Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudik1255

mam 17 lat i zostane mama..

Polecane posty

Gość thththnt
no jak dla was nie liczy się to ile ktoś miał partnerów i co go z nimi łączyło, tylko to ile miał lat to szkoda nawet komentować. Rozumiem że jak ja uprawiałam seks w wielu lat 17 i teraz mając lat 29 dalej jestem z moim pierwszym i jedynym partnerem to jestem puszczalska, bardziej niż moja koleżanka która zaczeła współżycie na studiach a do tej pory to już się pewnie w liczbie partnerów pogubiła, taaak????

Gość mam zloty srodek na to!!!!
gdyby wszyskie zachodzily w ciaze w tym wieku w ktorym rozpoczely wspolzycie to caly swiat skladalby sie z puszczalskich:D:D:D:D:D:D:D ....idiotki,zal pl:O

Gość a ja się zgadzam w wieku 17
thththnt sam wiem że baba w zaawansowanej ciąży jest paskudna i nawet się położywszy na niej nie da i ostro pieprzyć... tylko na boczku delikatnie ... feeee... zobaczycie że facet kopnie ją w dupsko..... też za ruchałem wiele 17 mówiłem że kocham i nie jedna u mnie mieszkałą i co ???? 17 są głupiutkie i we wszystko uwiężą .... .

Gość co z tego
skoro masz 17 lat to sama jestes jeszcze dzieckiem, no tak ale w dzisiejszch czasach nieodpowiedzialne dzieci rodza dzieci, takie podłe czasy

Gość co z tego
w dzisiejszych czasach byc dziewica zenska czy meska to powod do dumy

Gość a mnie zastanawia
wy serio uważacie że to normalne ?że dziecko w wieku 17 lat zachodzi w ciąże ? i to planowaną ? ok jeszcze rozumiem mieć stałego partnera i wpaść trudno zdarza się.... ale to dla mnie jest w ogóle nie normalne dziewczyna ma 17 lat mieszka u faceta zacianża i po fakcie pyta się czy będzie dobrą matką... zero odpowiedzialności , zero rozumu.

Gość thththnt
17:06 [zgłoś do usunięcia] a ja się zgadzam w wieku 17 thththnt sam wiem że baba w zaawansowanej ciąży jest paskudna i nawet się położywszy na niej nie da i ostro pieprzyć... tylko na boczku delikatnie ... feeee... zobaczycie że facet kopnie ją w dupsko..... też za ruchałem wiele 17 mówiłem że kocham i nie jedna u mnie mieszkałą i co ???? 17 są głupiutkie i we wszystko uwiężą .... . no i dobrze im robiłeś że je rzucałes, nikt nie twierdzi że na świecie nie ma takich mentalnych ciot jak ty, ale być rzuconą przez takiego kogoś to raczej szczeście niż rozpacz. niech ci sie jednak nie wydaje że wszyscy faceci są tak płytcy jak ty

Gość a sie tak zastanwaiam
czy według was to serio jest normalne żeby 17 latka mieszkała i pieprzyła się z facetem ??? żeby zachodziła w planowaną ciąże ? dla mnie to chore ...

Gość flkhdghkldfhlkdlhkfg
a mnie zastanawia wy serio uważacie że to normalne ?że dziecko w wieku 17 lat zachodzi w ciąże ? i to planowaną ? ok jeszcze rozumiem mieć stałego partnera i wpaść trudno zdarza się.... ale to dla mnie jest w ogóle nie normalne dziewczyna ma 17 lat mieszka u faceta zacianża i po fakcie pyta się czy będzie dobrą matką... zero odpowiedzialności , zero rozumu. Oczywiście, że jest to PATOLOGIA.

a mnie zastanawia wy serio uważacie że to normalne ?że dziecko w wieku 17 lat zachodzi w ciąże ? i to planowaną ? ok jeszcze rozumiem mieć stałego partnera i wpaść trudno zdarza się.... ale to dla mnie jest w ogóle nie normalne dziewczyna ma 17 lat mieszka u faceta zacianża i po fakcie pyta się czy będzie dobrą matką... zero odpowiedzialności , zero rozumu. Oczywiście, że jest to PATOLOGIA.

