Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

męczący dzień :( nie dość że jeszcze odsypiam sobotę, to w pracy 11 godzin :( żeby chociaż była z tego jakaś większa kasa idę spać, nie mam siły na pogaduchy :( może jutro pa miśki

Gość ja bardzo chętnie
śpij śpij :) ja też idę za chwile - tylko muszę poczekać, aż gołąbki dojdą - to trzeba mieć nie równo pod sufitem, żeby gotować o tej porze hehe :):) pa miśki :)

Gość ja bardzo chętnie
cześć 🌼 misiaczki 🌼 miłego dnia wam życzę :):)

awaria komputera :( z telefonu nie bede pisal, za bardzo zmeczony jestem :( wiec ide spac kolorowych :)

Gość ja bardzo chętnie
czasami tak bywa :( ja mam awarie duszy dzisiaj :( i nie chce mi się pisać głupot, a o poważnych rzeczach też nie będę smęcić bo zrobiła by się z tego trylogia hehe :) i nasz topik faktycznie byłby najdłuższy w histori tego forum :) kolorowych Lukas i żabko i viviatko nieobecna i kto tam to jeszcze przeczyta :) idę pooglądać krew na ekranie czyli wampiry i super bohatera hehe :) i cholera kiedy wróci słońce wreszcie ??? :( pa miśki :)

Gość ja bardzo chętnie
aha zapomniałam dodać że zostały dwa dni do weekendu :):):) pa :)

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry miśki :) Lukas jak twój komp ? mam nadzieję, że żyje i nie przysporzy ci większych sromot materialnych :) do weekendu został jeden dzień tyle tylko, że u mnie pracyjący niestety więc tak czy siak nie ma się z czego cieszyć :(:( miłego lecę dalej do orania :)

hej :) komputer naprawiony, padł tylko system, ale wczoraj wieczorem już mi się nie chciało z tym bawić :) mi zapowiada się "ciężki" weekend, począwszy od jutrzejszego dnia, rano do lekarza, później do pracy (trzeba swoje 8 godzin odbębnić ;) a może nawet 10) natomiast w sobotę chyba jadę na małe spotkanie rodzinne, w ubiegłą niedzielę, gdy dogorywałem ;) po weselu, w innej części pl miałem być na komunii, więc chyba w sobotę jadę w zamian za niedzielę, i chyba szykuje się że zostanę tam na noc :( nie chce mi się tam nocować, ale strasznie namawiają, zobaczymy jak to będzie, cholera, drugi weekend poza domem, nie mam kiedy odpocząć :( jeszcze od wtorku zaczynam pracę na 22 :( widzę że tylko we dwójkę tu zostaliśmy, chyba reszcie już się tu znudziło :(

Gość ja bardzo chętnie
hej hej miśku :) faktycznie chyba musimy się zacząć witać w liczbie pojedyńczej bo coś cisza tutaj, chyba faktycznie im się znudziło :) - mi wczoraj wieczorem - tzn w sumie to w nocy już, szwankowała kafe - to był znak chyba - idź spać kobieto haha :) - współczuje ci kolejnego weekendu poza domem - ja się nigdzie nie ruszam - też mam dość atrakcji majowych - kurcze chyba się starzeje haha :P - w sobotę i tak muszę iść do pracy ale przynajmniej pośpie sobie trochę nie trzeba będzie się zrywać przed szóstą :) i może w końcu pogoda się poprawi bo mam pare rzeczy do dosadzenia i nie chce mi się w taki ziąb. - a pracy na 22 to ci z całego serca współczuje :( - co się stało, że musisz iść do lekarza ? bardzo miłego dnia ci życzę :):) papap

Gość ja bardzo chętnie
hej hej Nadziejo :) witaj witaj podoba ci się u nas ? to zapraszamy :) mamy wszelkie wygody :)

Gość ja bardzo chętnie
nie chce mi się pracować - mój szef to .................................... człowiek myślący inaczej haha:( co nie zmienia faktu, że pracy nie olewam bo robie to co kocham :):) ale jak w końcu pójde tylko na swoje to jeszcze będzie płakał haha :):) uciekam popracować - Nadziejo napisz dłuuuuuuuugiego posta ktoś :):)

Gość ja bardzo chętnie
wieczorkiem doczytam :) pa misiaczki robaczki :):):)

Gość ja bardzo chętnie
oj i straciliśmy Nadzieje ?? haha odezwij się jeszce kobieto :)

Gość ja bardzo chętnie
krótka przerwa :):) - szkoda, że nie koniec ale niestety poniedziałek zbliża się nieubłaganie :( czy mi się wydaje, czy określenie cyt: " pomarańcza" jakoś mi nie leży ? hah może powinnam przejść na czarną stronę ?? tyle tylko, że skoro podszywy mi raczej nie grożą, to ten pomarańczowy wygląda jakoś tak optymistycznie haha :) chyba muszę odejść od kompa bo coś mi się wzrok rozmazuje :( :D

Gość ja bardzo chętnie
o hej wróciłaś ?? myślałam, że nie wrócisz :D:D:D

Gość ja bardzo chętnie
muszę spadać dalej orać :P do potem mam nadzieje :):)

cześć miśki :) haha, weekend, nareszcie :D chyba jutrzejszy wyjazd nie będzie taki zły ;) wygląda na to że wracam w sobotę :D czyli niedziela na relaksie :) mam zamiar wreszcie pojeździć na rowerze, oby była ładna pogoda, no i wreszcie muszę książkę dokończyć bo już przedłużony termin jej wypożyczenia niedługo się kończy, ostatnio coś ciężko mi się czyta, tzn. jakoś szkoda mi czasu wolnego poznikali prawie wszyscy z tego topiku, ale za to witamy Nadziejkę :) piwko :D

też potwierdzam wczorajszą awarię na kafe, przpomniał mi się znany chyba wszystkim tekst "nie będzie nieczego" ;) hahaha

Gość ja bardzo chętnie
hej hej Miśku - śpisz? a propo zmęczenia - ja jak zwykle nie żyje po całym tygodniu - ale jak zobaczyłam,, że napisałeś PIWO to poleciałm do sklepu i też mam - a co nie będę cię ciągle opijać haha :) znasz raz dwa trzy ? http://www.youtube.com/watch?v=ZSTZuNMEEbE&feature=related miejmy nadzieję, że Nadzieja wróci - bo bez nadzieji trudno żyć :D

Gość ja bardzo chętnie
też potwierdzam wczorajszą awarię na kafe, przpomniał mi się znany chyba wszystkim tekst "nie będzie nieczego" ja nie znam tego tekstu albo mam zaćmienie hehe

hej, nie śpię :) piątek, nie będę się kładł spać o godz. 21 :P oczywiście że znam raz dwa trzy, bardzo ich lubię, szkoda tylko że w radiu rzadko lecą ich kawałki, w pracy ciągle słucham radia, więc wiem że nie są zbyt popularni, nie to co lady zgaga ;) hahaha " nie będzie niczego" to tekst pana Kononowicza gdy startował w wyborach :P bardzo się cieszę że nie piję dziś sam, za to śmiało mnie można opijać :P jeszcze odnośnie tego lekarza, wspominałem już że jestem alergikiem, dziś miałem poprostu wizytę kontrolną :) jak Ci minął dzień? zapracowana? zmęczona? ja musze się przyznać że chętnie bym gdzieś wyskoczył do knajpki :) ale niestety nie ma z kim :(