Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmammaa weronkkiiii

Coraz czesciej mysle o 2 dziecku.

Polecane posty

Corcka ma trzy latka. chcialabym bym miec 2 dziecko i maz tez bardzo tego chce. Ale boje sie jak sobie poradzimy. I chodzi o mieszkanie i o finanse. Mam 28 lat.Maz rok straszy.

Gość jhajdh
I czego od nas oczekujesz?

No i co mamy napisać? Znacie stan swoich finansów, wiecie jakie są wasze wydatki - skalkulujcie jedno z drugim.

Musicie oboje podjac decyzje na temat kolejnego potomstwa.Nie jestescie jeszcze starzy i jakby co mozna odczekac jeszcze troszke i starac sie polepszyc w tym czasie warunki ,odlozyc troszke kasy itd..

ja bym raz chciała raz nie ale bardziej na nie ale to pewnie dla tego że musimy mieć większe mieszkanie i zmienić auto potem pomyśle

Gość weronika rottati
Jak narazie biore tabletki wiec o wpadce nie ma mowy. chielibysmy wieksze mieszkanie a to minie kilka lat za nim dorobimy sie wiekszego.

jua tez chce zamienic ieszkanie na wieksze na 3 pokoje. i odlozyc pieniadze na czas kiedy bede siedziec w domu na wychowawczym. albo wyprowadzimy sie blizej tesciow. Wtedy tesciowa pomoze przy opiece na wnukami. Tam mamy mieszkanie.Moj maz dostal od dziadka.

po koncertach jakie dziś moja młodsza urządziła mogłabym powiedzieć jedynie: wyrwij tą myśl z korzeniami, spal i ciesz się tym co jest;)