Gość co z tego
dla mnie tez to jest chore, zero odpowiedzialnosci , ale w dzisiejszych czasach takie młodziki mysla tylko o jednym

Gość Kidaj8765123
Wiek nie gra tu roli:) Wszystko zależy od twojej psychiki...Czy jesteś dojrzała dość by wychować człowieka?? Musisz sama sobie odpowiedzieć. Naprawde chciałaś sama tego dziecka?? Mam tyle samo lat co ty-dzieci nienawidze i nigdy nie chciałabym miec... Ehh...ja nigdy nie miałam chłopaka z powodu kompleksów a ty juz rodzine zakładasz....:)

normalne,czy nie normalne-to jej wybor. Kiedys za maz wychodzily 14 latki............ czasy sie zmieniaja. Pytanie bylo czy bedzie dobra mama a nie czy to normalne czy nie.... dla niektorych to co byc moze ty robisz w swoim zyciu-jest nienormalne,i co? zyjesz i masz sie swietnie:D Jak sobie poscielesz-tak sie wyspisz.....:)

psychicznie SAMA JESTEŚ DZIECKIEM. Gdzie są twoi rodzice? Kto pozwolił ci mieszkac w nieletnim wieku z facetem? Oni ciebie nie kochają. Nie wiesz, co to znaczy normalny dom... Potrzebna ci psychoterapia- żebyś umiała to udźwignąć. A tak od siebie dodam, że gardze takimi laskami

Gość thththnt
Ja tak nie uważam i nie chciałabym żeby moja córka mieszkała z facetem w tak młodym wieku czy zachodziła w ciążę, ale pisanie komuś kto jest w takiej sytuacji że przegrał życie i roztaczanie wizji o braku wykształcenia, samotnym macierzyństwie innych tego typu plagach świadczy o ciasnocie umysłowej osób piszących.

gardzę, bo łatwo im zostać inkubatorem i na całe życie obarczać się troską o geny byle przygodnego kolesia. Pokażcie mi - ile takich panienek żyje dalej ze swymi partnerami/ Ile z nich rodząc w takim wieku wychowują dzieci do pełnoletności z tym, co je zrobił? Dzieci zasługują na prawo do wychowywania je przez oboje rodziców. Rodzenie w takim wieku jest totalnie lekkomyślne.

dlaczego zero odpowiedzialnosci...????-nie usunela ciazy! nie oddaje dziecka w zle rece...nie wywali na smietnik! bedzieje wychowywac! w pelnej rodzinie!-to chyba odpowiada za to co sie stalo prawda???? glupie baby-aby patologia i patologia..... poczytajcie co to slowo wlasciwie oznacza... cholerne paniusie z miasta....

a autorka niech szuka pomocy u psychologa nie na kafe.

Gość co z tego
w pelni zgadzam sie z postem powyzej

flkhdghkldfhlkdlhkfg-pierdolisz jak poparzona....:D:D:D a pokaz mi czy w jakims miescie czy wiosce jest malzenstwo ktore WZOROWO-PO SLUBIE splodzilo dzieciaka W ODPOWIEDNIM WIEKU i sie nie rozwiodlo...????????? debilko????

Gość thththnt
flkhdghkldfhlkdlhkfg na jakim ty świecie żyjesz? myslisz że zajście w ciążę w wieku lat 27 czy 37 gwarantuje pełną rodzinę? to się jeszcze w życiu nie raz boleśnie przejedziesz :-O Poza tym jeśli gardzisz takimi dziewczynami bo twoim zdaniem będą samotnymi matkami to masz kiełbie we łbie bo na pogardę to tu zasługuje chyba taki facet, co zostawia kobietę z dzieckiem, które wcześniej począł a nie sama kobieta. Pojęcie jakiejkolwiek logiki w myśleniu jest ci najwidoczniej obce.

Gość ona19901112
mam zloty srodek na to!!!! ty naprawdę nie rozumiesz?? ona ma 17 lat ... zaszła w niby planowaną ciąże... i na dodatek mieszka z facetem tu właśnie jest brak odpowiedzialności... w ogóle gdzie są jej rodzice ??? aż tak nienawidzą własnego dziecka że w tym wieku pozbyli się jej na rzecz pierwszego lepszego faceta ?

