Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona samotnaa

Przykre że wszystko sie kręci wokół seksu

Polecane posty

Gość ona samotnaa

Poznałam na sympatii fajnego chłopaka, ogarnęty, miło sie z nim rozmawiało ale zapowiedział mi cytuję " sfera duchowa jest dla mnie tak samo ważna jak fizyczna i wiem z doświadczenia że jak coś sie w niej nie układa to związek sie rozpada" mniej więcej... dla mnie zabrzmiało to jak " jak będziesz słaba w łóżku to Cie rzucę" a ja no co tu kryć jestem dziewicą jeszcze... i sie zastanawiam czy sie z nim spotkać, niby fajny chłopak ale jest to ale... jak myślicie?

Gość Forever Alaan
Abosolutnie nie ! Jeszcze Ci krzywdę zrobi, ok fajnie się z nim gada, ale on chce tylko seksu, czarno na białym po prostu

Gość la bambola
W życiu pewne są podatki i śmierć ale jak sie jest "nadętym obszczymurem" łatwo o tym zapomnieć ,nadęty obszczymur myśli sobie że jak komus przystawi "pistolet to głowy"to zmusi kogoś w ten sposób do miłosci ,przyjaźni i lojalnosci . Z reguły nadęty obszczymur dużo więcej nie rozumie (może ma taka pracę ) Nikt przy zdrowych zmysłach nie tworzy w ten sposób związków tzn że uzależnia je od dobrego seksu bądż złego ,nikt z wyjątkiem nadętego obszczymura ale jemu sie marzy kontrola o zwiazkach obszczymur wie nie wiele ...biedny obszczymur .

Gość Un homme fatal ;)
W życiu pewne są podatki i śmierć ale jak sie jest "nadętym obszczymurem" łatwo o tym zapomnieć ,nadęty obszczymur myśli sobie że jak komus przystawi "pistolet to głowy"to zmusi kogoś w ten sposób do miłosci ,przyjaźni i lojalnosci . Z reguły nadęty obszczymur dużo więcej nie rozumie (może ma taka pracę ) Nikt przy zdrowych zmysłach nie tworzy w ten sposób związków tzn że uzależnia je od dobrego seksu bądż złego ,nikt z wyjątkiem nadętego obszczymura ale jemu sie marzy kontrola o zwiazkach obszczymur wie nie wiele ...biedny obszczymur .

Gość co z tego
autorko racja, na szczescie moj swiat nie kreci sie wokol seksu, mam ciekawsze zainteresowania

Gość co z tego
autorko racja, na szczescie moj swiat nie kreci sie wokol seksu, mam ciekawsze zainteresowania

Gość kloef,kzs,js
przeciez jasno na bialym co napisal ze chodzi mu glownie o sex

Gość katolicka ciota
"przeciez jasno na bialym co napisal ze chodzi mu glownie o sex" no nie o buzi buzi też coś było :)

Olej go całkowicie. Ty się może wkręcisz, on będzie chciał seksu, jak mu przestanie pasować to "bye".

Gość ona samotnaa
on mówi że sie "nawrócił" i szuka tej jedynej... że lubi spokojne i grzeczne dziewczyny ale wspomniał na początku jak pisałam w pierwszym poście że jeden związek mu sie rozpadł z tego powodu... myśle że on nie jest zły ale ja jestem niedoświadczona i chciałabym relacji na dłużej, nie wiem czy on mógłby mi to dać

Gość joga man
klasyczny przykład, która za dużo myśli, współczuje temu gościowi

Gość joga man
klasyczny przykład, która za dużo myśli, współczuje temu gościowi

Gość ona samotnaa
ale on był właśnie szczery i mi to powiedział, mógł przecież udawać "grzecznego chłopca" wiem że za dużo myślę ale wolę sie nie ładować w realcje gdy mi coś nie pasuje żeby potem nie płakać jak większość że "żałuje"

