Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość maniunikas
Nigdy nie mowie nigdy...zeby nie bylo. Mialam okazje byc w roli kochanki..kolega z pracy,super,przystojny,mily itd itp w moim malzenstwie byl powazny kryzys i idac waszym tokim myslenia nic tylko dac sie poniesc emocjom i zaszalec. Przeciez nie wszystko jest czarne lub biale. Nie skorzystalam ,przetrwalam kryzys...gdybym jednak nie chciala naprawiac malzenstwa rozwiodlabym sie ...taka byla druga opcja...

Gość jnbg
Nawet jesli potrafisz zawsze postepowac wlasciwie i zgodnie z wlasnym sumieniem, to tylko mozna pogratulowac, ale czy upowaznia Cie to do oceny i nasmiewania sie z kobiet w trudnej sytuacji zyciowej? Dlaczego piszesz to co piszesz? Poprawia Ci to samopoczucie czy o co chodzi?

Gość maniunikas
Z nikogo sie nie smieje ,nikogo nie osadzam wyrazilam tylko swoje zdanie na ten temat ..wszystko da sie rozwiazac we wlasciwy sposob jak sie chce. Zostac kochanka zadna sztuka tylko czy to jest najlepsze rozwiazanie?

kobiet w trudnej sytuacji zyciowej ze co prosze? w trudnej sytuacji to jest kobieta, ktora stracila meza w wypadku samochodowym, ktora stracila dziecko, gdyz zmarlo na raka to sa TRUDNE SYTUACJE ZYCIOWE ZDRADA to wybor, to tak, jakbys powiedziala, ze zlodziej znalazl sie w trudnej sytuacji zyciowej bo go zlapano :-)

Gość polski rusek
i jak malinko ? ten twój odzywa sie ?

Gość Zdarza mi się...
Wygląda mi na to, że mam kolejnego. :O Długo o mnie się starał.. tylko boję się, że... wygląda na zakochanego.. Jeszcze nie spaliśmy ze sobą, ani nawet się nie całowaliśmy... ale mam na niego ochotę, a w drugą stronę nie wspomnę. Wiem, że wystarczy słowo a w nocy przyjedzie...

Gość .....ups
w nocy przyjedzie ..... jak za darmo sobie może ulżyć, to dlaczego ma nie przyjechać?:O

Gość Zdarza mi się...
Cóż z pewnością są łatwiejsze i młodsze. Wygląda tak, że nie musi prosić... Nawet jego żona jest ode mnie sporo młodsza. Chętnych na niego pewnie tabuny..

Gość jnbg
Sa rozne trudne sytuacje...

Gość .....ups
Wygląda tak, że nie musi prosić... pozory czasem mylą:)

Gość Zdarza mi się...
Cóż przecież potrafię ocenić jego predyspozycje. Jest też odważny, bo to dość skomplikowana sytuacja i startowanie do mnie to z jego strony duże ryzyko. Chyba, że twierdzisz że chodzi właśnie o to ryzyko, to wtedy możliwe...

Gość .....ups
nie wiem wiem tylko jedno, że ewentualne kandydatki na kochanki mają mniemanie o sobie i swoich niemal nadprzyrodzonych możliwościach ......a w większości, to kobiety przeciętne :)

Gość barbarkaAaer
Przecietne i poprostu chetne...:-)

Gość Zdarza mi się...
.....ups - podejrzewam, że masz rację. Aczkolwiek faktycznie faceci robią takie rzeczy, aby zdobyć kobietę że aż kompleksy przechodzą. Ten naprawdę zrobił dużo i nawet trochę się dziwię, bo ostatnio jakoś nie czuję się super zadbana, przynajmniej w porównaniu z zeszłym rokiem. Więc nawet mu się dziwię...

Gość Zdarza mi się...
barbarkaAaer Przecietne i poprostu chetne..." Cóż nie wiem, jak z tą przeciętnością (choć ja jestem dość egzotyczna urodowo, więc tutaj z pewnością na tle innych przeciętnie nie wyglądam). Chyba, że uznamy ze egzotyczna uroda, to uroda przeciętna. Z tą chętnością, to jednak tutaj raczej nie, bo jeszcze mu się nie udało... Choć wisi to w powietrzu. W dodatku naprawdę musiał wykonać pracę, aby do mnie dotrzeć i w dodatku podjąć duże ryzyko.

Gość jnbg
Kochanki sa b. czesto brzydsze od zon, ale mlodsze i maja dluzsze wlosy ;) U mnie sie wszystko sprawdzilo Twoj widac ma potezne kompleksy, skoro potrzebuje tak duzego wyzwania, by sie dowartosciowac :P

Gość jnbg
A tak powaznie to uwazaj, bo jesli sie mocno nakrecil to jmoze Ci narobic klopotow jak juz Ci sie znudzi

Gość Zdarza mi się...
Włosy może troszkę dłuższe mam, ale jestem starsza od żony i to nie o rok, ale dobrych kilka. Ona jest po 20-tce, a ja po 30-tce.

Gość Zdarza mi się...
Tak, już mnie trochę przeraża, bo bez przerwy pisze, że chce ze mną być do końca życia i nic innego się dla niego nie liczy... i tego typu teksty..

Gość Zdarza mi się...
Pisze też o przeznaczeniu... że mieliśmy się spotkać... i takie tam.

Gość Zdarza mi się...
Właśnie napisał, że jest zazdrosny o moich kolegów nawet...

Gość Zdarza mi się...
Sam się też przyznał, że bywa że wyczekuje gdzieś w pobliżu mojej pracy, z nadzieją że uda mu się mnie spotkać. Dzisiaj udało mu się przed pracą...

Gość jnbg
No ladnie...

Gość polski rusek
tak chce być z tobą do końca świata a jak przyjdzie co do czego to sie ulotni jak ten od malinki nie bierz sobie do serca tej jego śpiewki bo to pewnie jak w wiekszości przypadków ....... - TYLKO PUSTE SŁOWA

Gość jnbg
Ja bym sie bala takiego, powaznie pisze.

Gość superb
Musicie być dyskretni. Praca pracuje nad plotami.

Gość Zdarza mi się...
Może mu przejdzie jak mnie przeleci... Ciągle też pisze, że dla mnie zrobi wszystko, co tylko zechce... :O

Gość Zdarza mi się...
polski rusek tak chce być z tobą do końca świata a jak przyjdzie co do czego to sie ulotni jak ten od malinki nie bierz sobie do serca tej jego śpiewki bo to pewnie jak w wiekszości przypadków ....... - TYLKO PUSTE SŁOWA" Na to właśnie liczę i mam nadzieję na to...

Gość vvv nnn
do zdarza mi się chwalisz się takim mało wyrafinowanym bajerem, żeby nie powiedzieć tanim swojego kochanka to be, jakoś cie to dowartościowuje?

Gość jnbg
Ale co bedzie jesli to nie puste slowa? Nie bedzie sie chcial odvzepic, bedzie przesladowal, zechce interweniowac u meza?