Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnalazłamŹródło

żeby schudnąć trzeba jeść!! zobacz jak to zrobiłam

Polecane posty

Gość odnalazłamŹródło

słuchajcie ludzie...w końcu dojrzałam do odchudzania! odkąd pamietam zawsze jestem na diecie a dopiero teraz zapanowałam nad tym!!! odchudzam sie juz 15 dzień- schudłam 3 kg. jem 6 posiłków na dzień o tej samej porze. jem o godz 9, 11, 13, 15, 17 i 19. jem wszystko na co mam ochotę i to co najbardziej lubie! jesli jest to kaloryczne to poprostu mniej nakładam na talerz ale przez to wolniej jem i sie delektuję. nie używam masła, smażonego, białego pieczywa, słodyczy. nawet napije się piwka w weekend bo tego nikt mi nie jest w stanie zakazać:) przez cały dzien nie czuję głodu!!!! Dziewczyny pisze tu po to zeby Wam uswiadomić zebyście jadły co dwie godz, nie traćcie czasu na patrzenie na jakieś głupie diety z neta lub gazety w których jadłospis jest z kosmosu! jedz to na co masz ochote. i ograniczaj ilośc. ja nawet nie licze kalorii nic! po tych 15 dniach odchudzania nawet zapominam ze jestem na diecie!! wchodzi mi to w krew!

Gość tez tak bym chciała
nie mam duzo do zrzucenia bo 4 kg góra 5 ale nic mi nie wychodzi gratuluje Ci spadku ładny wynik ja mam troche na brzuchu tluszczyku ktory nie chce mi zejśc za nic w swiecie

Gratuluję, na pewno istotna jest ilość kalorii. Jeżeli są to niewielkie posiłki to wszystko się zgadza! Organizm nie magazynuje bo wie ze otrzyma za 2 godziny amku Pozdrawiam

Gość odnalazłamŹródło
koleżanko wypróbuj mój sposób! i w Twoim wypadku dużo ćwicz. z tego co piszesz pewnie jesteś szczupła tylko chcesz schudnąc pare kg zeby poprawić samopoczucie:) mam racje? :) nie załamuj sie! trzymam za Ciebie kciuki!! żeby Cie pocieszyć ja muszę schudnąć 36 kg :/ ale dam rade!! kiedy jak nie teraz?? wiem ze zejdzie mnie z tym troche. nie interesuje mnie szybka utrata wagi po której bede wyczerpana i bede miala efekt jo-jo. chce zdrowo sie odżywiać, jeśc często i chudnąć tak jak chce mój organizm...... nawet rozpisałam to sobie , do grudnia mnie zejdzie....

Gość tez tak bym chciała
tak dokladnie mam na brzuchu, ale niestety cwiczyc teraz nie moge , robie dłudie spacery , takie szybko-marsze ok 1.5 - 2 godz dziennie, a mozesz pisac co jesz w dany dzien? pewnie mnie by to zmotywowalo bardziej i ja bym pisala moje tak do ocenki , dziekuje

7 kg to sporo ale gdy przeczytałam, że chcesz stracić 36kg to tylko Cię podziwiam. Piszmy może swoje dniowe jadłospisy. Porównamy sobie Dziękuję

Gość tez tak bym chciała
mozna sie przylaczyc n o to ja od jutra i zmienie nik na inny bo ten jakis dziwny :)

Gość tez tak bym chciała
tylko żeby topik zaraz nie upadł :)

Zgadzam się, że trzeba jeść,bo diety typu 500 kcal są nic nie warte. Ja jem ok. 1200-1500 kcal, ćwiczę aerobowo i siłowo i chudnę.

