Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
hej hej robaczki :) w prawdzie nie wypada siać destrukcji w swoim własnym temacie ale - musze sie gdzieś wyładować bo mi głowa pęknie od tego ciśnienia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( :( :( :( dobra przeszło mi :) miłego dnia bez świrowania robaczki :)

cześć robaczki :) jak tam się miewacie w te upalne dni? jutro wesele nr 2 pokomplikowały się troszkę sprawy :( jutro wesele :) a dziś miałem pogrzeb :( ech, szkoda gadać miłego weekendu miśki, pewnie odezwę się dopiero w poniedziałek

Gość ja bardzo chętnie
cześć robaczki :) Lukas jaki pogrzeb ??? kurcze A jak wesele ? pozdrawiam

kochani, pewnie was nie ma o tej porze. Tyle czasu mnie tu nie bylo, ale praca naokragło po 10-12 godzin wiec sami wiecie ze czasu juz na nic mi nie starcza. Co tam u Was? Jeszcze nie nadrabiałam co tam pisaliście ale odezwać sie musialam:) Jutro zajrze tutaj i mam nadzieje że Was jeszcze tutaj zastane:)

Gość ja bardzo chętnie
cześć :) żabko - wróciłaś ? kochana normalnie zaraz ze wzruszenia mi klawiatura wysiądzie hahha :):) kiedy bęziesz, żeby pogadać?? jak tam facet?? pozdrawiam i lecę dalej :) Lukas żyjesz?? :D

hej robaczki :) ja bardzo chętnie, tak się złożyło nieszczęśliwie że w piątek miałem pogrzeb dziadka, a w sobotę wesele, dodam że to wszystko "działo się" w tej samej rodzinie wesele myślę że udane, mimo tego pogrzebu musiałem się bawić, przecież poszedłem z koleżanką, więc nie mogłem jej powiedzieć żeby się bawiła sama bo mi nie wypada orkiestra świetna, jedzonko dobre, % schłodzone, niestety było trochę za gorąca, sala klimatyzowana, ale klima nie działała tak jak powinna, więc w czasie tańców trzeba było sobie ocierać pot z czoła (33 stopnie były w sobotę) w niedzielę poprawiny, również udane :) teraz odpoczynek, praca, bo za dwa tygodnie kolejne wesele :) myślałem że może uda się pójść z tą samą koleżanką, ale niestety ma inne plany, więc znów będę zmuszony pójść sam starczy na dziś, zmęczony jestem :/ wpadnę tu jutro :) pa robaczki zabka_ptaszka, oczywiście że pamiętamy, czytaj wszystko, a później napisz co u Ciebie :)

Gość ja bardzo chętnie
Lukas bardzo ci współczuję z powodu śmierci dziadka :( Jestem okropnie zmęczona, więc nic nie napiszę więcej dzisiaj - jutro mam ważną uroczystość do ogarnięcia i od dwóch dni ogarniam zakupy, gary, torty, obrusy, świeczki, serwetki ... i to mnie pokonało dzisiaj haha :( spokojnej nocy robaczki :)

cześć robaczki :) dawno mnie tu nie było :( widzę że niewiele osób tu zagląda, a szkoda :( za mną dosyć intensywne dwa tygodnie, nawet nie miałem czasu tu zajrzeć :( ciekaw jestem co u was, a właściwie u ciebie ja bardzo chętnie? (jako jedna z ostatnich osób tu zaglądałaś, a tak to cicho sza) jutro znów wesele, chyba ostatnie w tym roku (mam nadzieję), koszmar wydatków się skończy ;) niech ktoś ze stałych bywalców odpisze, nie pozwólmy temu topikowi umrzeć ;) pozdrawiam robaczki, miłego weekendu :)

Gość ja bardzo chętnie
zajrzałam z nostalgią :) pozdrawiam buziaki :)