Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Czemu dziewczyna daje sprzeczne sygnały?

Polecane posty

Ostatnio stojąc na przystanku co raz zerkała na mnie jedna dziewczyna. Gdzieś jest z sąsiedztwa ale nie wiem skąd. Co raz zerkała i bawiła się włosami. Dzisiaj znów ją zobaczyłem na światłach i ona mnie ale była totalnie jakby obojętna. Raz się zerkneła i grała jakąś taką poważną. Dlaczego takie skrajności w tym zachowaniu. Przecież jak jej się spodobałem a jestem tego pewny na 100% to dlaczego teraz udawała taką niedostępną? Czy to jakieś typowe kobiece zachowanie?

Gość kjnkjnkl
ja tak zawsze robie, ale jestem nieśmiała, to dlatego :D

Gość anm0sa 0a00aa
no bo jak dawała dobitne sygnały to jej nie zagadałeś, to chyba uznała, że ona Ci się nie podoba i dała sobie spokój :)

Gość anm0sa 0a00aa
no bo jak dawała dobitne sygnały to jej nie zagadałeś, to chyba uznała, że ona Ci się nie podoba i dała sobie spokój :)

No dawała dobitne sygnały, ale to było w autobusie jak to robiła, a mi tam było niezręcznie zagadać bo był tłok. Zresztą każda kobieta wie że 1/100 facetów od razu podejdzie bez względu na wszystko.

Na siłowni miałem podobną sytuację. Dziewczyna też dawała mi sygnały jednym razem, a za drugim totalna olewka. Co miałem zejść z tej bieżni i lecieć do niej?

Gość no faktycznie zerkanie
i zabawa włosami to normalnie super sygnał! :D weźcie nie róbcie se siary z tymi włosami- to że panna się nimi bawi nic nie znaczy, nosz LUDZIE! wiadomo, że mowa ciała jest ważna, ale wazny jest też kontekst i sytuacja- nie w każdym przypadku dany gest jest ZNACZĄCY!!!

Czy jak dziewczyna, nie daje znaków to znaczy że już wszystko stracone? Bo wiem że nie każda tak robi, mimo mojej obojętności one dalej pokazują że im się podobam, więc jak to jest?

bo właśnie tez miałam taką sytuację :D mam długie włosy, więc czesto 'z nudów' bawię się nimi albo jak mi na twarz lecą, to poprawiam i zakłądam za ucho często też przyglądam się ludziom (jak większość) i kiedys właśnie jakiś koleś, którego w ogóle NIE WIDZIAŁAM zapytał czemu go kokietuję :D:D:D więc teges... - wyluzujcie🖐️

Czy jak dziewczyna, nie daje znaków to znaczy że już wszystko stracone? Bo wiem że nie każda tak robi, mimo mojej obojętności one dalej pokazują że im się podobam, więc jak to jest?

Potrafię wyczuć kiedy się komuś podobam, nie zawsze, ale często bo większość sygnałów u kobiet jest nieświadoma. Np odsłanianie szyi. To nie podlega żadnej dyskusji. Wiem że jej się podobałem i tyle. Pytanie jest dlaczego już nie okazuje zainteresownia?

bo właśnie tez miałam taką sytuację :D mam długie włosy, więc czesto 'z nudów' bawię się nimi albo jak mi na twarz lecą, to poprawiam i zakłądam za ucho często też przyglądam się ludziom (jak większość) i kiedys właśnie jakiś koleś, którego w ogóle NIE WIDZIAŁAM zapytał czemu go kokietuję :D:D:D więc teges... - wyluzujcie🖐️