Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK PYTAM SOBIE

Ile lat mają wasi dziadkowie, ile mieli gdy umarli ?

Polecane posty

Gość TAK PYTAM SOBIE

Ile lat mają wasi dziadkowie, ile mieli gdy umarli ? W dobie toczącej się dyskusji o podniesienie wieku emerytalnego zastanwaiam się czy faktycznie obecni dziadkowie dożywają 90tki i są takim obciążeniem dla systemu ZUS.

Gość rfmrm
babcia 73, dziadek niecale 50, drugi dziadek 80

Gość fan GPW
mój dziadek zmarl w wieku 70 lat czyli na emeryturze żyłby tylko 3 lata :(

Gość ,kckacja
moj dziadek ma 83 i ma sie calkiem niezle, babcia 77 i tez lata jak ta kozica :)

Gość Magda285
Mój dziadek 64, babcia 63 - emerytury by nie doczekali.

Gość FDJJHJFDWVDK
mój dziadek żył 69 lat babcia ma obecnie 66 lat,ale choruje od 5 lat tak poważniej wcześniej zdarzało się też mieć żóltaczke jakieś kamienie itp

Gość hhhjjhjhhj
dziadek ma 82 i jest najmłodszym z 3 rodzeństwa (wszyscy żyją i sa w niezlej kondycji) babcia ma 77🖐️

Gość hhhjjhjhhj
dziadek ma 82 i jest najmłodszym z 3 rodzeństwa (wszyscy żyją i sa w niezlej kondycji) babcia ma 77🖐️

Moja babcia ma 97 lat (ups tylko żeby zus nie usłyszał hahha ) ale dziadek zmarł w wieku 75 lat a dziadkowie ze strony ojca mieli zdaje się 80 i 84 . Tak więc z mojej strony mam zamiar trochę pożyć :):):)

Gość czy jest taka pasta...
hm no ale nie porownuj ludzi powojennych do tych mlodszych... wiadomo ze ci pierwsi dluzej zyją ale obecnie 50-60 latkowei raczej nie ebda zyc tak dlugo jak babcie powojenne, ktore dozywają 90 lat

coś dzisiaj kafe nawala :) ale ja nie porównuje- ja wiem że nie dożyje takiego wieku jak moja babcia i nawet nie chciała bym :) ja tylko mówie, że głodowa emerytura z zusu nie nawiele się zda :):):)

Gość glupi temat ty sie nie martw
o dziadkow tylko o siebie bo jestem na 99.9% ze gdy ty osiagniesz wiek emerytalny ZUS i emerytura nie beda istniec 🖐️

Gość abcdefghijklususueye3
dziadek ani jeden nie żyje :( jeden 72 lata :( drugiego nawet nie znałam ale chyba coś koło 40-50lat, jak jeszcze moj tata był młody... babcie żyją : ta młodsza: 80 lat, ta starsza 85

jeden dziadek umarł w wieku 26 lat,na szczęście zdążył jeszcze moją mamę i jej rodzeństwo zmajstrować :) babcia zmarła w wieku 77 lat. Drugi dziadek ma 84,a wygląda na 60 i tak też się czuje,babcia ma 81,trochę ostatnio osłabła,ale i tak nie jest źle.

Gość kafeterjanin
Nie żyją. W chwili śmierci mieli skończone: Ze str.T: dziadek 80, babcia 86 Ze str.M: dziadek 84, babcia 63

1 babcia - 60 zmarla na cukrzyce 2 babcia 71 zmarla na raka dluuugo meczac sie w szpitalu wlasciwie kilka lat zmagala sie z rakiem, wymagala stalej opieki 1 dziadek 65 na wylew 2 dziadek 50 ale nie pamietam go w ogóle

Gość AaliyahDanaHaughtonn
dziadek 67 , babcia 85, druga babcia 84

Gość galaktyczny2012
babcia 59, a dziadek żyje i ma 75 lat druga babcia żyje ma 91 lat, drugi dziadek zmarł, jak mnie jeszcze nie było, nie wiem., ile miał lat

Gość 10 mln euro
z kims z kim jestesmy zwiazani głeboka wiezią i miłoscia spotykamy sie w snach...moja babcia przychodzi do mnie we snie..a jej ojciec do niej jak zyła..wspaniałe uczucie

Gość Jola lala
moi dziadkowie juz nie zyja:/ babcia jedna zmarla w wieku 57lat, nagle, na zawal, mimo ze byla okazem zdrowia, druga 63lata miala i na wylew zmarla. Dziadkowie obaj mieli po 80lat i odeszli w zeszlym roku, w odstepie 2tygodni.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX22
Nie żyją od dawna Od strony ojca: babcia-44lata dziadek-55 od strony mamy: babcia-71lat dziadek-68l wiec ja też długo nie pożyję ;-)

Gość gość
Od strony ojca: Dziadek zmarł w wieku 60 lat. Babcia ma 80 lat. Od strony matki: Dziadek ma 69 lat. Babcia ma 68 lat.

Gość Kaaasiaaaaaaaaaacz
jeden dziadek miał 80 lat, drugi 60 (zmarł na zawał podczas prac budowlanych i znaleziono go dopiero po siedmiu miesiącach) babcia żyła 74 lata, a druga ma teraz 76 i wciąż żyje

Gość Kaaasiaaaaaaaaaacz
a tego dziadka co umarł na zawał, to nawet nie pamiętam, bo jak wtedy zaginął to miałam 10 miesięcy, drugi dziadek umarl jak miałam 6 lat i średnio go pamietam.