Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość głos z nieba...
truuuu - zmień pracę :-)

Gość 35--latka
truuuu powiem Ci , że nie wesoło masz , bo przymusowe spotkania to w niczym nie pomogą , bo tak naprawde to nigdy całkowicie nie zerwiesz kontaktu , bo będziesz go widywać a jak w grę wchodzą uczucia to wszystkie blokady puszczają

Gość Franki posiadacz kochanki
"Czy ja oszukuję jak już kiedyś pisałam mój mąż wie, nie trzymam go przy sobie ma wolną drogę, chcę żeby sobie jeszcze życie ułożył." Oczywiście, że oszukujesz. Po pierwsze siebie, po drugie czytających twoje teksty i po trzecie OSZUKUJESZ MĘŻA nawet jeżeli coś wie. Dlaczego nie wie WSZYSTKIEGO? Dlaczego nie powiesz mu CAŁEJ prawdy? Oszczędnie przekazałaś mu PRAWDĘ (tę jak ci sie wydaje mniej raniącą go część). Dlatego ŁŻESZ JAK PIES twierdząć, że go nie trzymasz przy sobie. Liczysz na to, że on znajdując sobie kogoś rozgrzeszy cię z twoich zachowań i nikogo juz nie będą interesowały twoje przemilczane DUPODAJSTWA.

Gość truuuuuuu
Franki Nikogo nie oszukuję Mężowi powiedziałam że go nie kocham i daję wolną rękę. Po co mam mu mówić całą reszte to już i tak mojego małżeństwa nie uratuje

Gość głos z nieba...
Oj Franki - pojechałeś po bandzie :-) A czy Ty przypadkiem z "dupodajstwa" nie korzystasz? ;-)

Gość truuuuuuu
Głoś z nieba Nie mogę ,prowadzę własną firmę

truuuu, a dlaczego nie powiesz swojemu mężowi całej prawdy? Może on, znając CAŁĄ PRAWDĘ, załatwi pewne sprawy za ciebie. Przecież ci przysiegał, że UCZYNI WSZYSTKO.... Daj mu taka szansę.

Gość głos z nieba...
truuuuu - jak nic nie uratuje waszego małżeństwa, to dlaczego nadal jesteście razem?

Gość głos z nieba...
truuuuuuu - Masz własną firmę, czyli zatrudniasz "JEGO"?

Gość truuuuuuu
Nie On też ma swoją firmę,

Gość truuuuuuu
Dobre pytanie

Gość głos z nieba...
Dlaczego jesteście razem?

"Mężowi powiedziałam że go nie kocham i daję wolną rękę." Tylko część prawdy nie jest żadną prawdą. Często jest tak, że miłośc wygasa i małżonkowie dają sobie nawzajem wolną rekę. Ale żadne z nich nie podejmuje prób z poszukiwaniem nowej drogi. Powiedz swojemu mężowi, że dajesz dupy innemu facetowi. To będzie zaledwie kilka słów, które zawrą wszystko: to, że go nie kochasz, że go oszukujesz, że mu dajesz wolną rękę. Czy nie należy mu się tych kilka szczerych słów?

Gość głos z nieba...
truuuu - Chodzi o dzieci, czy wspólne kredyty? A może jednak nie wszystko stracone ;-)

Gość truuuuuuu
Franki Po co ??? Czy uważasz że wtedy odejdzie ???

Gość truuuuuuu
Chyba bardziej są to zobowiązania dzieci nie mamy .

Gość głos z nieba...
Odejdzie.

Gość jnby
Myślałam Truuuu, że chcesz zakończyć znajomość z tamtym po to, by ratować małżeństwo. Widzę że coś źle zinterpretowałam.

Gość głos z nieba...
Żaden facet nie lubi być "rogaczem" ;-)

Gość truuuuuuu
Spróbuję jakieś wnioski wyciągnąć.

Gość głos z nieba...
Tylko jakie? ....

"Franki Po co ??? Czy uważasz że wtedy odejdzie ???" Tym pytaniem potwierdzasz moja hipotezę, że wg ciebie to mąż powinien odejść, aby twoje sumienie stało się CZYSTE. Wiesz dlaczego powinnas mu powiedzieć WSZYSTKO. Ze zwykłej ludzkiej uczciwosci i zachowania SAMEJ WOBEC SIEBIE resztek SZACUNKU.

Gość 35--latka
truuuu tak mi się wydaje , że wnioski to już wyciągałysmy i wielka klapa nastąpiła. A u mnie to już na całej linii

Gość głos z nieba...
Ja wolę nie próbować romansu, bo może okazać się, że kochanek jest lepszy w łóżku od męża i co wtedy? Wpadnę jak śliwka w kompot ;-) A potem: rozstanie, żal, rozczarowanie, itp. itd. :-)

Gość truuuuuuu
Kiedyś już zadałam takie pytanie, czy powiedzieć wszyscy jak jednym chórem krzyczeli NIE NIE, i proszę zjawił się ktoś kto pisze MÓW MÓW. Szacunek do sibie już dawno straciłam

Gość 35--latka
głos z nieba nie próbuj , bo będziesz się męczyć jak my . A jeżeli chodzi o ścisłość to wcale nie chodzi o seks tylko o coś zupełnie innego ale akurat trudno to zrozumieć komuś kto nie był w takiej sytuacji i obyś nie była

"wnioski to już wyciągałysmy i wielka klapa nastąpiła" Coś ci się pomieszało. Nie słyszałem, żeby ktos nazywał to co wyciagałyście ze spodni jakichś facetów, nie będących waszymi mężami, wnioskami (ale czemu nie, niech to beda WNIOSKI). Wielka klapa nastapiła wcale nie z powodu wyciągania. Tylko z braku elementarnych zasad dotyczacych składanych deklaracji. Ślubowałyście miedzy innymi UCZCIWOŚĆ. I wystarczyło dochować przynajmniej tego jednego przyrzeczenia.

Gość 35--latka
truuuuu ten Ci doradza co nigdy nie powiedział

"Szacunek do sibie już dawno straciłam" I to jest twój problem. Przywróć sobie chociaż jego resztki.

Gość 35--latka
Franki zastanów sie co to jest uczciwość?