Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPUCHLAVZEK22334455

ZDROWA KUCHNIA

Polecane posty

ja mam Parowar Tefal Vitamin i sobie bardzo chwale ale jesli na razie nie wiesz czy bedzie ci to smakowalo kup sobie takie metalowe sitko (w wiekszych sklepach spozywczych mozna kupic) do nakladania na garnek z woda - dzieki niemu tez ugotujesz na parze, ale nie ma tam miejsca na jedzenie dla calej rodziny;) jedzenie tak przygotowane jest zdrowsze i mniej kaloryczne niz np smazone. ale od samego jedzenia na parze nie bedziesz miala ksztaltow modelki

Gość Bigg g
Jak Cię stać na taki to kupuj

Gość SPUCHLAVZEK22334455
to tylko dla mnie, nie mam rodziny

to wydaje mi sie, ze wystarczy to specjalne sitko (wiele osob robi na zwyklym sitku). bez sensu jesli teraz zainwestujesz i po tygodniu odstawisz - szkoda kasy

Gość SPUCHLAVZEK22334455
ale tam jest i tak najtaniej, aja już nie mogę na siebie patrzeć, więc chyba nie mam wyjścia jak polubić jedzenie bez smaku , a co ty myślisz o żarciu z pary

ten Twoj jest drogi w porownaniu z innymi, ale jesli Cie stac to kupuj " jak polubić jedzenie bez smaku" - od razu widac, ze niegdy nie jadlas jedzenia 'z pary'. ono nie jest bez smaku (no chyba, ze rozgotujesz). maja nawet bardziej intensywne smaki siebie (a nie przypraw). wszelkie warzywa (nawet ziemniaki) gotowane na parze sa pyszne bez jakichkolwiek przypraw, nawet soli. Tez mi sie w to nie chcialo wierzyc, dopoki sie sama nie przekonalam. A w parowarze mozna przygotowac wszystko - poszukaj w necie przepisow ze zdjeciami.

Gość SPUCHLAVZEK22334455
dzięki, a czy ty zaczęłaś jeść dla zdrowia czy dla figury i czy to coś pomogło?

troche z ciekawosci, ale tez dla zdrowia i figury. ale nie gotuje tak codziennie. a dla utrzymania figury biegam - sport chyba najwiecej daje

Gość SPUCHLAVZEK22334455
bieganie teraz to by mnie chyba zabiło, ale jak schudnę 10 to chyba spróbuje w końcu mam po co

Gość zelowka
Ja mam garnek z sitkiem za 19.90 i jak dla mnie wystarczy. Dopytaj lekarza, czy możesz jeść przetwory z soi, bo mnie bardzo dobrze się po nich funkcjonuje. Można jeść pasztety. kiełbaski z soi (ja znam z firmy Rumix Prosoya). Można jeść kotlety lub kostkę sojowa (orico). Można do wielu rzeczy dodawać ser tofu (polsoja). Od sałatek do risotta, od kanapek po zupę. A człowiek czuje się lekki...

Gość klautel_Michal
Morphy Richards to najpopularniejsza firma w Anglii produkują świetne sprzęty - ten parowar to potwierdza, ma mnóstwo funkcji np podtrzymywanie ciepła, inteligenty timer i wiele innych wraz z dużą mocą i niezłą pojemnością nie ma sobie równych na rynku.

Gość ja tez mam tefal vitamin
i równiez jestem bardzo zadowolona. Jedzenie jest pyszne i robi sie bardzo szybko. Warzywa mrozone juz po 5 minutach z przyciskiem vitamin sa gotowe.