Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość HAHAHAHAHAH
""a mąż moczy gdzie popadnie" w tobie np. ? :D

Gość Fonte30
Jego zapytaj! :D Na pewno ci powie. :P

Gość Zdarza mi się.......
"moczy gdzie popadnie" - np u mnie :-D hehe :-D

Gość HAHAHAHAHAH
hahah, nie mam męża :P ale fajnie się podsumowałaś, że "macza gdzie popadnie" :D no bo jesteście takim "gdzie popadnie" :D

Gość Zdarza mi się......
Ja zawsze jestem chętna ;-)

Gość Zdarza mi się......
Czy są tu jacyś normalni ludzie, z którymi można pogadać ? :-)

Gość morionvi
Ty jestes chetna tylko "na ciebie" chetnych brak.

Gość HAHAHAHAHAH
"normalni", czyli zdradzający współmałżonka i chełpiący się tym na ogólnopolskim forum? :D

Gość Zdarza mi się......
No właśnie.

Gość napisz co ci misiu
Napisal w smsie posmiejemy sie.

Gość Fonte30
Pewnie tak wiecie o zdradach swoich partnerów, jak wiecie że to coś co pisze, to podszyw. Każdy inteligentniejszy to rozpozna. Wy się podniecacie tymi podszywami, jak kura grzędą.

Gość HAHAHAHAHAH
to jak fonte, ilu mężów dziś w tobie pomoczy, kierując się imperatywem "moczyć gdzie popadnie"? :D

Gość Zdarza mi się......
Podszywy - Widać, że bardzo się nudzicie siedząc cały dzień przed komputerem :-) Żyjecie moim życiem, bo wasze jest nudne :-D W większości jesteście kurami domowymi i nie macie ciekawych zajęć.... Dobrze, że ja tak nie żyję :-D

Gość Zdarza mi się......
Mój Słodziak właśnie napisał: Kochanie - czekam dzisiaj na Ciebie.... Tęsknię, szaleję, kocham... Nie potrafię bez Ciebie żyć.....Mam prośbę - nie zakładaj bielizny :-) No wariat :-D

Gość kociak...
A ja życzę tej głupio - mądrej "Zdarza mi się", żeby była tak samo zdradzana, jak ona zdradza.... Należy jej się :-D Wtedy poczuje smak zdrady...

Gość Nowa Nokija.....
Do zdarza sie, napisz jak bedziesz w pracy jak tam wczor randka ok? I co powiedzialas mezowi ze wyvhodzisz z domu w niedziele?

Gość A ty co taka ciekawa?
Nie masz własnego życia? :-)

Gość Franki bez kochanki
Doskonały był ten dłuuuugi weekend. Zaglądam na mój ulubiony topic i co widzę? Prawie 40 stron zapisanych przez kochanki i ich fanki. Potwierdza się prawda o fascynującym życiu kochanek. To jest bardzo praktyczne być kochanką. Długi, wyjatkowo słoneczny weekend. Kochanek myśli, że wyjechała z mężem; mąż, że z kochankiem a ona....? Nie niepokojona przez nikogo może klepać w klawiaturę ku radości tych co jeszcze kochankami nie zostały z powodu braku jakiegokolwiek zainteresowania nimi przez płeć brzydszą. Łączy jej jedno - SAMOTNOŚĆ w realnym życiu.

Gość jnbh
40 stron zapisanych przez kochanki i ich fanki. W tym ze 20 przez podszywy :)

Gość do jnbh
Ty dalej z proszkami w torebce chodzisz? :-( Potrafisz uśpić żonę kochanka, by mieć go dla siebie? :-( To ochydne i podłe! :-p

Gość do jnbh
I KARALNE !!!!!

Gość Franki bez kochanki
"40 stron zapisanych przez kochanki i ich fanki. W tym ze 20 przez podszywy" Jeżeli zainteresowana ocenia podszywy na 20 stron, to nie jest to liczba zaniżona. Przynajmniej 20 stron "przeputanych" przed komputerem kosztem cudownej majówki to i tak wiele mówi o zaletach bycia kochanką.

Gość jnbh
No tak. Gdyby Zdarza mi sie nie miala kochanka, zdazylaby nastukac w tym czasie wiecej stron :P

Gość jnbh
A Ty sie tych proszkow uczepilas jak rzep psiego ogona. Gdyby ich posiadanie bylo karalne, raczej nie sprzedaliby mi ich w aptece. Ale nie wnikam, pewnie Twoje proszki nie sa do konca legalne :)

Gość do jnbh
Ode mnie się odpieprz, bo ja nikogo nie usypiam ! Ty planujesz to zrobić i po co? Żeby cię jakiś koleś przeleciał? :-( Aż taką masz chcicę? ;-(

Gość jnbh
O proszkach pisalam do Zdarza mi sie. Tobie tlumaczyc sie nie bede.

Gość do jnbh
JESTEŚ CHORA !!!!!

Gość Franki bez kochanki
Gdyby Franka nie miała kochanka to by używała życia w czasie wolnym od pracy. " 10:18 [zgłoś do usunięcia] Zdarza mi się... A podszywom współczuję, że są moherami i nie korzystają z życia" Witaj maj, trzeci maj..... potem czwarty i piąty..... Ktoś myli korzystanie z życia z korzystaniem z komputera. Ja moherom nie współczuję, że się podszywają. Współczuję natomiast osiołkom co to mają w nadmiarze w związku z czym zdychają z głodu.

Gość jnbh
Franki, nie bede pisac za Zdarza mi sie. Ale napisanie paru zdan od czasu do czasu na kafe w zaden sposob nie koliduje z normalnym funkcjonowaniem.

Gość Franki bez kochanki
"napisanie paru zdan od czasu do czasu na kafe w zaden sposob nie koliduje z normalnym funkcjonowaniem" Ależ zgadzam się z Tobą całkowicie. Ale przecież nie o tym piszę. Piszę o konieczności dokonywania w życiu wyborów. A także o konsekwencjach nie tylko wyborów, ale i ich braku.