Ja też chętnie się przyłączę. Musimy dbać by topik przetrwał. tez tak bym chciała - jak będziesz się przedstawiać? Proszę krócej....:)

Gość odnalazłamŹródło
najbardziej mi pomaga mój notes... tam skreślam sobie dni które minęłam :) piszę co zjadłam. 9:00 jem zawsze dużą porcję np. płatki z mlekiem z jogurtem, jajko sadzone, poprostu to na co mam w danej chwili ochote tylko biore pod uwage to zeby nie było smażone z białym pieczywem itd.:) 11:00 jem przekąskę np jabłko, pomarańcza, jagurcik idt 13:00 znowu przekąska ale troszeczke większa bo możecie byc o tej godz troche głodne np. dwie kanapki z pomidorem (na prawdę na co macie ochote, co lubicie) 15:00 obiad. nie lubię gotować dla samej siebie wiec najczęsciej jem ważywa na patelnie lub warzywa z czerwoną fasolą uwielbiam !!!! 17:00 przekąska np. jakis owoc warzywo 19:00 kolacyjka. jaka kanapeczka herbatka .:)

Gość odnalazłamŹródło
załozyłam ten topik dlatego zeby w koncu skończyć z tym mydleniem oczu w gazetac " 10kg w miesiąc" o jest nierealne albo jakies pigułki które tylko zniszczą nam żołądek. musimy do tego nadzwyczajniej w swiecie dojrzeć. zdrowo sie odchudzać i potem być piękne:) pewne siebie :)

Gość seryhsetgy
Ja kiedys probowalam sie odchudzac i zaczelam regularnie jesc. Po 2 tygodniach wazylam +4 kg :o

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
No to zupełnie identyczny sposób odchudzania wybrałaś jak ja startowałam z 65 kg , około 2 lat temu zaczęłam teraz ważę 52 bez obawy że przytyję :)

Gość seryhsetgy
Ja kiedys probowalam sie odchudzac i zaczelam regularnie jesc. Po 2 tygodniach wazylam +4 kg :o

Gość tez tak bym chciała
ja mam swoj nik wejde na nim, mialam robic kopenhaska ale jednak zrezygnoiwalam zaraz wejde na nim

Szefowo topiku WITAJ Dziękuję, że napisałaś co jesz. Zgubne jest białe pieczywo. Ja zaczynam od jutra. Za wszystkie DZIEWCZYNY trzymamy kciuki. Dzisiaj już nie podjadamy!

no i jestem :) zaczynam od jutra na bank :) dziękuje za napisanie menu, i piszmy tez moze swoje :)

Gość seryhsetgy

Gość odnalazłamŹródło
ja też trzymam kciuki za Was i za siebie! super ze mogę tu pisać , w kupie raźniej:) mój facet mnie wogóle nie wspiera ani nic, niby mówi ze podobam mu sie taka jaka jestem ale On nie rozumie ze chce byc szczupła dla siebie , dla zdrowia, dla dobrego samopoczucia ehhhhh a kobiety z tym problemem rozumieją ehhh dziekuje ;*

ja tez Wam dziekuję :) u mnie znowu krzycza ze jestem chuda. ale moj brzuch nie jest ale oni tego nie rozumieja zmierze rano mopje wymiary zeby wiedziec ile ubylo w pasie itp, jak sie wazycie? codziennie czy raz na tydzien ? ja mysle zeby w kazda niedziele bo poniedzialek rano , do pracy a niedziela wolna wiec wiecej czasu :)

Gość odnalazłamŹródło
z jakich miast jesteście?

Gość s.o.s
pie..sz jak potłuczona ludzie tyją , bo za dużo jedzą

Gość odnalazłamŹródło
ja się ważę co dwa tygodnie, wtedy jak widzę ze jest duuużo to skacze z radosci :) to mnie motywuje

Gość odnalazłamŹródło
s.o.s do kogo to było? ja też jestem z krakowa, nie pytaj na jakich juz dietach byłam bo by mi nocy nie straczyło zeby to wszystko tu napisać;/ to moja zyciowa porażka, zamiast od początku sie odchudzać zdrowo i z głową to ja własnie wybierałam "diete cud" i przez te wszystkie lata własnie przez cos takiego przytyłam 36 kg, które teraz musze zrzucić !!!!!!