Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłamstwa w CV.....

Postanowilam ze teraz bede klamac w CV

Polecane posty

Gość kłamstwa w CV.....

Wymysle sobie jakies doswiadczenie oraz wyksztalcenie. Skonczylam technikum gastronomiczne ale teraz jak beba szukali kogos np. do sklepu to w doswiadczeniu wpisze dajmy na to dwa sklepy(ktore istnialy ale juz nie istnieja) i wpisze w wyksztalceniu technik handlowiec. Podobnie do salonu playa, do restauracji. Bo staralam sie o staz i w restauracji i w salonie play i nigdzie mnie nie przyjeli. W pierwszym przypadku restauracji urzad pracy odmowil stazysty a w drugim pracodawca przyjal kogos z doswiadczeniem, zasraniec jeden.

Gość czy to nie wstyd tak chodzic
ja szukam pracy, pracowałam przez ostatnie lata, mam dosw a odzewu na moje cv zero, pracowałam w biurze, mam wyższe wykształcenie ale żadnej pracy sie nie boję, nawet na produkcję na tasmę mnie nie chcą, nikt nie odp. więc jak sama widzisz Ty musisz sobie dodać do Cv a ja chyba muszę zrobić z siebie "głupka" i coś tam usunąć załosne:O

Gość kłamstwa w CV.....
No właśnie. Ja mam już pomysł mam technikum gastronomiczne ale prywatne i tam nie ma napisane jakie to technikum skończone, ew. na dyplomie zawodowym którego i tak nie posiadam ;)