Gość kafetarian przez duze K
Bo to prawda co facet napisał, jak w seksie nie układa to tylko frustracja narasta a później dochodzi do kłótni o pierdoły. Dziewico masz bardzo wyidealizowany pogląd na związek, ale powiem ci że to sie zmieni po pierwszym razie, po pierwszym partnerze itd. Spytaj ludzi dojrzałych takich po 50tce co o tym myślą a nie smarkaczy 20 30 letnich co im się wydaje że są już dorośli ;)

Bo to prawda co facet napisał, jak w seksie nie układa to tylko frustracja narasta a później dochodzi do kłótni o pierdoły. Dziewico masz bardzo wyidealizowany pogląd na związek, ale powiem ci że to sie zmieni po pierwszym razie, po pierwszym partnerze itd. Spytaj ludzi dojrzałych takich po 50tce co o tym myślą a nie smarkaczy 20 30 letnich co im się wydaje że są już dorośli ;)

Gość haha on był szczer.....
jest taki typ facetów którzy gadają od razu kawa na ławę bo tak rzeczywiście myślą,co tez oznacza że wrażliwość nie jest ich mocną stroną a wolą być"uczciwi we własnych oczach" bo lepiej się z tym czują,co wcale nie oznacza że szanują swoje partnerki.....to takie typy-ja ci nic nie obiecywałem więc to nie moją wina!-,związki z takimi to jak jazda bez trzymanki z 99% prawdopodobieństwem wykolejenia-odradzam jako facet

Dziewico, napisz jak wyobrażasz sobie związek dwojga partnerów.

Gość ona samotnaa
Ja oczywiście zdaję sobie sprawę że seks jest waży i że to co on mówi to prawda tylko zastanawiam sie czy to w moim konkretnym przypadku ma sens bo sie do seksu nie śpieszy za bardzo więc chyba nie ma sensu

Umów się z nim, porozmawiaj, pogadaj, potem umów się jeszcze raz i kolejny. Po co tworzysz teorie? Tak wiele masz czasu?

Gość ona samotnaa
jest taki typ facetów którzy gadają od razu kawa na ławę bo tak rzeczywiście myślą,co tez oznacza że wrażliwość nie jest ich mocną stroną a wolą być"uczciwi we własnych oczach" bo lepiej się z tym czują,co wcale nie oznacza że szanują swoje partnerki.....to takie typy-ja ci nic nie obiecywałem więc to nie moją wina!-,związki z takimi to jak jazda bez trzymanki z 99% prawdopodobieństwem wykolejenia-odradzam jako facet i właśnie tą "kawą na ławe" mnie zraził jak sobie wyobrażam związek dwojga ludzi? normalnie włącznie seksem ale seksem w odpowiednim czasie i żeby to nie wyglądało tak że mam dawać na każde skinienie bo " sie rozpadnie"

Gość ona samotnaa
jest taki typ facetów którzy gadają od razu kawa na ławę bo tak rzeczywiście myślą,co tez oznacza że wrażliwość nie jest ich mocną stroną a wolą być"uczciwi we własnych oczach" bo lepiej się z tym czują,co wcale nie oznacza że szanują swoje partnerki.....to takie typy-ja ci nic nie obiecywałem więc to nie moją wina!-,związki z takimi to jak jazda bez trzymanki z 99% prawdopodobieństwem wykolejenia-odradzam jako facet i właśnie tą "kawą na ławe" mnie zraził jak sobie wyobrażam związek dwojga ludzi? normalnie włącznie seksem ale seksem w odpowiednim czasie i żeby to nie wyglądało tak że mam dawać na każde skinienie bo " sie rozpadnie"

Gość ona samotnaa

Gość ona samotnaa

Gość Kloc5555
Ta, umów się z nim, on zrobi swoje i cie zostawi. Wrócisz do punktu wyjścia.

Gość ona samotnaa
a co innego mam myśleć jak każdy gada tylko o seksie

Gość ona samotnaa
i to jeszcze najczęściej w pierwszych słowach