Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kidaj8765123

Do dukanowiczek

Polecane posty

Gość Kidaj8765123

Witam. Od stycznia odchudzałam sie metodą tradycyjną. Z 67kg schudłam 5kg. Jednak miałam przeszło miesięczny zastój. Dieta opierała sie na całkowitemu odejściu od słodyczy, fast foodów, napoi słodkich gazowanych, tłustych potraw i ograniczeniu kcal. do 1200-1500. Ćwiczęnadal po 1,5h dzennie codziennie (biegam, skakanka i trochę abs na wzmocnienie mięśni). Od jakiegośczasu przed ćwiczeniami zaczęłam brać C.L.A 1300. Postanowiłam przejść na dukana (wiem ze ta dieta jest bardzo skuteczna). Zrobiłam 3 dni fazy proteinowej. Dzisiaj pierwszy dzieńfazy II. Efekt? 2kg więcej!!!! Nie wiem co robie źle. Tymbardziej ze nie przekaraczam nawet na dukanie progu kalorii poprzedniej diety (1500kcal). Co robię żle?? Może powinnam mniej/więcej ćwiczyć?? Chciałam zejśćdo 52kg do czerwca ale z takimi zastojami....Uznałąm ze Dukan mi pomoże a tu klops

Gość Kidaj8765123
Pusto na tym forum:( Napawde nikt nie stosował tej diety?

Gość nie licz kalorii tylko jedz!
Na dukanie nie liczy sie kalorii, wręcz należy jeść jak najwięcej! Przeczytałaś książkę?To podstawa. Ja przeczytałam, stosowałam, schudłam pieknie a nastepnie jojo do mnie zawitało. Nerki szwankują. Mądrzejsza o doświadczenia - nie polecam.

Gość Kidaj8765123
Pusto na tym forum:( Napawde nikt nie stosował tej diety?

Gość nie licz kalorii tylko jedz!
Na dukanie nie liczy sie kalorii, wręcz należy jeść jak najwięcej! Przeczytałaś książkę?To podstawa. Ja przeczytałam, stosowałam, schudłam pieknie a nastepnie jojo do mnie zawitało. Nerki szwankują. Mądrzejsza o doświadczenia - nie polecam.

Gość Diety dobre są dla Debili
Jedz wszystko to co lubisz , słodycze , schabowe , itp. ale dobre jakościowo , nie badziewie z chemią , tylko jedz na poczatek 50 % tego co teraz . Ja w 2 miesiące chudnę co roku na wiosnę ok. 8-10 kg bez liczenia kalorii , zqastanawiania się itp w prosty sposób : - rano konkretne śniadanie , - przez dzień 2 małe przekąski - wieczorem obiado-kolację , ale.... wypijam 2 szklanki wody lub herbaty lubię mix zielonej z czerwoną bez cukru a potem..... siadam do jedzenia i .... jem niewiele , połowe tego co zawsze , bo żołądek pełny.

Gość Diety dobre są dla Debili
Jedz wszystko to co lubisz , słodycze , schabowe , itp. ale dobre jakościowo , nie badziewie z chemią , tylko jedz na poczatek 50 % tego co teraz . Ja w 2 miesiące chudnę co roku na wiosnę ok. 8-10 kg bez liczenia kalorii , zqastanawiania się itp w prosty sposób : - rano konkretne śniadanie , - przez dzień 2 małe przekąski - wieczorem obiado-kolację , ale.... wypijam 2 szklanki wody lub herbaty lubię mix zielonej z czerwoną bez cukru a potem..... siadam do jedzenia i .... jem niewiele , połowe tego co zawsze , bo żołądek pełny.

Gość Kidaj8765123
MI chodzi o to zeby schudnąć i nie powtarzaćtego co roku. Wiele osób mi tą diete polecało. Mam do bardzo ważnego dnia 54dni. Wiem ze nie schudne 12kg do tego terminu. Ale chociaż 5-6kg....;( Pijam około 3 litrów dziennie (herbatka zielona i czerwona liściasta, 0,5-1l kawy słabej z mlekiemm 2 %), Diety dobre są dla Debili- Byłam na zdrowej diecie. Przez 3 miechy schudłam 3-4kg z czego połowa to woda...i jeszcze przeszło miesięczny zastój-ba!! Wzrost wagi ciągły....

Gość Kidaj8765123
Mam @ i nie wiem czy nadmiar wody mi zszedł-waga 63kg:(. Kiedy waga jest najbardziej wiarygodna?? W której fazie cyklu?? A wymiary...bez zmian na brzuchu talii. Wiecie co mnie denerwuje?? Nogi chudną1cm na tydz. A reszta ani drgnie!!! Nie musze chyba pisaćjak za pare tygodni bede wyglądać przy tak dziwnym spadku. Nogi anorektyczki brzuch zapaśnika. ...I'm out....

Gość Kidaj8765123
Mam @ i nie wiem czy nadmiar wody mi zszedł-waga 63kg:(. Kiedy waga jest najbardziej wiarygodna?? W której fazie cyklu?? A wymiary...bez zmian na brzuchu talii. Wiecie co mnie denerwuje?? Nogi chudną1cm na tydz. A reszta ani drgnie!!! Nie musze chyba pisaćjak za pare tygodni bede wyglądać przy tak dziwnym spadku. Nogi anorektyczki brzuch zapaśnika. ...I'm out....

Gość Kidaj8765123