Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paucia1990

Powiększenie ust

Polecane posty

Gość normalna dojrzała
to wchodzisz na tego typu fora aby rozwijać cnotę współczucia?chwlebne!i jakże istotne dla poruszonego tematu!i wogóle istotne...

Gość normalna dojrzała
..pewnie przypadkowo przypałętałeś się na temat o powiększaniu ust szukając tematu o powiększaniu czegoś innego...żeby powspółczuć kolegom w bólu czy doinformować się czy penisa rzeczywiście da się powiększyć?cóż,WSPÓŁCZUJĘ...

Gość marjetta
VIVIATKA a u kogo i gdzie powiekszalas usta?

Gość gość
czy ktoś ten zabieg robił u dr Bromy?

Gość gość
a jak wyglada sie po tym zabiegu ciecia pod nosem wszystko jest wyrownane czy tak bardziej spuchniete i nierowno wyglada?

ja tez mialam ten zabieg. tydzien po to straszna meczarnia ze szwami pod nosem ale generalnie polecam.robilam w krakowie

Gość gość
Jest tu osoba która miała ten zabieg i mogłaby mi wysłać zdjęcia przed i po?

Gość gość
Może Lip Plumper? największe jajca jakie ostatnio widziałem w internetach xD http://utn.pl/P8bN7 Prze głupota! :D

Gość Carocaro
Do qwert123 Gdzie w Krakowie miałaś robiony zabieg i czy mogłabys mi wysłać zdj. na maila?? Też jestem z Krakowa.. i nie wie gdzie się udać i chciałabym zobaczyć jak ta blizna wygląda..

Gość carocaro
Nikt tu już nie zagląda?

Gość gość
zagląda ;) ja też się długo zastanawiałam nad tym, w jaki sposób usta powiększyć, żeby nie wyglądały jak u świątecznego karpia. Bardzo mnie zainteresował ten zabieg http://drosuch.pl/twarz/lifting-ust/ po nim usta wyglądają ładnie i naturalnie.

Gość gość
Powiększałam usta w klinice doktora Łątkowskiego i wybrałam tradycyjną, bezpieczniejszą metodę, ale jeśli chodzi o efekt końcowy to jest naprawdę bomba. Niepotrzebnie tak dużo zwlekałam z decyzją...

Gość gość
Ja zdecydowałam się na powiększanie ust kwasem hialuronowym i zabieg robiłam w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów. Przeprowadzała mi go dr Szczepańską i mogę ją polecić. Efekt jest naturalny, usta są nawilżone i bardzo ładnie się prezentują. Cała klinika wyposażona jest w nowoczesny sprzęt więc to na pewno również ma wpływ na ostateczny rezultat.

Gość okirra

Najbardziej naturalna metoda to metoda chirurgiczna. Tą metoda dr Osuch u siebie w Warszawskiej klinice powiększa usta. Polecam metodę Lip Lift właśnie. Efekt trwały, i super to wygląda przynajmniej a nie jak u jakiejś ryby

Gość okirra

Najbardziej naturalna metoda to metoda chirurgiczna. Tą metoda dr Osuch u siebie w Warszawskiej klinice powiększa usta. Polecam metodę Lip Lift właśnie. Efekt trwały, i super to wygląda przynajmniej a nie jak u jakiejś ryby

Gość Pomadka

Hehe a ja z natury mam duże usta i ludzie myślą że sobie powiększyłam

Gość Jowka

ja sobie powiększyłam usta - lekarz mi polecił wypełniacz Restylane Kysse, który daje naturalny , nie taki nachalny efekt. Jestem pod wrażeniem bo faktycznie bardzo ładnie moje usta teraz wyglądają!