Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość truuuuuuu
Nie mam takiej potrzeby Nie znasz mnie nie oceniaj, niech każdy patrzy na siebie

Gość 35--latka
Czy uczciwe jest : - traktowanie żony jak służącą - naśmiewanie się z jej wad - traktowanie jej jak swoją własność - leżenie z piwem przed tv jak żona cały czas pracuje w domu - brak zainteresowania gdy się źle czuje a wręcz jeszcze złość o to - wypominanie , że się źle opiekuje dzieckiem ????? Czy to i jeszcze mnóstwo innych rzeczy jest uczciwych? A moja zdrada jest nie uczciwa , bo to zdrada a wszystko inne ok

Gość truuuuuuu
35 latka Dokładnie tak jak piszesz

Gość 35--latka
Najgorsze zło to zdrada a reszta to jest cacy . Nie wiem dlaczego tak się przyjęło ale mnie to wkurza , bo można drugiego człowieka zdeptać i poniewierać i wykańczać psychicznie ale wszystko jest ok , bo to nie zdrada. Ech wkurzyłam się.

Gość jnby
Dobrze napisałaś. A mądrale od uczciwości zamilkły :)

Gość miałam kochanka jakieś 2 lata
się spotykaliśmy, nie tylko na seks. Mój mąż nic o nim nie wiedział, nie znał go, ja do niego jeździłam 30 km. Tamten rowniez byl zajety mial dziewczyne (teraz juz zone) Zakończyłam to ja, bo juz mnie męczył ten układ a poza tym nie chcialam odchodzic od męża. Od tamtej pory jestem wierna a minęło parę lat,z mężem uklada mi sie ok spodziewamy sie dziecka teraz.

Gość truuuuuuu
Franki ciekawa jestem Twojej opinii !!! Co myślisz ??

Gość 35--latka
Gdybym się tak rozpisała o tej uczciwości to by pewno strony brakło . To jest tak jak ktoś siedzi w więzieniu to się go uważa za złego człowieka a tak naprawdę to tam może jest więcej dobrych ludzi niż tych co chodzą po ulicach tylko oni zrobili coś za co jest kara. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam.

Gość ojdana35
Czy uczciwe jest : - traktowanie żony jak służącą - naśmiewanie się z jej wad - traktowanie jej jak swoją własność - leżenie z piwem przed tv jak żona cały czas pracuje w domu - brak zainteresowania gdy się źle czuje a wręcz jeszcze złość o to - wypominanie , że się źle opiekuje dzieckiem rece opadają ,zamiast odejsc,szukać innego rozwiązania jedynym wyjsciem jest szukanie kochanka? teraz chcecie odejsc od kochanka,ponieważ kochaś nie chce zostać waszym oficjalnym partnerem? waszym problemem jest niskie poczucie wartości .Nic innego.

Gość ojdana35
o jest tak jak ktoś siedzi w więzieniu to się go uważa za złego człowieka a tak naprawdę to tam może jest więcej dobrych ludzi niż tych co chodzą po ulicach tylko oni zrobili coś za co jest kara :O wiesz co to jest przestrzeganie prawa?złamiesz prawo siedzisz,nie siedzisz za bycie niefajnym ,tylko za złamanie prawa.

Gość 35--latka
ojdana35 dobrze , że wejdziesz tutaj to podniesiesz sobie samoocenę . Może popatrz sobie do swojego ogródka a nie do czyjegoś , bo ja wiem co mam w swoim a do twojego nie patrze i nawet mnie nie obchodzi co tam jest a pewno dużo . oj dużo

Gość ojdana35
alez mi nie chodzi o podnoszenie własnej samooceny.próbuje was zrozumieć ale za cholerę nie potrafię .

Gość 35--latka
ojdana35 jak w to nie wdepnęłaś to nie zrozumiesz. Ja kiedyś też nie rozumiałam takich kobiet i nie można tego wytłumaczyć ale tak jest . Syty głodnego nie zrozumie . Może nie próbuj zrozumieć tylko poprostu przyjmij do wiadomości , że takie jesteśmy

Gość truuuuuuu
zrozumiesz jak Ci się to przytrafi, i nigdy nie mów nigdy !!!

