku" - od razu widac, ze niegdy nie jadlas jedzenia 'z pary'. ono nie jest bez smaku (no chyba, ze rozgotujesz). maja nawet bardziej intensywne smaki siebie (a nie przypraw). wszelkie warzywa (nawet ziemniaki) gotowane na parze sa pyszne bez jakichkolwiek przypraw, nawet soli. Tez mi sie w to nie chcialo wierzyc, dopoki sie sama nie przekonalam. A w parowarze mozna przygotowac wszystko - poszukaj w necie przepisow ze zdjeciami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SPUCHLAVZEK22334455 Napisano Kwiecień 14, 2012 dzięki, a czy ty zaczęłaś jeść dla zdrowia czy dla figury i czy to coś pomogło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Kwiecień 14, 2012 troche z ciekawosci, ale tez dla zdrowia i figury. ale nie gotuje tak codziennie. a dla utrzymania figury biegam - sport chyba najwiecej daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SPUCHLAVZEK22334455 Napisano Kwiecień 14, 2012 bieganie teraz to by mnie chyba zabiło, ale jak schudnę 10 to chyba spróbuje w końcu mam po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zelowka Napisano Kwiecień 15, 2012 Ja mam garnek z sitkiem za 19.90 i jak dla mnie wystarczy. Dopytaj lekarza, czy możesz jeść przetwory z soi, bo mnie bardzo dobrze się po nich funkcjonuje. Można jeść pasztety. kiełbaski z soi (ja znam z firmy Rumix Prosoya). Można jeść kotlety lub kostkę sojowa (orico). Można do wielu rzeczy dodawać ser tofu (polsoja). Od sałatek do risotta, od kanapek po zupę. A człowiek czuje się lekki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klautel_Michal Napisano Grudzień 11, 2012 Morphy Richards to najpopularniejsza firma w Anglii produkują świetne sprzęty - ten parowar to potwierdza, ma mnóstwo funkcji np podtrzymywanie ciepła, inteligenty timer i wiele innych wraz z dużą mocą i niezłą pojemnością nie ma sobie równych na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez mam tefal vitamin Napisano Grudzień 11, 2012 i równiez jestem bardzo zadowolona. Jedzenie jest pyszne i robi sie bardzo szybko. Warzywa mrozone juz po 5 minutach z przyciskiem vitamin sa gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach