Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

zdradzaja chyba wszyscy.

Polecane posty

a ci co nie zdradzaja maja taki zamiar,albo zdradza kiedys... takie moje podsumowanie zyciowe... kiedys myslalam,ze to malo spotykane-ZDRADA. a dzis.... nie zdziwi mnie juz nic...

Gość aronia ze śliweczka
o nie kochana,nie wszyscy -większosć

Gość ar
kobietyb też zdradzają

Gość takie tam duperele nic więcej
nie przesadzajmy, większość ludzi jest przyzwoita :0 to na tym forum nagminnie lansują się dzifki, a przy okazji ich żonaci fatyganci z Bożej łaski :D

Gość marcelkaaaaaa
nie wszyscy

wlasnie ja nie pisze o płci... kobiety-faceci.. jakos niewierze,ze NAWET JESLI nie zdradził ktos to choc przez chwile bycia z kims w stalym wzwiązku nie pomyslał o kimś... no nie wierze. mam znajomych co bym dala sobie reke uciac ze ONI NIE ZDRADZAJA.. ale prawda inna jest. szokuje mnie to wszystko.

skoro wszyscy zdradzają to my też :D tylko ja nie za bardzo mam kogo i z kim.....:(

Gość marcelkaaaaaa
Ja nie zdradziłam nigdy mojego faceta jestem z nim 4 lata i nie mam zamiaru go zdradzić, bo kocham go nad zycie.. Ale jak to mowia nigdy nie mow nigdy

Gość retyreyre
nie wszyscy zdradzają ,ale wszyscy choć raz myśleli o zdradzie:P acha jeśli flirt jest zdradą (!)to tak wszyscy zdradzamy ;)

Gość retyreyre
ja nie traktuje flirtu jako zdradę ,wiem jedno,gdybym się dowiedziała ze mój facet pisze na kafe ,byłabym cholernie zazdrosna ,bo wiem jakie są tutejsze baby:P

Ej chwila.....mówimy o zdradzaniu, a nie o cichym wyobrażaniu sobie jaki jest w łóżku Depp :P

Gość sexowny
ja zdradzam i dobrze sie z tym czuje, jak tylko spotykam fajna panienke staram sie ja przeleciec

Gość retyreyre
Moorland--najpierw zdefiniujmy czym jest zdrada,bo np dla bo_taka_jestem nawet zwykły flirt jest zdradą ;)

ja mam tak,ze flirt nie traktuje jako zdrady tzn flirt taki tylko słowny,smsowy... oczywiscie sa ROZNE zdrady,ale to kazdy wie :]

od flirtu sie kurde zaczyna... a potem juz leeeeci! a potem "mleko sie rozlalo" i jest płacz i zgrzytanie zębami, po kiego wała w ogóle zaczynać jakieś flirty?

Już nie przesadzaj...chociaż nie, nie idźmy w tę stronę, bo zaraz będziemy flirt definiować, a to już nas wszystkich o niestrawność przyprawi. Wiara - spadaj, ja nie zdradzam, a jestem kobietą :P

flirtowanie jest baaaaaardzo przyjemne, czasami lepsze niż seks :D

czasami po takim flircie przechodzi sie do seksu a potem wszystko sie jeb... i okazuje sie,ze sex to wielki błąd z ta osoba...