Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudik1255

mam 17 lat i zostane mama..

Polecane posty

Gość Wrocławianin....
Mamą możesz być dobrą, ale nie zmienia to faktu, że przegrałaś życie. 🖐️Gdybyśmy się znali byłoby mi przykro. :classic_cool:

Gość lukrecja boloneze
wcale nie przegralas zycia:) ja tez mlodo zostalam mama:) i mamy sie swietnie-ja i moja corka;)byc moze coniektorych to drazni,bo nie potrzebujemy pomocy i zyjemy lepiej niz nie jedna pelna rodzina:D Trzeba byc zaradnym w zyciu i pracowitym to wszystko. A to jaka bedziesz mama ,nie zalezy wcale od wieku;) Powodzenia ci zycze:)

Moja sąsiadka to nawet studia zrobiła.. więc jak tylko zdasz maturę to będzie dobrze ! a po zawodówce też nie jest żle bo przynajmniej zawód będziesz mieć...

Jasne chciałaś dziecka w wieku 17 lat... nawet pewnie szkoły nie skończyłaś, ciekawe z czego będziesz się utrzymywać, pewnie i tak twoi rodzice będą musieli większość pieniędzy na to dziecko wyłożyć wielce odpowiedzialna istoto :O

niewiem czemu niktorzy sa tak negatywnie nastawieni.. koncze szkole.. mam mieszkanie.. chlopaka ktory mnie kocha i sznuje.. cieszy sie rowniez ze bedzie tata.. moze nie zyjemy w luksusach ale jest nam dardzo dobrze..

Gość jakajaneczka34
nie sluchaj tych negatywnych, tylko tych drugich:) powodzenia zycze

przeciez ona nie jest puszczalsaka gdyz wie kto jest ojcem no i jest razem szczesliwa z ojcem tego dziecka... moja znajoma urodzila syna w wieku 16 lat i teraz jej syn ma 14 i ona jest super mama, bardzo dobrze sie dogaduja i sama go wychowywala bo ojciec dziecka sie odwrocil... wiec wierze ze bedziecie razem z twoim chlopakiem wspanialymi rodzicami... zycze powodzenia :)

Gość sgagthwrthethqgeqrgy
hahaha no raczej. przyszłaś tu szukać poklasku? mieszkasz z chłopakiem i nie masz nawet 18 lat? jestś nieletnia i mieszkasz z chłopakiem? ile lat mieszkacie razem? ile razem jesteście? LOL

Gość kkkiiikkkaaa
malineknn, większośc się seksi mając 17 lat, chyba, ze ktoś nie może sobie znależć partnera. Taka prawda. A jeśli jacyś nawiedzeni frustraci będa na nią krzywo patrzeć, to chyba ich problem, nie?

Gość kasienkaa1190
mala perelka ... nie jest puszczalska ?? w wieku 17 lat mieszka z chłopakiem i zaszła w "planowaną " ciąże ... no jak dla ciebie nie jest to puszczalska dziewczyna to powodzenia........ w wieku 17 lat to się uczy, a nie seksi ....

mala perelka - Co z tego że matka ma dobry kontakt skoro te dzieci nie mają ojca. 17 latki są zbyt głupiutkie na wychowywanie dzieci

Gość kkkiiikkkaaa
Czyli jak ktoś jest na studiach to też nie może wg was uprawiać seksu, bo "jeszcze się uczy"? I co żeście tak wsiadły na autorkę? Może skończyła np. zawodówkę fryzjerską czy kosmetyczną i ma szansę zarabiać w przyszłości więcej, niż wy po studiach. Wszędzie trąbią, że mamy za dużo absolwentów uczelni wyższych, ale jak ktoś ie chce studiować, to od razu jest wyśmiewany i wyzywany. Co za kraj:o

Gość dfdfdfdf
ds9fg8uds90fgdsfgdsfddd

mala perelka - Co z tego że matka ma dobry kontakt skoro te dzieci nie mają ojca. 17 latki są zbyt głupiutkie na wychowywanie dzieci

Gość kkkiiikkkaaa
kasienkaa1190, puszczalska dziewczyna to taka, co daje każdemu. A autorka uprawia seks ze stałym partnerem. Twoja matka też musiała sypiać z twoim ojcem, może ją nazwiemy puszczalską?

Gość zastanów sie co piszesz
skończyła zawodówke w wieku 17 lat eheheheh inteligentne:classic_cool:

Gość kkkiiikkkaaa
Ona pisze, że KOŃCZY szkołę, młocie.

