Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aisza0001

kto was kręci

Polecane posty

kocham wszystkich którzy do mnie piszą..... za to że piszą hahahah

no nie narzekam.....zawsze chetny/na sie znajdzie :) a co masz problem z towarzystwem na kafee?

dopiero się rozglądam ;-) no i lubię popisać z facetami i z laskami ;-) jest tu ktoś godny uwagi? ;-)

to ja jestem jakiś popaprany bo kręći mnie moja stara;)a ona nie jest na forum;)

Levy.. ...rocznik 88, 174 cm, 77kg, brunet o brązowych oczach, z nowosądeckiego, wolny i samotny i jak cię tu nie kochać..no kocham i już...mi dużo do zakochania nie trzeba...tym bardziej wiosną :)

Gość do alayka
zrób listę bo piszesz i tak z: napalonym, hmmmmm a może?, SchWitzz, Najszybszy w mieście, koleżka11 teraz Leviatan wiec jakbyś miała zrobić listę z którym byś sie spotkała lub najbardziej Ci przypadł do gustu

alayka -> jasne jak można się zakochać w kimś kogo się nie widziało i nie pisało dużo :P

a co ty kurwa mi facetów wyliczasz co? Levy...no bo ja bym chciała cie poznac blizej...opis jest kuszący :) i to mi wystarczyło do zauroczenia :)

Gość do alayka
nie chciałam znać Twoją opinię, jest mi ona potrzebna do wytypowania pewnej osoby a Ty pisałaś z nimi długo więc pytam tylko grzecznie jak kobieta kobietę z którym byś sie spotkała?

Levy...widzisz tak na mnie działasz że nie wiem o czym myśleć.... może sąsiadką twą nie jestem ale dla mnie odległość nie ma akurat znaczenia... do alayka wiesz każdy z nich jest najlepszy....moje cukiereczki :) zależy do czego potrzebni są tobie? mam jeszcze kilku w zanadrzu :D forum tak jak to forum---do pisania :)

no skoro nie ogarnąlem dyskusyji to kto mnie kręci ?biorąc pod uwagę sume sumarum to kęci nie poducha;)

Gość do alayka
pod względem traktowania kobiety jak królewny i szacunku, zrobienia co kobieta pragnie to moje kryteria wyboru :-)

Gość oleandra^
nie wiem dzis tu jestem goscinnie nie znam ników ale był tu taki nik jeden co mnie krecił ale juz nie pisze

każdy traktuje tak jak tego chcesz...to faceci..zrobia wiele dla laski hahaha! Levy..możesz zapomniec o odległości...przeciez nie to jest najwazniejsze...to akurat zawsze mozna zmienic :D