Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popatrzzz

Jestem chyba najwiekszym jeleniem świata

Polecane posty

Gość popatrzzz

i najwiekszym debilem jaki chodził po tej ziemi, niemowa ze wsi i slepy kogut z miasta pierwsza dziewczyna...szkoda gadac a raczej szkoda było jej nie gadac z kazdym chlopakiem którego napotkała na drodze, nie ominela zadnego, kazdy ja zaliczył druga no cóz, miała mnie za swinie a chłopaka z którym doproawiła mi rogi za anioła... teraz jest z aniołem w loczkach ... no a ja oczywiscie jestem ten psychol, socjopata i antychryst ale ok trzecia ... chyba nie ma faceta w jej pracy który by sie do niej juz nie dobieral a mi przez nia rogów nie doprawił dziekuje dziewczyny za uswiadomienie mi jak zalosnych głupiek i debilem jestem byłem i bede dla was zawsze dziekuje

Gość Ann_wolfenst
aha

Gość Ann_wolfenst
aha

Gość Ann_wolfenst
aha

Gość Un homme fatal;)
"no a ja oczywiscie jestem ten psychol, socjopata i antychryst ale ok" Gdzie te czasy kiedy to wystarczył zwykły mg. przed nazwiskiem . :)

Gość popatrzzz
"aha" super...dziekuje za potwerdzenie i za przytakniecie przynjamniej w tej kwesti sie zgadzamy

Gość Ann_wolfenst
nie spytałeś o nic, opowiedziałeś przypadek i podziękowałeś czekasz aż Cię będą pocieszać? można szukać rozwiązań ale z Twojego posta czuć że Ty chcesz żęby się nad Tobą użalali :) z całym szacunkiem dla Ciebie i bez żadnych złośliwości

Gość popatrzzz
""no a ja oczywiscie jestem ten psychol, socjopata i antychryst ale ok" Gdzie te czasy kiedy to wystarczył zwykły mg. przed nazwiskiem " a własnie przypomniało mi sie równiez ze nie mam wykształcenia mg i ze jestem biedny co równiez zostało mi przez nie uswiadomione zostałem debilem emocjonalnym oraz nieukiem intelektualnym a to wszystko dzieki wam dziewczyny super fajnie było was poznac.. duzo"wartosciowych" eloementów otrzymałem od was które bardzo mi sie w zyciu przydały ciesze sie ze wyssałyscie wszystko co dobre ze mnie a zostawiływscie mi wszystkie syfy swiata których nie byłem wstanie w któryms momecie udziwgnac juz dzikeuje jestescie cudowne

Gość Ann_wolfenst
nie spytałeś o nic, opowiedziałeś przypadek i podziękowałeś czekasz aż Cię będą pocieszać? można szukać rozwiązań ale z Twojego posta czuć że Ty chcesz żęby się nad Tobą użalali :) z całym szacunkiem dla Ciebie i bez żadnych złośliwości

Gość popatrzzz
""no a ja oczywiscie jestem ten psychol, socjopata i antychryst ale ok" Gdzie te czasy kiedy to wystarczył zwykły mg. przed nazwiskiem " a własnie przypomniało mi sie równiez ze nie mam wykształcenia mg i ze jestem biedny co równiez zostało mi przez nie uswiadomione zostałem debilem emocjonalnym oraz nieukiem intelektualnym a to wszystko dzieki wam dziewczyny super fajnie było was poznac.. duzo"wartosciowych" eloementów otrzymałem od was które bardzo mi sie w zyciu przydały ciesze sie ze wyssałyscie wszystko co dobre ze mnie a zostawiływscie mi wszystkie syfy swiata których nie byłem wstanie w któryms momecie udziwgnac juz dzikeuje jestescie cudowne

Gość kart4321
lbin22: Droga Mamo... W Unii jest fajnie, niczego tu nie brakuje. Cukier jest po 5zł za kg, benzyna po 5,50 zł za litr, masło po 4,10 zł za kostkę, chleb po 3,20 zł za bochenek, a paczka papierosów po 12 zł. Jeśli chodzi o nasz dom, to latem przyjechał pan Helmut z Berlina . Najpierw postawił piwo, a potem pokazał akt własności z 1937 r. i powiedział, że teraz to jego ziemia i wszystko, co na niej. Może to i lepiej, bo i tak nie byłem w stanie płacić podatku katastralnego (Mamusia wie, 2% od wartości nieruchomości rocznie). Za to w przytułku mamy kolorową telewizję i fajne filmy . Pracy na razie nie ma, ale mówią, że będzie. Jak dożyję, to za 6 lat będę mógł pracować w Niemczech albo Austrii. W mieście budują nowy urząd . Unia dała trochę grosza. Firma Heńka Kowalskiego startowała w przetargu, ale rozstrzygano go w Brukseli i wygrali Szwedzi. Co prawda inżynierów sprowadzili od siebie, ale Heniek i tak się cieszy, bo uznali jego kwalifikacje i pozwolili nosić cegły. Niech sobie chłop zarobi, bo jego firma już nie wytrzymuje tego zwiększonego VAT-u w budownictwie. Chciał wysłać syna na studia do Francji, ale nie miał na to pieniędzy. Córka jednego z ministrów miała więcej szczęścia i dostała unijne stypendium. Chłopak Henia jest całkiem zdolny, więc zdawał na naszą politechnikę. Byłby się dostał, gdyby nie konkurencja młodzieży z innych krajów unijnych. W końcu tam uczelnie też są przepełnione. Na razie jest na darmowym stażu w hipermarkecie. Ostatnio w mieście pojawiło się mnóstwo byłych rolników. Mówią coś o nierównej konkurencji, niskich dopłatach i limitach produkcyjnych. Nie wiem o co im chodzi, przecież mieli najwięcej zyskać na integracji. Do domu naprzeciwko wprowadziło się młode małżeństwo Tomek i Jacek. To bardzo wrażliwi ludzie, nawet starają się o adopcję. Pani kurator jest bardzo tolerancyjna i świeżo po aborcji, więc mają duże szanse. Niech Mamusia na razie siedzi na tej Białorusi, bo tu szaleje eutanazja, zwłaszcza, że ubezpieczalnia już o Mamusię pytała. To tyle, bo idę po zasiłek. Będę go pobierał jeszcze dwa miesiące. Całuję mocno, Zdzisiek P.S. Niech mi Mamusia przyśle kilo szynki, ale takiej ze zwykłego prosiaka, bo te nasze świecą po nocach. P.P.S. Niech Mamusia wyśle ten list swoim znajomym. Może za kilkanaście lat do mnie wróci. Wtedy Polski już pewnie nie będzie, ale w końcu będę obywatelem nowego euroregionu. zwiń

