Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Podjąłem życiową decyzje!!!! I to już postanowione :) :)

Polecane posty

W tym roku nie pójdę na mature. Podejde jedynie do egzaminu zawodowego i go zdam. Natomiast za rok zdam nie tylko te przedmioty których nie zdałem ale inne przedmioty. Będę zdawał jezyk polski zarówno ustny, jak i pisemny + rozszerzony Będę zdawał język angielski tylko poziom podstawowy matematyka tylko poziom podstawowy Historia - rozszerzony Wos - rozszerzony

Gość witaminkaa c
masz jakies plany na przyszłość,?dlaczego nie będziesz zdawał w tym roku?:)

Bo mam jakieś chwiejne emocje, więc nie wiem czy opłacałoby mi się w tym roku zdawac mature. Z matematyki i dwóch angielskich bo z polskiego zdałem w tamtym roku ale deklaracje napisałem we wrześniu że podejde, więc może podejdę. Natomiast egzamin zawodowy to pewne że będę zdawał a moje plany jak na ten rok to policealne studium farmacji ale nigdzie nie moge znalezc studium zaocznego.

Bo mam jakieś chwiejne emocje, więc nie wiem czy opłacałoby mi się w tym roku zdawac mature. Z matematyki i dwóch angielskich bo z polskiego zdałem w tamtym roku ale deklaracje napisałem we wrześniu że podejde, więc może podejdę. Natomiast egzamin zawodowy to pewne że będę zdawał a moje plany jak na ten rok to policealne studium farmacji ale nigdzie nie moge znalezc studium zaocznego. 40722880 gg hiszpanin@o2.pl 40722880 gg hiszpanin@o2.pl

Gość witaminkaa c
yhy,rozumiem widzę,że ambicje to Ty masz :) zdawaj teraz bedziesz miał to za sobą i z tego co słyszałam to chyba zaocznego czegos takiego to nie ma :) powodzenia życze:)

Gość witaminkaa c
z maturą może być różnie wchodzisz i mogą Cie zapytać,a Ty nie wiesz o co "kaman" i co mówisz "nie rozumiem" albo po prostu jaka jest dzis pogoda?:) ale trzeba myślec pozytywnie bedzie dobrze,zdam itd :) nie martw sie i zdawaj czym prędzej

Gość Kłoliberek
Nowej matury nie zdają chyba tylko upośledzeni umysłowo więc nie pękaj i podchodź w tym roku