Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Sposób na głupią drukarkę

Polecane posty

Potrzebuję wydrukować coś w kolorze czarnym. Jednak posiadam idiotyczną drukarkę, która nie chce wydrukować mi nic na czarno, bo nie mam czerwonego tuszu. :o Jest na to jakiś sposób?

Gość Śląska mama.
Też mam taką drukarkę i niestety sposobu na to nie znalazłam. Jedynym sposobem jest zakup najtańszego zamiennika na Allegro. Tak, aby tylko był. :)

cały czasu, tylko mało czasu na pisanie :o co tam na erotycznym?? P.S spróbuj użyć czarnej kartki:classic_cool:

Kilkoro starych bywalców jeszcze zagląda, ale faktycznie garstka. :D Albo są tylko pod nowymi nickami. :classic_cool:

Gość inzynier serwisowy/...........
Zalezy jaka drukarka. Ale w każdej ustawienia zaawansowane i drukuj z kolorowych. Mieszaj kolory lub podobnie. A w niektórych musisz wyjąc czarny pojemnik. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość inzynier serwisowy/...........
Zalezy jaka drukarka. Ale w każdej ustawienia zaawansowane i drukuj z kolorowych. Mieszaj kolory lub podobnie. A w niektórych musisz wyjąc czarny pojemnik. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Ale ja właśnie na czarno chcę drukować i czarny tusz mam. A wyjęcie któregokolwiek tuszu sprawia, że drukarka w ogóle nie chce ze mną rozmawiać. W ustawieniach nie znalazłam nic co wg mnie mogłoby pomóc (poza wyborem-"tylko czarny tusz", co też nie pomogło).

Gość Śląska mama.
No właśnie u mnie to samo. Choćbyś stanął na włosach łonowych to drukarka gdy brakuje któregoś tuszu to nie wydrukuje. I nie da się tego za Chiny obejść, za Japonię też nie. :)

Gość Śląska mama.
Najlepsze jest to, że jak nie mam któregoś tuszu, to skaner też nie działa. :) Bezsens, bo co ma piernik do wiatraka? Perwersjo, a jaką drukarkę masz?

No mi na szczęście skaner działa, bo inaczej bym ją chyba przez okno wyrzuciła. :D HP Officejet PRO 8500A

Gość Śląska mama.
To ja mam Epson Stylus. :) Jakieś głupie te drukarki ostatnio. Zamiast ułatwiać życie to tylko utrudniają. :)