Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenny_bukiet

mieszkanie z chlopakiem w mieszkaniu od rodzicow .

Polecane posty

Gość wiosenny_bukiet

Witam . Wiem ze temat mieszkania z chlopakiem jest tutaj dosc rozległy ale moj problem jest troche inny od wszystkich . A mianowicie w lipcu moi rodzice wyprowadzaja sie do domu ktory właśnie jest w trakcie budowy . Obecne mieszkanie zostawiaja mi . Mam w nim zamieszkać wraz ze swoim chlopakiem z którym jestem 4 lata . W przyszłym roku kończę szkołę , mój chłopak pracuje i zarabia naprawdę dobrze . Moj probem polega na tym ze moi rodzice ustalili że dopóki nie skończę szkoły będa oplacac nam czysz . Reszte oplat itp bedzie robic moj partner . Tylko nie bardzo lezy mi ta sytuacja . Ja miesiecznie nie dostane od rodzicow wiecej niz 300 zl. Wystarczy mi to na bilet do szkoly , kosmetyki i tabletki . Bede calkowicie uzalezniona finansowo od chlopaka . Bede musiala go prosic o kase na buty czy spodnie . Boje sie tego ze kiedys mi to wypomni . Jak myslicie wspolne mieszkanie jest dobrym pomyslem ? chce rowniez dodac ze rodzice na wstepie zaznaczyli ze warunkiem zostawienia Mi mieszkania jest to ze mam w nim zamieszkac razem z chlopakiem. Nie wiem co mam robic . A czasu jest coraz mniej .. Dziekuje .

Myślę, że Twoi Rodzice zrobili interes życia. :D Ze łba mają Twoje utrzymanie. Warunkiem jest mieszkanie z chłopakiem. :) :)

Gość hjuguiguig
tak córkę oddali z mieszkaniem facetowi nawet nie jest jej mężem :D

Gość wiosenny_bukiet
Niby tak ale im tez bedzie lzej jesli nie bd musieli utrzymywac dwoch domow . Ja razem z chlopakiem i tak chcielismy sie wyprowadzic a tu trafia sie taka okazja . fajnie ze beda nam czynsz oplacac , wtedy nam tez bedzie lzej .

Gość Ala i koteczek
Tez bym chciala w tak mlodym wieku dostac mieszkanie od rodzicow i mieszkac z facetem . ale z drugiej strony popieram to ze autorka zauwazyla ze bedzie im latwiej finansowo .