Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że....

zlitowałam się nad bratem a on mnie wyśmiał

Polecane posty

Gość a ja myślę, że....

mój brat jest chrzestnym a moja córka idzie w maju do komunii brat jest nierobem (45 lat) i utrzymuje go moja matka, która też jest niezłym gagatkiem stwierdził on i matka, że nie przyjdzie na komunię bo nie ma się w co ubrać więc zlitowałam się nad nim i kupiłam mu garnitur, koszulę, krawat, majtki, skarpetki, podkoszulek, buty żeby wyglądał jak człowiek na tej komunii a nie jak kloszard a on mnie wyśmiał i matka też powiedzieli, że kupiłam mu buty jak dla pajaca i robię z niego idiotę i kazali mi zabrać te buty zrobiło mi się przykro nawet dziękuję nie usłyszałam teraz dochodzę do wniosku, że nie warto pomagać nawet najbliższej rodzinie

Gość bo nie warto pomagać
a z rodziną to się dobrze tylko na zdjęciu wychodzi

lepiej było kasę samemu przepuścić na swoje potrzeby

Gość viviatka
u mnie rodzinka od srony ojca to ludzie chorzy z zazdrości i zawiści, dławiący się w swojej nienawiści, tylko kasa im w głowie, żadnych innych wartości, nie chce mieć z nimi nic wspólnego :o

Gość a ja myślę, że....
gdyby nie fakt,że brat jest chrzestnym to olałabym sprawę żal mi tylko dziecka jak ono by się poczuło, że chrzestny i babcia mają je w dupie i nie chcą nawet przyjść

na drugi raz olej całą rodzinkę i patrz swojej

Gość zerowomen
a po jaka cholere ciagnac ta szopke ? moj chrzestny tez nie pojawil sie na mojej komuni, pozniej 18nastce, slubie i jakos nie rozpaczalam z tego powodu bo mam zajebista chrzestna ;) trzeba dziecku wytlumaczyc co i jak , 8latek nie jest taki głupi i duzo zrozumie. dziwie sie bratu, ze nie przyjal twoich podaronkow :D przeciez moglby je sprzedac i miec na browary :D

Gość a ja myślę, że....
wiem o tym jak moje dziecko było w szpitalu nikt się nim nie zainteresował brat jest rozwiedziony ani on ani moja matka nie była na komunii jego dzieci a ma bliźniaki

Gość a ja myślę, że....
mi to zwisa prawdę mówiąc, ale dziecko już pytało dlaczego wujek nie chce przyjść i co mu powiem bo wujek ma cię w dupie teraz żałuje że został chrzestnym, ale za późno

Oh moj chrzestny tez nie byl na komuni, w sumie kij wie co sie z nim dzieje, przeciez to tylko taki tytuł dla picu nikt na to nie zwraca zbytniej uwagi

Gość a ja myślę, że....
tak a co powiem gościom na komunii też prawdę ? muszę to znieść a potem to ja będę miała ich tam gdzie oni mnie mają

To skłam, powiec ze chrzestny nie mógł sie zjawic, zmysl jakąś chorobe czy wazny wyjazd ckolwiek, albo powiedz prawde po prostu

Gość a ja myślę, że....
niestety rodzinka a szczególnie teściowa w to nie uwierzy bo już wywęszyła sprawę dziecko się wygadało

kurde to kiepsko to widze, ale czy tak na prawde musisz im sie tłumaczyć? to twoja sprawa, twoje zycie nikt nie powienien sie wtrącac i zadawac głupich pytan, zawsze mozesz powiedz, ze nie będziesz o tym rozmawiac bo to drażliwy temat dla ciebie