Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyźni nie lubią zięciów

Prawda jest taka ze mezczyzni nie lubia zieciow!!!!

Polecane posty

Ja w swoim życiu miałam 4 facetów. Pierwszy mężczyzna mój narzeczony, dla mnie kochany, dobry, mam z nim 8letniego syna ale mój ojciec nigdy go nie lubił. W dniu jak oznajmiłam mu że jestem w ciąży zostawił mnie. Drugi facet był moim mężam ale tylko 3 miesiące. Mój tata również go nie lubił i ten też mnie zostawił. Mój trzeci facet a drugi mąż z którym ma 5letniego syna też nie był dla mojego taty idealny i z nim również rozstałam się. I czwarty facet z którym jestem w trakcie rozwodu też nie był odpowiednim kandytatem na zięcia dla mojego ojca i ten też odszedł ode mnie. Jedno już jest pewne że ojcowie nie lubią chłopaków swoich córek, narzeczonych, mężów po prostu nie i mój ojciec tego nie ukrywał że żadnego z moich mężczyzn nie lubił. I ciągle podkreślał to nawet patrząc na moje dzieci że one wdały się w naszą rodzine (dokładnie to nie w rodzine mamy bo mój tata rodziny mamy nigdy nie lubiał ale w jego rodzine).

e tam. moj tata lubi swojego ziecia. wrecz za nim przepada. wszystko kwestia rodzica co tam mu chodzi po głowie, jaka opinia o twopim partnerze itd.....

Nie wiem od czego to zalezy. Ja jestem najmlodsza a mam 7 starszych braci. Najstarsi juz sa ozenieni. Jeden ma zone i dwie corki drugi ma tez zona oraz syna i corke. I co? moj tata dogaduje sie z kazda ze swoich synowych a za ziecami nigdy nie przepadal i za kazdym razem to okazywal. Rodzice mojej matki tez mojego ojca nie lubili, wyzywali go od dzieciorobow.