Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość Franki posiadacz kochanki
ZS, Z PRZYJEMNOŚCIĄ Z TOBĄ POROZMAWIAM.

Gość Zdarza mi się...
Jestem chłodnawa wobec niego, ale to chyba tylko podsyca... Ciągle mu przypominam o żonie i mówię, że rodzina jest najważniejsza i takie tam. A on dalej swoje, że ja jestem najważniejsza na świecie... Może coś z nim nie tak? :O

Gość a dlaczego nie
Franki posiadacz kochanki Dziękuję za szczerą odpowiedź. Żaden nik nie ma dla mnie znaczenia, tym na pewno się nie sugerowałam zadając pytanie, ani też chęcią wprowadzenia jakiejkolwiek afery. Czytając Twoje wpisy natknęłam się na jedno zdanie, które cytuję nie dosłownie " przecież ślubowałaś , to chociaż należałoby zachować UCZCIWOŚĆ do męża" Tyle o tym słowie pisałeś więc zapytałam wprost Ciebie jak to się ma w przypadku Twojej osoby. Sam napisałeś że masz kochankę i wiesz do czego Ci jest ona potrzebna. To tyle z mojej strony.

ZS, mów mi franki. Wal śmiało. Nie obiecuję jednak, że będę cały czas dyspozycyjny.

ok franki nie oczekuje obietnic, w szczegolnosci nie oczekuje niczego , chce zwyczajnie pogadac co twoim zdaniem jest najwazniejsze w zyciu?

"co twoim zdaniem jest najwazniejsze w zyciu?" ZS, nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady. Może jakiś konkret?

Najważniejsze w życiu przecież jest dobrze zjeść, dobrze popić i dobrze poruchać. ;)

Gość głos z nieba...
Franki - Czyli uczciwość nie jest ci obca, bo uczciwe nie mówisz żonie, że ją zdradzasz? ;-) A może po prostu nie chcesz kobiety denerwować? :-D

Określenie jednym zdaniem tego co jest najważniejsze w życiu człowieka jest niemożliwe. Chyba, że oczekujesz sloganów. :(

Gość głos z nieba...
Franki - Dobrze zjeść i popić w domu, a reszta......... u kochanki? ;-)

ZS, jeszcze nie zacząłeś ze mną rozmawiac a już mówisz mi co muszę.

Gość jnbt
Zdarza sie, mowie Ci, zapomnij o seksie z nim. Poki nie ma nic na Ciebie to jest dla Ciebie niegrozny i niech sobie szczebiocze slodkie wyznania, ktore tak przyjemnie lechca kobiece ego ;) Bo jak sie wytlumaczysz mezowi, jak przez jego glupote romans wyjdzie na jaw? A jestem w 99 % pewna, ze tak sie wlasnie stanie...

Do tej osoby popierdujacej z, jak to nazywa, nieba. Uczciwość nie jest mi obca, dlatego właśnie nie okłamuję żony wciskajac jej jakiś kit pt mam kochankę.

uwaga powiedzenie: nie chce rozmawiac z pomaranczowym nickiem nie jest przymusem jest wyborem udzielonym osobie, ktora chce rozmawiac :-) juz kiedys o tym pisalem, nic sie nie zmienilo

Gość .....ups
to klikanie, czy pokazówka dwóch studentów socjologii na temat metod psychomanipulacji?

ZS Czyżbym się pomylił w ocenie Ciebie? Czy chcesz mój system wartości porównać ze swoim za pomocą punktacji?

Gość głos z nieba...
Franki - Ty za to nie popierdujesz z pewnością przy kochance, Prawda? ;-) Bo to nieeleganckie :-D

Gość Zdarza mi się...
jnbt Zdarza sie, mowie Ci, zapomnij o seksie z nim. Poki nie ma nic na Ciebie to jest dla Ciebie niegrozny i niech sobie szczebiocze slodkie wyznania, ktore tak przyjemnie lechca kobiece ego Bo jak sie wytlumaczysz mezowi, jak przez jego glupote romans wyjdzie na jaw? A jestem w 99 % pewna, ze tak sie wlasnie stanie..." Nawet mnie nie strasz. :O

zglaszam konkretna teze: jesli chce sie kogos poznac, poznac jego poglady to najlatwiej zaczac od systemu wartosci czy ktos sie z tym nie zgadza?

Gość No dobra chłopy
zaczynajcie pojedynek na punkty :-)

"porozmawiam z toba chetnie franki ale musisz zalozyc czarny nick, w przeciwnym razie rozmowa nie ma sensu i jest strata czasu dziwny jest ten swiat" ZS jeżeli tak uważasz, to przecież jest to Twoje prawo. Podpisuję się tym samym czym podpisałeś się Ty pod swoją wypowiedzią. dziwny jest ten świat

Gość jnbt
A propos, jak sie oczernia nick? I dlaczego od niedawna kaza mi podaeac hadlo jak chce uzywac nicka jnb? Przeciez wczesniej nie musialam zadnego hasla wpisywac...

"nie chce rozmawiac z pomaranczowym nickiem nie jest przymusem jest wyborem udzielonym osobie, ktora chce rozmawiac" Ty chcesz ze mną rozmawiać, ja chcę rozmawiać z Tobą. Ty "udzielasz mi wyboru"(?????) O czym Ty do mnie rozmawiasz??????????