Gość co z tego
prawda jest taka ze przewaznie taka dziewczyne ktora rodzi w takim mlodym wieku czeka samotne macierzynstwo po jakims czasie, najczesciej nieodpowiedzialny zapylacz po pewnym czasie odchodzi od takiej dziewczyny, a ona wychowuje dziecko wspolnie ze swoimi rodzicami, dziecko wychowuje dziecko- co za czasy

ona19901112 a skad wiesz ze to pierwszy ,lepszy facet....???moze zakochala sie bez pamieci i koniec...?! co zrobisz 17-letniej dziewczynie,jak ci sie wyprowadzi z domu ...?i za zadne skarby nie bedzie chciala wrocic do domu..??sila ja przyprowadzisz do domu...? policja tez nic nie jest w stanie zrobic! lancuchem ja do kaloryfera przyklujesz...? pomysl kobieto! To jest jej wybor i koniec.Nie musi sie on nikomu podobac.Radzi sobie dziewczyna,szkole skonczy,gorzej jakby przerwala...

Gość ona19901112
mam zloty srodek na to!!!! hahahhaha nie no bez jaj... aż tak głupia jeasteś ?? panna w wieku 17 lat zakochała się bez pamięci ??? i wyprowadziła się do faceta ... hahahahahaa tak jak ja miałam 17 lat to co 2miesiące się zakochiwałam.. ale nie pieprzyłam się z każdym i nie mieszkałam z nimi.

Gość thththnt
:-D Ludzie, szczególnie mentalni wieśniacy ( tu przepraszam mieszkańców wsi ) uzurpują sobie prawo do wytaczania tej jednej właściwej drogi życiowej i z lubością oddają się wytykaniu innych, ocenianiu, wskazywaniu kim gardzą, jakby byli kimś znaczącym, autorytetem moralnym :-D Dziewczyna zachodząc w ciążę krzywdy Wam nie robi, więc o co halo? Gardzić to można ludźmi złymi, a nie kimś kto życie układa inaczej niż wy. To jej będzie ewentualnie w życiu trudniej, nie wam więc sie tak nie ciskajcie. bo to z lekka żałosne. Założę się, że jak sąsiad pierze swojego dzieciaka po tyłku to przymykacie oko, a jak dziewczyna zajdzie w ciążę i widać zależy jej by być dobrą matką to krzyk podnosicie...

Gość thththnt
17:40 [zgłoś do usunięcia] ona19901112 tak jak ja miałam 17 lat to co 2miesiące się zakochiwałam.. ale nie pieprzyłam się z każdym i nie mieszkałam z nimi. BARDZO DOBRZE NAPISANE!! jak TY miałeś 17 lat!! TY!!!! a nie każdy jest taki jak ty, ja się co 2 miesiące nie zakochiwałam, miałam w życiu 2 chłopaków, z każym byłam dłużej, drugi jest moim pierwszym i ostatnim partnerem i TAK uprawiałam z nim seks majac 17 lat!

ona19901112 --HEHE, to ile ty masz lat....??50????:D no wyobraz sobie,ze ja znow nie zakochiwalam sie co 2 miesiace(to juz podchodzi pod puszczalstwo;) PROSZE PROSZE-a tak latwo kogos oceniasz.... :D ,widac ,,latwa''bylas...Heh) Ja zakochalam sie wlasnie w wieku 17 lat na AMEN i koniec. I do dzis jestesmy razem:) Twoje teorie sa rodem z epoki mojej babci:P

Gość ona19901112
mam złoty środek na to !!! wiesz co to zauroczenia ??? i właśnie w wieku 17 lat jest coś takiego jak zauroczenie a nie miłość , ale skoro jesteś tak głupią pitką żeby tego nie zrozumieć to nie moja wina. ile mam lat ???24 .. i dzieci nie mam .... mam narzeczonego za 4 msc ślub.. według twojego podejścia jest to dziwne i ok. ja nie zadaje głupich pytań na kaffeee i żyje swoim życiem

Gość thththnt
ona19901112 młodziutka jesteś wiekowo, mentalnie jeszcze bardziej. Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz to raz, dwa uważasz że ludzie się od siebie nie różnią i Twoje doświadczenia życiowe są takie, jak innych i na ich podstawie możesz oceniać innych :-D