Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
czasami kocham czasami nie - byłam na koncercie niedawno darłam się chyba najgłośniej hahah :) Beata strasznie mnie wkurzyła haha widziałam ją na wyciągnięcie ręki - jak można tak wyglądać po pięćdziesiątce ???? - ona wygląda jakby miała dwadzieścia pare lat i tak się rusza o głosie nie wspomne haha :):) "dziś wiem nie spale twoich zdjęć już wiem nie wsztstko spełnia się ... "

Gość ja bardzo chętnie
nooooooooooooooooooooo ale pojechałeś Demono to jest moje dzieciństwo hahah :D:D:D

najlepszy komentarz pod statkami: jeśli pamietasz te piosenke z dziecinstwa, to znaczy ze jestes z ostatniego pokolenia ktore wychodzilo na dwor hahaha :D

Gość ja bardzo chętnie
hahaha dokładnie - ja byłam najlepsza we włażeniu na drzewa haha

Gość ja bardzo chętnie
śpiewamy haha :)

też trochę się wspinałem :) później przeprowadzka do miasta, i wtedy zaczeło się bieganie po niedokończonym blokowisku :D

Gość ja bardzo chętnie
i będę długim przedmiotem smutnym ....

oooooooo....fajne, nawet bardzo fajne, ale muszę przyznać że chyba nie słyszałem lubię tego typu piosenki, właściwie to chyba śpiewane wiersze :)

Gość ja bardzo chętnie
kafe mi się blokuje

muszę przyznać że akurat jego nie lubię, nie wiem czemu ale mnie irytuje gość:P

piosenka w klimacie lasek po trzydziestce, ale ciekawe komu ją piasek zaśpiewał ? hahaha ;) pirógowi? ;)

Gość ja bardzo chętnie
nie - śpiewał ją dla mnie - hahah byłam na koncercie dosyć blisko hahah a jeśłi chodzi o plotki haha - to plotki :) a Piróga generalnie też lubie :D:D:D

Gość ja bardzo chętnie
Piasek jest takim gejem jak ja dziewicą haha :)

na temat piaska słyszałem inne zdanie ;) ale to może plotki, za bardzo mnie to nie interesuje :P przez te % nie mogę skupić się na piosenkach :P

Gość ja bardzo chętnie
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha

Gość ja bardzo chętnie
i takiego bejbika ci życzę haha :):):) hahah jest świetny hahah nie mogę przestać się śmiać

Gość ja bardzo chętnie
Kto za Tobą w szkole ganiał, Do piórnika żaby wkładał? Kto? No, powiedz - kto? Kto na ławce wyciął serce I podpisał: "Głupiej Elce"? Kto? No, powiedz - kto? Tak bardzo się starałem, A Ty teraz nie chcesz mnie. Dla Ciebie tak cierpiałem: Powiedz mi, dlaczego nie chcesz mnie? Kto dla Ciebie nosił brodę, Spodnie w kwiatki włożył modne? Kto? No, powiedz - kto? Kto Tuwima wiersz przepisał, Jako własny Tobie wysłał? Kto? No, powiedz - kto? Tak bardzo się starałem, A Ty teraz nie chcesz mnie. Dla Ciebie tak cierpiałem; Powiedz mi, dlaczego nie chcesz mnie Ja dla Ciebie byłem gotów Kilo wiśni zjeść z pestkami. Ja! Tak, tylko ja! Teraz, kiedy Cię spotykam, Mówisz mi, że się nie znamy; Czy to ładnie tak?

Gość ja bardzo chętnie
Puste plaże Juraty, zasnęły kosze już Tylko facet zawiany, podpiera nosem słup Szarą płachtę gazety, unosi w górę wiatr Dzisiaj nikt nie odczyta, co nam donosił świat Serce gryzie nostalgia, a dusze ścina lód W radiu śpiewa Mahalia, swój czarny smętny blues Hotel wolnych pokoi, w recepcji pająk śpi W torby wkładam powoli, okruchy tamtych dni Już nie ma dzikich plaż, Na których zbierałam bursztyny, Gdy z psem do ciebie szłam A mewy ósemki kreśliły, kreśliły Już nie ma dzikich plaż I gwarnej kafejki przy molo Nie jedna znikła twarz I wielu przegrało swą młodość, swą młodość Wsiadam w pociąg powrotny, ocieram jedną łzę Ludzie są samotni, czy tego chcą czy nie Patrzę w oczy jesieni, nad morzem stada chmur Pejzaż mojej nadziei, umyka mi z pod kół Serce gryzie nostalgia a dusze ścina lód W radiu śpiewa Mahalia, swój czarny smętny blues Hotel wolnych pokoi, w recepcji pająk śpi W torby wkładam powoli, okruchy tamtych dni Już nie ma dzikich plaż, Na których zbierałam bursztyny, Gdy z psem do ciebie szłam A mewy ósemki kreśliły, kreśliły Już nie ma dzikich plaż I gwarnej kafejki przy molo Nie jedna znikła twarz I wielu przegrało swą młodość, swą młodość Już nie ma dzikich plaż Starego sprzedawcy pamiątek I tylko w szumie traw znajduję ten cichy zakątek, zakątek Już nie ma dzikich plaż Na których zbierałam bursztyny Gdy z psem do ciebie szłam A mewy ósemki kreśliły, kreśliły Już nie ma dzikich plaż I gwarnej kafejki przy molo (wyciszenie) Nie jedna znikła twarz (jeszcze ciszej) I wielu przegrało swą młodość, swą młodość (koniec fonii)

odnośnie brzdąca to można się popłakać ze śmiechu :D Już nie ma dzikich plaż - znam bardzo dobrze tą piosenkę, i bardzo ją lubię :)