Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

witojcie, hahaha :P wolne jutro :) nareszcie :D nie mam planów na jutro, ale mimo to nie mogłem się doczekać wolnego :)

widzę że znów polska muzyka w tle będzie dzis nam grała :) a ja po dniu pracy trochę muszę od muzyki odpocząć :P

Gość ja bardzo chętnie
jak nie ma jak jestem - ale ja jeszcze tyram więc raczej pożytku ze mnie nie będziesz miał dzisiaj :)

Gość ja bardzo chętnie
kabarety lubisz?

uwielbiam :D ale muszę powiedzieć że mnie nie zagniesz w tej dziedzinie, oglądałem chyba wszystkie skecze jakie tylko są w internecie :P ja w tej chwili oglądam film, więc mną się nie przejmuj za bardzo :P

Gość ja bardzo chętnie
ok ale streszczenie poprosze - co za ? a służące ściągnąłeś sobie czy zapomniałeś ?

sleepers - uśpieni pl tytuł, bardzo fajny film z niezłą obsadą pamietam o tym, ale oprócz służących mam jeszcze tyle innych rzeczy że nie wiem kiedy uda mi się go obejrzeć, właściwie to powiniennem teraz książkę czytać, ale główny wątek już został rozsztrzygnięty, poza tym piję drugie piwko, a nie lubię czytać nawet po najmniejszych % ;)

Gość ja bardzo chętnie
cholero ty - co za picie gdy inni pracują dla dobra ojczyzny i urzędu skarbowego co? haha :P dobra jak wróce to sobie zrobie drinka bo piwa nie mam a ......... o jezusicku przecież ja się muszę spakować jeszcze hehe :) nic to majtki, szczoteczka do zębów i w droge chyba :)

Gość ja bardzo chętnie
a film jak mówisz że dobry to obejrze jak wróce :)

ja dla dobra ojczyzny i us już się dziś napracowałem :P starczy, teraz relaks, do piątku :) zazdroszczę wyjazdu, ja jutro mam zamiar się wyspać, no i jeszcze czeka mnie rewia mody...ups...znaczy się procesja ;D nie wiem jak u ciebie, ale u mnie na jutrzejszą procesję mówi się rewia mody, można się wtedy dowiedzieć jakie będą modne ubrania w tym roku i w jakich kolorach powinno się pokazywać, hahaha

film dobry, ale jak ktoś nie lubi tego gatunku filmu to może sobie darować

Gość ja bardzo chętnie
jakiego gatunku ?

Gość ja bardzo chętnie
nie wiem jakoś mam uraz do gangsterskich elementów heh tak jak nie nawidzę przemineło z wiatrem czy jescze kilku innych perełek - to nawet trudno powiedzieć dlaczego hah :) a ja mam drinka - moge ci nalać jak chesz byle bez lodu :)

dużo gangsterki tam nie ma, chodzi o to że praktycznie cały film odbywa się w połowie 20 wieku więc w tych czasach kiedy gangsterka miała się super :P poproszę tego drinka, chociaż uprzedzam że już oczy mi się same zamykają ;)

Gość ja bardzo chętnie
oj to nie dostaniesz dzidziusiu - nie pójdziesz na procesje pod wpływem alku heh :) Lukas ja znikam do niedzieli - jak ci się będzie nudziło to powrzucaj linki do jakichś fajnych kabaretów co ? ja uwielbiam ale tak naprawde oglądam jakieś przypadkowe czasami i mam mentlik w głowie - bałagan znaczy :) jak ci się będzie chciało oczywiście :)

Gość ja bardzo chętnie
żeby nie było, że potem będziesz mi wypomianał - tak jak tę sobotę hehe :) ja ci w zamian mogę przywieźć wode z fontanny - nie no logistycznie niewykonalne - ale jak będę wrzucać pieniążki na szczęście to pomyśle o tobie i może w końcu jakąś fajną kobietę ci znajdziemy w tym rokue heh:)

hej miśki, powiem tyle - ostatnio doprowadziłam się do okropnego stanu, dama jednak ze mnie żadna haha.... wiem że coś mi się zdarzyło tu u was wpisać ALE nie pamiętam co pisałam i niech tak pozostanie :D udawajmy że nic się nie stało i dopiero dziś się z wami witam :) widzę że piszecie o filmach, ja bardzo chętnie wspominasz o służących... TRAGICZNY film, byłam lekko zażenowana po obejrzeniu go, nie polecam !!!!! a dziś wieczorem na filmbox trafiłam na przepiękny film - Frida :) dosłownie zostałam wgnieciona w fotel... od prawie dwóch lat moja była nauczycielka sztuki polecała mi ten film (nawet miałam go chwilę na płycie) ale zawsze brakowało czasu... dziś na szczęście obejrzałam go i jestem bardzo mocno poruszona wzruszona i aż ten świat mi się wydaje bardziej kolorowy :) POLECAM miśki :)

Gość ja bardzo chętnie
cześć kochana :) fajnie, że jesteś

Gość ja bardzo chętnie
oczywiście jak wróce to obejrze natychmiast - a jeśli chodzi o twój wpis to był bardzo poprawny - więc nie wiem o jakim stanie mówisz :P

Gość ja bardzo chętnie
co dobrego u ciebie - już wiemy że odzyskałaś pewność siebie haha i twoje życie się zmieniło i ... td itp a tak konkretniej ha :P

Gość ja bardzo chętnie
bo my tu z Lukasem trzymamy warte na wypadek wojny heh tyle tylko, że sami się ostaliśmy :( jak sierotki takie dwie :(

Gość ja bardzo chętnie
Lukas gdzieś ty ?

"jak mi się będzie nudziło" mimo braku planów jakoś nie przewiduję żeby mii się nudziło :P ale jak coś to wrzucę kilka fajnych scenek kabaretowych :) z góry dziękuję za życzenia z fontanny :) może odniosą jakiś skutek ;) może się wysilę na jakiś monolog jutro, bądź pojutrze........... a nie, zaraz, pojutrze euro się zaczyna, to może być ciężko, hahaha :P a tak naprawdę to nie jestem jakimś fanatykiem piłki nożnej, jak zobaczę ze dwa mecze na tych mistrzostwach to będzie dobrze ;)

Gość ja bardzo chętnie
kurna obraziłeś się za dzidziusia ? eeee :P

Gość ja bardzo chętnie
o to dobrze, że nie przewidujesz nudy ale zadanie dostałeś i prosze się wywiązać bo jak nie to będę cię straszyć w koszmarach heh :)

ta przecież pisze że tego wpisu nie było!!! więc o czym ta rozmowa ?? :D dużo się dzieje, tak dużo że nawet nie wiem od czego zacząć. napewno moje życie stało się bardzo..... intensywne ? odrabiam stracony czas, spotykam się ze znajomymi których nie wiedziałam długi czas.... dużo podróżuje i mogę powiedzieć że życie znowu mnie cieszy :) a Ty kochana, jakie zmiany ? gdzie ten książę upragniony ? dalej się nie daje złapać czy masz już coś upolowane ? opowiadaj 🌼