Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me myself and Iiiii

jennifer87 jesteś?

Polecane posty

Gość me myself and Iiiii

co u ciebie?

Gość pinesssska
jennifer8787 ilosc postow 8888 wow

wiem, że podczytujesz blogi modowe. Daj mi proszę adresy, bo Kasia Tusk juz mi sie znudziła:)

Gość dsaes
a gdzie konski zad ?

Gość #5&68*******
Jaki dziwny zbieg okoliczności , że akurat jesteś na kafe hahahAhaha !!!!!!!. Ty założyłas ten topik , jak zwykle!!@!!!!!!!!!. Nikt cię tu nigdy sam by nie zawolal :D

Gość hania234987
jennifer87 piszę się "spiepRZyli". Btw. jesteś żałosna ;)

U mnie wszystko w porządku, ostatnio moję życie pędzi jak z kopyta. Ale zatrzymałam sie na trochę, bo uświadomiłam sobie, że nie będę miała się w co odziać w cieplejsze dni :) więc jestm na etapie poszukiwań, wymyslania stylizacji, etc :) i na tym ostatnio spędzam wolne chwile w internecie...

Ja mam ochotę na niebieskie rurki (mam juz pomarańczowe i miętowe), morelową marynarkę no i jakieś bokserki, bo ostatnio zaopatrzyłam się w bluzki typu oversize... A! no i koszula by się jakaś przydała... Zegarek fajny, zdecydujesz się na zakup?

to świetnie widzę że lubisz odważne kolorki ja teraz poszukuje brzoskwiniowej zwiewnej sukienki najlepiej plisowanej z szyfonu....:) a o do zegarka to bede miała wyrzuty jak go kupię ,ale ledwo sie powstrzymuje:d

Masz juz jakąs na oku? Juz naprawdę nie moge doczekać sie lata, krótkich spodenek, spódniczek, itp. Nienawidzę ubierać kurtki, szali, itp. przed wyjściem:o Nie ma to jak ciepełko, słoneczko, zielona trawka :D

Gość CHŁOP SIĘ ZESRAŁ
Jennifer od kiedy zaczęłaś tutaj bywać. Bo ja od jakiegoś czasu tutaj jestem i często widuję Twój pseudonim.

hehehe;) mam to samo ,żygać mi się chce jak mam nosić kozaki...w tym roku tylko w botkach chodziłam ,nie nawidzę kozaków wg mnie prawie każdy kozak szpeci nogę;) heh mam mała fobię przed kozakami:D

Hihi naprawdę? Tez nie lubie, ale niestety musiałam chodzić, żeby szczęśliwie przebrnąć przez śnieg:) Na dłuższe dystanse emu, do samochodu - szpilki dość wysokie (wyłącznie do samochodu) hihi:D

Pierwsza bardzo fajna. Może uda mi się znaleźć gdzieś podobną, a drugiej szczerze nigdy nie widziałam. Nawet podobnej.

No to jeszcze dokup sobie mopa do kompletu i będziesz mogła polerować te płytki w "salonie" w stylu wiejskiej ciury, którą zresztą jesteś:D