Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paucia1990

Powiększenie ust

Polecane posty

Gość Paucia1990

Witam.Czy ktoś poddał się zabiegowi powiększania ust metodą wycięcia paska skóry pod nosem?

Gość viviatka
ja :classic_cool: serio. masz jakieś pytania ?

Gość Paucia1990
I jaki jest efekt?Opłacało się?

Gość sama nie mozesz
przeciez tak sie nie da :O

Gość Paucia1990
Jak się nie da jak jest taki zabieg ?:)

nie można ? pewnie że można. kroi się wzdłuż linii górnej wargii :D ogólnie efekt jest super, nie robi się kaczuszka i nie trzeba co miesiąc latać i ponownie wypełniać ust. ale to dość drastyczna meoda, przez tydzień trzeba chodzić z szwami na ustach, nieprzyjemne to wszystko jest. i chirurdzy nie lubią w ten sposób powiększać ust :classic_cool:

Gość Paucia1990
Operacyjnie to albo na granicy ust wycięcie paska i podniesienie czerwienie wargowej albo usuniecie paska skory pod nosem co się także równa podwyższeniu ust :)

Gość sama nie mozesz
czyli one sa powiekszone tylko optycznie? bo jest mniej skory? czy o ckm?

Gość Paucia1990
A mogłabyś udostępnić jakieś foto przed i po? :)

Gość Paucia1990
No jak sobie wytniesz skórę to się usta podnoszą przecież :P

Gość Paucia1990
Trwałym zabiegiem powiększenia ust a zarazem zabiegiem z doskonałym efektem kosmetycznym jest metoda Bullhorn Lip Lift czyli metoda cięcia pod nosem. Drobne usunięcie paska skóry pod nosem, na krawędzi nozdrzy daje niewidoczną bliznę ukrytą na krawędzi otworu nosowego. Metoda ta szczególnie jest dedykowana tym pacjentom, którzy oczekują zarówno powiekszenia czerwieni wargowej jak też skrócenia wargi górnej (od brzegu czerwieni wargowej do dolnej krawędzi nosa). Podczas zabiegu dbamy, aby łuk Kupidyna został zachowany co daje najbardziej naturalny i seksowny kształt ust. Zabieg wykonujemy w znieczuleniu miejscowym.

o właśnie - zmniejsza się odległość między nosem a ustami :) a zdjęć niestety nie udostępniam w internecie - mogę jedynie zapewnić, że jest to dobra meoda dla osób które chcę żeby ich ustka wyglądały jak najnaturalniej

ooo i bardzo ważna sprawa - może zostać blizna. mi właśnie widać małe blizny ale zrobię makijaż pernamentny ust, który zakryje te niedoskonałości :)

Gość Paucia1990
No właśnie -nie chcę sobie wstrzykiwać jakichś preparatów i wyglądać jakby mnie ukąsiła pszczoła :/.Chciałabym wyciąć pasek skóry pod nosem bo wtedy prawie niewidoczne są szwy a taki efekt jak cięcię na granicy wargi ;)

Gość Paucia1990
Patrzyłam ogólne ceny to właśnie coś ok.3 000 zł.Czyli za dolną nast.2500? ;/

Gość Paucia1990
Dolną mam taką ok więc nie ma problemu,żeby tylko górna została powiększona.Ale jeżeli to byłoby w cenie tych 3 000 zł to czemu nie?;)

za dolną chyba mniej, ale nie jestem pewna. i tak interes lepszy wychodzi gdy powiększysz usta raz i będziesz miała spokój niż latanie co kilka-kilkanaście miesięcy do chirurga.

Gość Paucia1990
Znalazłam właśnie 15 min odemnie klinikę,która powiększa usta tymi metodami :).Wysłałam im e-maila ile kosztuje takie powiększenie ust.Narazie zbieram kaskę.Wolę pod nosem wyciąć skórę,gdyż nie widać właśnie tych szwów :)

a dolnej to ja w ogóle nie polecam w taki spsób powiększać, wydaje mi się że efekt mógłby być śmieszny :D

Gość Paucia1990
Kurde fajnie byłoby także dolną delikatnie powiększyć-tylko w jaki sposób?;/.

Gość Paucia1990
Myślę,że najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu powiększenie dolnej wargi bardzo delikatnie makijażem permanentnym?:)

ja na dolną wargę planuję tylko makijaż permanentny, nie jest mała więc nie mam zamiaru z nią kombinować a właśnie makijaż per. da taki efekt, jaki oczekuję :) zresztą, pójdziesz na konsultację i dowiesz się o różnych metodach. musisz tylko uważać na chirurgów którzy podejmą sie każdego zabiegu, aby tylko wyciągnąć kasę.

Gość Paucia1990
Mam usta średnie-ani to duże ani wąziutkie więc myślę,że nie będzie problemów z zabiegiem ;).No ja chciałabym te cięcie pod nosem :).Myślisz,że nie powiększą mi za dużo? ;/

o cięciu pod nosem nie słyszałam więc się nie wypowiem, chirurdzy zwykle mają zdjęcia z poprzednich zabiegów więc będziesz mogła pooglądać je i zastanowić się czy o taki efekt Ci chodzi :)

Gość widac normalny dojrzały
strasznie wam współczuję jak was czytam :-D

Gość Paucia1990
Viviatka a dużo CI podnieśli usteczka do góry?Nie wygląda to sztucznie?