Gość Un homme fatal;)
"a własnie przypomniało mi sie równiez ze nie mam wykształcenia mg i ze jestem biedny" ja przypomniałem ,drobiazg :)

Gość Ann_wolfenst
żyję na tym świecie jest na nim mnóstwo idiotów więc nie mówię oh jestem idiotką przez was, ja się z nimi nie zadaję i jestem normalna A to że dobrałeś sobie jakieś dziwki bo nie da się inaczej nazwać lasek które się puszczają ze wszystkimi to nie znaczy że to one uczyniły Cię idiotą czy tam jeleniem, taki jesteś to Twoja własna zasługa , takie sobie dopierasz kobiety przykro mi Nie masz przez nie wykształcenia? :D bardzo ciekawe zamykały Cię w klatce żebyś nie mógł pójść na studia LITOŚĆI

Gość samo zycie
Bardzo dobra wiadomość z Chin dla wszystkich chorych na czkawkę. Setki pacjentów zostało wyleczonych w prosty sposób. Czy starożytny, chiński sposób leczenia czkawki przyjmie się na całym świecie? Czkawka, jak podaje encyklopedia - uciążliwe, rytmiczne, mimowolnie powtarzające się skurcze przepony i mięśni oddechowych klatki piersiowej powodujących wdech z równoczesnym zamknięciem głośni, co wywołuje charakterystyczny odgłos. Któż z nas jej nie miał? Jak się pozbyć czkawki?Okazuje się, że istnieje prosty sposób na pozbycie się czkawki. Tak przynajmniej twierdzi doktor Ching Huangwu ze Starożytnego Instytutu Chińskiej Medycyny w Chengdu w środkowych Chinach. Leczy swoich pacjentów od ponad 20 lat i jak mówi, uleczył już ponad 350 ciężkich przypadków czkawki. Jak mu się to udało? Jak pisze lokalny dziennik z Chengdu, doktor Huangwu używa starożytnego, chińskiego sposobu - ściska pacjentom chorym na czkawkę uszy! Ostatnio udało mu się wyleczyć z czkawki człowieka, który cierpiał na czkawkę od 3 lat! Według Księgi Rekordów Guinnessa najdłużej trwająca czkawka przydarzyła się Amerykaninowi Charlesowi Osborne'owi. W 1922 roku w wieku 28 lat nabawił się czkawki pod wpływem stresu podczas uboju świni. Czkawka, początkowo występująca 40 razy na minutę, trwała przez 68 lat. Później zwolniła do 20 razy na minutę. Zakończyła się w lutym 1990. Rok później Charles Osborne zmarł. Przypadłość nie przeszkodziła mu w zawarciu dwóch małżeństw i spłodzeniu ośmiorga dzieci.

Gość popatrzzz
""a własnie przypomniało mi sie równiez ze nie mam wykształcenia mg i ze jestem biedny" ja przypomniałem ,drobiazg" tak masz racje to drobiazg

Gość popatrzzz
tak to prawda to był tylko sen dobrze ze sie obudziłem...zbyt długo miałem zamkniete oczy

Gość litości chłopie
można być naiwnym raz ale tyle razy to przegięcie :)

Gość popatrzzz
jedna wiedziała dobrze ze ja w nigdy zyciu bym sie z kurwa nie puscił wiec abym dał jej spokoj przedstawila sie jako kurwa

przestań biadolić skoro miałes 3 panny ktore były do siebie podobne to sorry ,ale widocznie z tej pierwszej nie wyciągnałes zadnych sensownych wniosków. Ja miałem dziewczyne ktora co prawda mnie nie zdradzała ,ale jej otwartosc i zbyt szybkie zawieranie kontaktow z facetami oraz takie naiwne zaufanie do obcych mnie drażniła ....ale tera przynajmniej wiem z jakimi panienkami nie będę szczęśliwy w związku. Więc może przestań płakać tylko zrób sobie podsumowanie tak szczerze co te 3 kobiety łaczyły za cechy jak je poznawaleś żeby na przyszłość w miarę szybko wiedzieć czy chcesz dalej brąć w tą znajomość czy nie. Po 2gie trzeba pamiętać ,że jest coś takiego jak dualizm tnz one przyprawiały ci ragi ,a ty daleś je sobie przyprawić.

Gość no cóż no
popatrzzz ile masz lat?