Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nana-chan

Dieta bananowa - miesiąc

Polecane posty

Witam. Ostatnio znalazłam dietę bananową, która polega na spożywaniu jednego bądź więcej bananów na śniadanie i popijanie 1-2 szklankami wody mineralnej. Potem możemy jeść co chcemy, oprócz słodyczy, chipsów, lodów i powinniśmy unikać alkoholu. Możemy ćwiczyć wtedy kiedy chcemy i to co lubimy. Mam pytanie, czy ktoś z Was stosował tą wersję diety i czy była skuteczna? Jakoś mało mogę znaleźć odpowiedzi, które są pozytywne, choć negatywnych też nie znalazłam. Z góry dziękuję za odpowiedzi ^ ^

Gość weqeqweqwe
o Boże, co za bzdury... A na co te debilne diety jednoskładnikowe? Do tego banany to przecież jeden z najb, zakazanych produktów dla chcących schudnac- mocno obnizają metabolizm

Czytajcie, proszę, ze zrozumieniem. W tej diecie nie chodzi o jedzenie tylko i wyłącznie bananów, tylko jadanie ich na śniadanie. Należy tylko unikać poszczególnych produktów i tyle. A poza tym, pytałam osób, które stosowały tą dietę, nie prosiłam o żadną opinię.

Gość lalalaalalalalal
jo-jo po niej widze

Gość reniiaaaaaa
a mozesz dac do niej linka

Gość reniiaaaaaa
dziekuje poczytam sobie :)

Gość Wyleczona....
To dobry pomysł . Ale to nie na tym polega... Napewno poprawią Ci się włosy i cera, jak sobie codziennie pojesz banana przez np. dwa tygodnie. Banan nic nie pomoże , wszystko zależy od tego jak jadłaś do tej pory i co .

Gość czegoś tutaj nie rozumiem
banany to sama skrobia kretynko, ich się nie poleca w dietach bo są tuczące jak ziemniaki , banany i wszystko oprócz słodyczy lodów i chipsów :D hahahaaa idiotyczny żart , a jak się objesz kartofli, kluchów ze skwarkami czy placków po węgiersku to te banany wg ciebie mają dać efekt odchudzający ? cóż za idiotyzm , któż to wymyślił ? najpewniejsze metody to MŻ i dieta 1000 ,żryj banany głupia małpo i się tucz :P brawo

Gość Wyleczona masz rację
zgadzam się z Tobą ;)

Z tego co się dowiedziałam, to najlepsze na odchudzanie są właśnie ziemniaki. Poza tym, już wspomniałam, że skierowałam pytanie do osób zainteresowanych i tych, które stosowały tą dietę. Myślałam, że chociaż tutaj nie będzie nieuprzejmości ze strony innych osób, ale cóż... Ludzie wszędzie są tacy sami... To tyle z mojej strony i przepraszam za ewentualną nieuprzejmośc z mojej strony.