Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
bello - nie dam rady dłużej siedzieć :( rano mam pobudkę i wyjazd niestety - dlatego dobrej nocy ci życzę i do usłyszenia mam nadzieję :):):)

topic o głupim tytule ????? ja bardzo chętnie - to teraz mnie obraziłaś :O:O :P:P koxhen kafe robaki - moje życie nabrało bardzo intensywnego tempa i niestety porzuciłam swoje kafeteryjne życie..... jestem złym kafe robakiem ale pamiętam o was!!!! dziś może jestem pijana, może za dużo wypiłam, nmoże nie powinnam włączać kafeterii ALE powiem tyle - jesteście wyjątkowmi kafeteriuszami. kropka AH i - zoperowałam się i jestem śliczna :D odzyskałam pewność siebie i dlatego już nie siedzę na kafe. tak w skrócie......... a u was jakieś zmiany robaczki ?

Gość ja bardzo chętnie
heheh cześć :) viviatko - moim celem było sprowokować jakąś twoją reakcję haha próbowałam już wcześniej - kładąc na tobie krzyżyk i takie inne hahah :) ciesze się że jesteś cała i zdrowa i tak jak podejrzewałam zajęta :):):) dzięki za tych wyjątkowych kafetarian czy jakoś tak hehe - rozumiem, że to forma grzecznościowa była gwoli usprawiedliwienia nieobecności :D:D:D bardzo się cieszę, że u ciebie tak dobrze i wcale się nie dziwię, że masz milion innych zajęć - wiadomo przecież, że logicznie rzecz biorąc jeśli ktoś ma bogate i udane życie nie wirtualne to na forum nie będzie się udzielał zbyt intensywnie haha :) dajmy na to gdyby w moim łóżku leżał ktoś interesujący to w tej chwili moje palce zajęte by były klikaniem na innej klawiaturze hahah :) ok - mam świetny dzień - bardzo udane spotkanie rodzinne w pięknych okolicznościach przyrody - deszcz jak na zamówienie dużo dobrego jedzenia - pstrąg świetna kawa gorąca czekolada, gofry najlepsze w Polsce, ciepłe zielone kocyki do otulanai i deszcz leniwie zaburzający jednostajność jeziora :) życie jest piękne :D życie jest piękne i życie jest piękne :) to jest moje dzisiejsze podsumowanie :D

Gość ja bardzo chętnie
mam słowotok więc wybaczcie haha ostatnio uświadomiłam sobie, że żyje jak maszyna - świetnie naoliwiona maszynka bez uczuć wyższych, bez przemyśleń jakichkolwiek, z perfekcyjnie ustawionym planem dnia, tygodnia, życia i to mnie przeraziło - bo tak naprawdę żyjemy i żyjemy i żyjemy i potem umrzemy i koniec i tyle. a ja ciągle szukam usprawiedliwień na brak szczęścia bezwarunkowego - ciągle gdzieś gonie, wyznaczam sobie nowe cele i jak już dopnę swego to wcale mnie to nie cieszy i już pojawia się kolejny cel - kolejne ale, dlatego żeby poczuć się dobrze ?? i tak się ostatnio zastanawiam, że to jest błędne koło- labirynt bez wyjścia - ja niegdy nie będę szczęśliwa bo szukam szczęścia nie tam gdzie trzeba :D i ...... dobra nie nudzę już haha :) suma sumarum - jestem szczęśliwa :D dzisiaj :) bezwarunkowo :) wiem jestem wariatką haha :) jeśli ktoś chce pogadać o tym co to jest szczęście bardzo proszę, jeśli nie to też dobrzehaha :)

Gość ja bardzo chętnie
Lukas a gdzieś ty ?? nie łapie się w twoich zmianach - czyżbyś już poszedł spać ??

Gość ja bardzo chętnie
ok czyli jestem sama i oczywiście żadnych chętnych do pogadania haah:) nic nie szkodzi - machnę jakiś monolog a co tam :D

cześć miśki :) ja tylko na chwilę, byłem dziś na małej rodzinnej wizycie i wróciłem całkiem niedawno, oprócz tego mój wolny czas pochłonęła książka :D już dawno nie miałem tak ciekawej pozycji do czytania :) jutro znów do pracy :( strasznie mi się nie chce jak o tym pomyśle zmęczony jestem więc idę spać, przeczytam wszystko jutro, piszcie śmiało robaczki :P że też w sobotę sam tu siedziałem przy piwku, niedaruję ;) kolorowych, i miłego poniedziałku życzę

Gość ja bardzo chętnie
kolorowych Lukas haha :) ja cie prosze przestań pisać w liczbie mnogiej skoro widzisz, że tylko ja się tu plączę bo zaczynam się czuć jak schizofrenik haha :) a za sobotę nie przepraszam bo było świetnie haha :) trzeba było poczekać ja wróciłam i się stawiłam haha :)

Gość ja bardzo chętnie
wzruszyła mnie Edyta i już miałam iść spać ale ta podróż sentymentalna coraz bardziej mi się podoba - a co tam najwyżej jutro będę udawać wydajność :)

Gość ja bardzo chętnie
Szukam zaufania i odnajduję je w Tobie każdy dzień, jest dla nas czymś nowym, otwórzmy umysł na nowe możliwości I nic innego się nie liczy...... http://www.youtube.com/watch?v=LyUWPeICJi4

Gość ja bardzo chętnie
świata haha :)

Gość ja bardzo chętnie
wspaniali ludzie ... gdy tak wspominam miniony czas wiem jedno, że to nie poszło w las :) hahah

Gość ja bardzo chętnie
strasznie długa ta pięćdziesiąta strona :P