Gość zastanów sie co piszesz
a jaką szkołę się kończy w wieku 17 lat? chyba gimnazjum jak rok kiblowalas kretynko;) 🖐️

Gość też miałam 17 lat
Na czym polega przegranie życia waszym zdaniem? współczuję podejścia do tego waszego życia skoro takie wydarzenia mogą w waszych ciasnych umysłach je przekreślać! I jak widzę zaraz pojawia się typowy stereotyp - jak nastolatka w ciązy to automatycznie dla większości samotna matka :-D no brawo !

Gość Give it to me
kkkiiikkkaaa między 17-latką, a studentką jest przepaść-wiekowa i intelektualna, więc nie porównuj dwóch całkiem innych rzeczy. Też mnie zastanawia jak można kończyć szkołę mając 17 lat, ja miałam 19 lat jak kończyłam liceum. "większośc się seksi mając 17 lat, chyba, ze ktoś nie może sobie znależć partnera. " No ciekawe... nie wydaje mi się, żeby ludzie w takim wieku szukali kogoś żeby sobie "poseksić". jesteś płytka wg. mnie. Do autorki, 17 lat to wcale nie jest tragedia, niektórzy w takim wieku są bardziej dojrzali od innych, i nie oznacza to w żadnym wypadku, że będziesz złą mamą. Życzę powodzenia.

Gość kasienkaa1190
kikkkaaaa jest różnica żadna szanująca się dziewczyna nie sypia i nie mieszka z facetem w wieku 17 lat ... czemu napisałam puszczalska bo w wieku 17 lat przeżywa się swoją pierwsza miłość, a ta panienka z tą pierwszą miłością od razu skoczyła do wyra i spłodzili dziecko, tak dla mnie jest to puszczalstwo. ale jak tam uważacie skoro jest to według was normalne że 17latka zaszła w planowa ciąże to ok. tylko pomyślcie o dziecku matka kończy gimnazjum nie będzie mieć żadnego wykształcenia nie nic. inne dzieci będą sie z niego śmiać. ale nie moja to sprawa.

Gość Give it to me
kkkiiikkkaaa między 17-latką, a studentką jest przepaść-wiekowa i intelektualna, więc nie porównuj dwóch całkiem innych rzeczy. Też mnie zastanawia jak można kończyć szkołę mając 17 lat, ja miałam 19 lat jak kończyłam liceum. "większośc się seksi mając 17 lat, chyba, ze ktoś nie może sobie znależć partnera. " No ciekawe... nie wydaje mi się, żeby ludzie w takim wieku szukali kogoś żeby sobie "poseksić". jesteś płytka wg. mnie. Do autorki, 17 lat to wcale nie jest tragedia, niektórzy w takim wieku są bardziej dojrzali od innych, i nie oznacza to w żadnym wypadku, że będziesz złą mamą. Życzę powodzenia.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Gimnazjum się kończy w wieku 17 lat? Nie wiem jak Wy, ale ja wtedy byłam w 2 LO.

Gość przestańcie pierdolićć
że młoda matka od razu równa się niewykształcona. widocznie wy macie zbyt małe możliwości umysłowe, żeby zdobyć wykształcenie mając inne obowiązki na głowie ale nie oceniajcie innych swoją miarą. jak ktoś jest inteligentny i nad ksiażkami sięzbytnio nie poci to i z dzieckiem na ręku sobie poradzi. Ja urodziłam w wieku 18 lat i mam skończone dwa kierunki studiów, nie robiłam żadnej przerwy. Moja znajoma urodziła też mając 18 lat i jest obecnie na aplikacji adwokackiej. Tylko wam współczuć mizernych mozliwości intelektualnych, skoro musicie mieć super warunki, żeby zdobyć jakieś wykształcenie

Gość a ja się zgadzam w wieku 17
lat być matką to świadczy o puszczalstwie. nie dość że uprawia w tym wieku seks to jeszcze mieszka u chłopaka ;/ no masakra jakaś, chłop ja pewnie w dupę niedługo kopnie bo jak zbliży się 5-6 miesiąc nie będzie mógł ruchać. i zostanie sama, moi tylko dziecka szkoda.

Gość mam zloty srodek na to!!!!
kasienkaa1190 -t y jestes chyba jakas idiotka......:D Dzis szkole srednia mozna skonczyc w rok bez wiekszych strat materialnych....:D:D:D a jesli myslisz ze ludzie zaczynaja sie bzykac po studiach do jestes chyba z EPOKI KAMIENIA LUPANEGO!:D:D:D dzis na pierwszej lepszej dyskotece-samego loda robi facetowi 15-latka! Byc dziewica w wieku 20 lat to dzis wstyd! Takie mamy czasy! puknij sie w leb zanim zaczniesz myslec.....i pisac bzdury....

Gość thththnt
bo jak zbliży się 5-6 miesiąc nie będzie mógł ruchać. hahahahaha! gdzie to wyczytałaś, w Pani domu czy w Gościu niedzielnym???