Gość miałam kochanka jakieś 2 lata
a mi to lata co jakieś dewoty o tym myślą. :D same mają swoje za uszami, a by innych krytykowac to pierwsze. Ja tam sobie swoje użyłam i jestem zadowolona, niczego nie żałuję. A teraz się uspokoilam, ustabilizowalam i w dalszym ciągu mam fajne zycie i mam w nosie opinie innych tym bardziej na forum :D

Gość ojdana35
Może nie próbuj zrozumieć tylko poprostu przyjmij do wiadomości , że takie jesteśmy ok ,przyjmuje .głupie kobiety tez istnieją .muszę się z tym pogodzić,wróć,już się pogodziłam :)

Gość truuuuuuu
Ojdana Żebyś jeszcze kiedyś siebie nie nazwała glupią kobietą

Gość do ojdana idź
do kościola modlic sie pod figura o zachowanie błony

Gość ojdana35
nazywam się głupią kobietą kiedy zrobie lub coś powiem głupiego,kiedy coś spieprzę ,wiem zecoś spieprzyłam.I tak w sumie ,to wam zazdroszczę tego ze się potraficie tak pięknie usprawiedliwiać ,ja tak nie umiem :)

A moja zdrada jest nie uczciwa , bo to zdrada a wszystko inne ok slowem, jesli kobieta jest nieuczciwa wobec meza to tym samym uzasadnia to gwalt jaki maz dokona na kobiecie? albo inaczej, jak sobie usprawiedliwiacie swoja zdrade? co wiecej, ta sikoreczka 35 nie tak dawno pisala, ze romasn to cos pieknego, nie zaluje ani dnia, a teraz okazuje sie, ze zostala "popchnieta" ? :-) ale chyba nie przez meza ;-)

Gość truuuuuuu
Ojdana Uważasz że uczucia są głupie ????

Gość truuuuuuu
Uciekam Pojawił się TROLLLLLL !!!!!!!

Gość 35--latka
Ja też kiedyś mówilam "nigdy" , a teraz to mowię , że życie to nie bajka i wszystko może się zdarzyć. A uczucia są piękne a każdy głupi ma swój rozum.

Gość a dlaczego nie
Franek Ja mam jedno proste pytanie do Ciebie Są dwie odpowiedzi : tak lub nie Pisałeś o ślubowaniu UCZCIWOŚCI ( by chociaż tej zasady nie łamać) i o tym że masz kochankę która wiesz do czego Ci potrzebna Czy Ty jako człowiek uczciwy jak mniemam z Twoich komentarzy powiedziałeś żonie że masz kochankę? tak? nie?

Gość a dlaczego nie
truuuuuuu Nie uciekaj, jak nie chcesz z nim dyskutować to nie odpowiadaj na Jego posty.

trruu napisala: U mnie jest taki problem że nawet jeśli się zmobilizuję to niestety pracujemy w jednej firmie i siłą rzeczy spotykamy się na szkoleniach na które musimy jeździć czy nam się podoba czy nie. to jest fajne, tlumacze z ichniego na ludzki: u mnie jest tak, ze wprawdzie byc moze bym cos zrobila ale mam taka fajowa wymowke, w koncu nie chce zmienia pracy albo nie chce uczestniczyc w szkoleniach slowem pasuje mi powiedziec, ze generalnie to nog bym dalej nie rozkladala ale skoro juz jest szkolenie to bez sensu tego nie wykorzystac :-)

Gość jnbg
ZS, powinieneś zmienić nick na ZZ - zawsze złośliwy. Jak byłam młodsza też wszystko wydawało się proste i czarno-białe. Jak Ci źle w małżeństwie - rozwiedź się, jak nie chcesz zdradzać - nie rozkładaj nóg, lepiej Ci z kochankiem niż mężem - odejdź od męża do kochanka, jak chcesz być uczciwy - mów zawsze prawdę itp itd. Ale jest wiele odcieni szarości, człowiek przez lata i rózne doświadczenia życiowe zapomina o młodzieńczych ideałach, które są może wzniosłe, ale jakże nieżyciowe!

Gość jnbg
Zresztą co tu dużo pisać, jesteś facetem i kobiet zwyczajnie nie zrozumiesz! :)