Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeGejuszek

Wyznać orientacje?

Polecane posty

Gość kafeGejuszek

Ostatnio poruszałem te tematy, znanych gejów, lesbijek itp. I moja matka jest raczej neutralna, nie potępia. No i nie wiem... Powiedzieć w końcu? NO i jak? w jakies sytuacji, jakich słowach?

moze spytaj się jej czy mozesz z nią porozmawiać o intymnych sprawach, bez szczegolów, po prostu chciałeś z nią porozmawiać z nią o intymności i czy jej to nie będzie przeszkadzać czy nie będzie skrempowana i czy ma do tego cierpliwość

Gość zeromen
a to zalezy jaka masz sytuacje w domu. moj ojciec by mnie zabil i wywalil na zbity ryj z domu. matka wiem, ze jest neutralna, ale bolaloby ja ze wnukow miec nie bedzie :( chociaz brat sie wkrotce zeni. narazie czekam, az znajde stala prace i skoncze studia (obecnie tylko same umowy smieciowe) i mnie nie ma ;) niby mam oszczednosci, ale wole jeszcze nazbierac kasy. wtedy zrobie tzw. coming out:P

Gość kafeGejuszek
moja matka ma 2 meza wiec nie mam sie czym przejmowac, bo nie wiele ma w tej sprawie do powiedzenia, musi to przyjac.

Gość oleandra^
powiedz trzeba by klo isc na ten protest Gejków dzis w Warszaiw ja tam nie mam nic do nich wazne by szczesliwym byc i wiecej nic

Gość kafeGejuszek
thegaylygay - Nie mam, a czemu?

bo gdy sie ma rodzeństwo to jest z tym łatwiej, choćby jak gdzieś wyżej było, mamie nie bedzie smutno, że nie będzie mieć wnuków

Gość kafeGejuszek
od dwoch lat jestem w zwiazku, moze powinnismy przyjsc razem ?

Gość oleandra^
jka razem? na razje wspomnij ze kogos przyprowadzisz

Gość ile trzeba czekac na
thegaylygay - chętnie bym Cie poznala, uwielbiam gejów! :D a o tęczy coś wiem ;)

Nie no razem nie radze, zrób to stopniowo. Częściej rozmawiaj z mamą na ten temat. Potem powiedz, że jestes, a potem, że w związku i chcialbyś, żeby mama go poznała

Gość ile trzeba czekac na
mam nadzieje, ze nie jestes prowokacja :) ogolnie uwielbiam homoseksualne srodowisko, niestety nie mam zadnych znajomych, ale codziennie przegladam ich fora itd :) jestescie swetni!

Podziwiam, że w ogóle zdecydowałeś sie wyznać prawdę. Ja sie chyba nigdy na to nie odważe...

Gość pijem pifo
o kuźwa pendauy no nic zakładam blaszane gacie i możemy pogadać to zależy jak w domu ale stresująca sytuacja cię czeka lepiej znaleźć moment by powiedzieć niż kryć się całe życie ale ja to nie wiem nie mam takiego problemu no i wypity już jestem no coś kombinuj

Haha no mi też włlaśnie podleciało wierszem jak nic :D prawde mówiąc to homoseksualizm jest bardzo dobrym tematem na twórczość jak wiersze czy książki :D

Gość tez mam to przed soba
tylko ze jestem biseksualna, ale swoje zycie widze raczej z kobieta

no ja bardzo chętnie :D bez zartow, jak uporam sie ze szkoła i roznymi sprawami, znajde czas wolny to chyba zacznę pisać książkę, to od zawsze moje marzenie.

W sumie też moge powiedzieć, ze mam to przed sobą, ale na pewno tak prędko tego tegpo nie zrobie, nie mam odwagi, odkładma to na pare lat jeszcze ;p