Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
hej hej piękny księżyc za oknem i ptaszki świergolą tak jakby od tego zależało ich życie hahah :) a życie jest piękne :) Lukas co tam u ciebie ?? kolejny ciężki dzień ? u mnie jak w kalejdoskopie ciągłe zmiany - szaleństwo - niech mi ktoś powie, że życie jest nudne haha :) szkoda, że ten topik umiera :( kolorowych :)

cześć wszystkim :) jak tam się miewacie przed weekendem? jeszcze jutro i ten tydzień wreszcie się skończy :D dawno już nie byłem taki przepracowany, taki zmęczony, wracam z pracy i nie mam na nic siły :( koniec miesiąca zawsze tajest ciężki, ale ten jakoś wyjątkowo :( topk trochę odżyje w weekend, mam nadzieję, a teraz życzę wszystkim dobrej nocy :)

halo halo, jest tu kto? gdzie te robaczki się pochowały? nie mówcie mi że grilujecie w taką pogodę :P

Gość ja bardzo chętnie
cześć Lukas :) nie no ja nie grilowałam wyjątkowo - ale korzystam z uroków wiosny haha - właśnie wróciłam z koncertu - nogi mnie bolą i plecy i ręce nie wspomne o gardle haha :) a że na chrype najlepsze jest zimne piwko - to idę wyciągnąć kopytka i delektować się zimnym piwkiem :)

Gość ja bardzo chętnie
o matko zatkało mnie - na prawdę spisałam ten topik na pogrzebanie w czeluściach kafe :D haha - cześć bello - co słychać dobrego u ciebie ??

Gość ja bardzo chętnie
ja mam mogę cie poczęstować hah ale powiedz mi co to jest ptsd??

Gość ja bardzo chętnie
i opowiadaj co to za same dobre rzeczy :D

Gość ja bardzo chętnie
co ci się przydażyło ?? jeśli oczywiście chcesz o tym pisać ?

Gość ja bardzo chętnie
ok :D a o czym chcesz pogadać ?

Gość ja bardzo chętnie
poczęstować cię piwkiem ? mam calsberga - zgrzewke - dawali w tesco haha i warke strong :):)

Gość ja bardzo chętnie
to szklanka czy puszka ? już otwieram hahaa :) na kafe ? w sumie to trudno to zdefiniować - jestem już można tak chyba powiedzieć rezydentką tego topiku o dosyć głupim tytule hahah i jakoś tak przyzwyczaiłam się do sobót spędzanych w ten sposób :) tyle tylko, że na ten topik stale zagląda tylko lukas i ja i to się zzrobiło kółko wzajenej adoracji haha mówiąc poważnie - niepoważne pogaduchy na forum są fajną odskocznią od codzienności :D

Gość ja bardzo chętnie
bardzo proszę nalane :D a ciebie co sprowadza na kafe ??

Gość ja bardzo chętnie
no ja też nie haha zwłaszcza, że dopiero wróciłam i okropnie bolą mnie nogi - tego ...co wymyślił szpilki dziaiaj chętnie bym ukamieniowała hehe :)

Gość ja bardzo chętnie
jak się skusisz to będzie oznaczało, że uległaś wibracjom tego topiku haha viviatka założyła go po to żeby popijać do monitora w sobotnie wieczory haha - niestety później uznała chyba, że sami frajerzy się ostali - zoperowała sobie coś na twarzy żeby pięknie wyglądaćć i przepadła :D a my z Lukasem jesteśmy niedobitkami sobotnich szaleństw hhaha

Gość ja bardzo chętnie
Lukas ty się nie obrażaj jak to przeczytasz - ja cały czas żartuje oczywiście :D

Gość ja bardzo chętnie
hahah tak dokładnie :) na szczęście mamy wiosnę i moje buty mają odkryte palce - jeden plus w tej katordze hha :) ale z drugiej strony to trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby skakać na koncercie w szpilkach haha :) na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że zazwyczaj ściągam buty i skacze bez tyle tylko, że dzisiaj jakoś wyjątkowo zimno było :D

Gość ja bardzo chętnie
kogo ?? nie wiem masz jakiś pomysł?