Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orejon...

DlACZEGO dziewczyny tak szybko tracą młody wygląd? 24 lata czesto straro wyglada

Polecane posty

Gość orejon...

ją :/

Gość nonkaaa
Nie wiem jakoś z moich znajomych wszystkie wyglądają na młodsze więc nei mam takich odczuć Ale może to zależy od trybu życia niezdrowego nieregularnego snu stresu solary za często

Gość co z tego
czesto z powodu cpania, palenia trujacych papierosow, picia, dymania sie z byle kim , taka np Doda-smroda ma 26 lat,a wyglada na 46

Gość lindaxoxo
gdzie to zaobserwowałaś/łeś?

Gość btehhgregregbety
ja cpalam , pale pety pije duzo alkoholu a w sklepie wciąż o dowod pytaja a mam 25 lat.

Gość orejon...
zaobserwowałem to na fotka.pl

Gość nonkaaa
Jak od seksu można zacząć źle wyglądać? :D Doda wygląda staro bo przekombinowała z chirurgami a poza tym to na ile się wygląda to też kwestia tego jaki kto ma styl ubrania styl bycia itp

Gość jestem tu incognito
fakt , niektóre rzeczywiście wyglądają na stare raszple a maja po 24/26 lat , dziwne nie? :D

Gość ttytuyuy
doda ladnie wygląda jak ją umalują, ubiorą, uczeszą... brzydka to ona byla zawsze

palenie, alkohol, narkotyki, nadużywanie kremów i solarium, zła dieta (a często za "mała")

Gość domNADrozewiskiem!
nie nawilzają się, jedzą fastfoodówe żarcie, nie dbają o siebie..

Gość Halucyna
ja mam 22 i wyglądam na nastolatkę. jest jakiś plus nie malowania się, nie kremowania, nie picia nie palenia nie ćpania i nie uprawiania sexu :classic_cool:

Gość notatkiozyciu.blox.pl
Malują się na stare od 14 roku życia, a po dziesięciu latach zaklejenia podkładami skóra nie może być w dobrej kondycji. Jedzą cukier i inne "śmieci".

Gość znam odpowiedz...
ja pracuje z tancerkami (wcale nie go go czy coś w tym rodzaju, normalne tancerki) i one mają od 20 do 25 lat. w ciągu dnia jak założą normalne jeansy i lekko się pomalują to wyglądają na swój wiek, te drobniutkie i bardzo szczupłe nawet młodziej, ALE... jak się pomalują na przedstawienie, albo nie daj boże jak idą do knajpy wieczorem to masakra!!! tapeta na ryju taka że wielu moich znajomych się nimi po prostu obrzydza, ubrania jak dla prostytutek, dziewczyny maja świetne figury więc to podkreslają, ale zdecydowanie za bardzo... wyglądają na minimum 30 pare lat,ale nie jak zadbane 30 tki tylko jak 30 tki po przejściach. katastrofa. dziewczyny są wysportowane, ale jedzą same śmieci, chipsy, hamburgery, cole, generalnie życie w trasie zmusza nas do jedzenia samego śmieciowego jedzenia a to ma ogromny wpływ na wygląda. niedawno całą grupa była na bardzo eleganckim przyjęciu... dzieczyny chciały zrobić sie na elegancko... płakać mi się chciało ze śmiechu jak je zobaczyłąm, tak sie wymalowały, albo właściwie wysmarowały że wyglądały jak 40 letnie ciotki, jedna nawet jak taka 50 lataka z californi- wysmarowana samoopalaczem, makijaz tragedia, wybielone zęby, doczepione włosy, sztuczne rzęsy i paznokcie, wszedzie brokat:):):) podsumowując- na wyglad ma wpływ głownie tryb życia, do tego jak się doda za dużo makijazu i złe ciuchy to możesz sobie zrobić krzywde. nie wolno z niczym przedobrzyć. umiar to podstawa

Gość gigasssega
to przez to,ze z reguly kobiety zadaja se ze starszymi facetami od siebie.Ci z nich mlodosc wysysaja,a one z nich .... kase.Rownowaga w przyrodzie musi byc.

Gość K_CIUKIEM wskazującym
znam odpowiedz... bardzo śmiesznie i fajnie to napisałaś, masz jakiś talent pisarski :) no, i racja w tym co piszesz

Gość a ja mam 24 a wygladam
jak 19nastka:(

Gość oleandra^
bo zycie to nie telenowela

Gość ghrrrhhrr
ja mam 23 lata i już zauważyłam u siebie zmarszczki, tzn zauważyłam je już chyba ze2-3 lata wcześniej, a ludzie mi mówią, że wyglądam jakbym miała 18lat, co mnie wkurza, bo po co gadać takie głupoty? :O

Gość ghrrrhhrr
No nie wiem, w mojej rodzinie większość wygląda młodziej. Moja mama jak na swój wiek ma mało zmarszczek. Nikt jakoś nie dba o siebie specjalnie. Mój brat ma 29lat i nie zauważyłam u niego żadnej zmarszczki a ja mam już ze 3.

od tapety, którą na siebie tak namiętnie nakładają od najmłodszych lat. To nie dziwne, ze później cera zniszczona i wygląda staro, tak, tak. Ja się nie tapetują bo to głupota.

Gość co z tego
niektore nakladaja tapete na siebie od 11-12 roku zycia, masakra z takimi, maja pozniej po 20 lat a wygladaja na ponad 30

Gość Pannanikt

Ja mam tradzik od 13 roku zycia i musze nakladac podklad. Teraz mam 34 lata i wygladam na swoj wiek.

Niestety w wieku ok 18-26 chodzilam czasem do solarium a teraz sie boje raka skory.

Zmarszczki musialam sobie wypelnic. Teraz ide na mezoterapie. Jstem szczupla mam niedoczynnosc tarczycy i pcos.