Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfddfsfdfds

Chcę więcej seksu niż mój facet... dlaczego?

Polecane posty

Gość fsfddfsfdfds

Przez to wkręcam sobie, że coś ze mną nie tak... może mu się nie podobam? Na początku ciągle się do mnie dobierał. Wszystko działo się stopniowo (pierwszy pocałunek bo jakimś tam okresie znajomości, potem namiętnie pocałunki, potem jakieś tam macanie itd). W końcu uprawialiśmy seks (dla mnie to był pierwszy raz). Od jakiegoś czasu widzę(a przynajmniej tak mi się wydaje), że to ja mam większą ochotę. On twierdzi, że jest zmęczony/chory itd. Za wcześnie żeby stwierdzić, czy to jest rzeczywisty powód. Bardzo lubię seks, lubię oralny, lubięgo złapać za jaja w najmniej oczekiwanym momencie, chciałabym jakoś urozmaicić seks (np w miejscu publicznym), a wydaje mi się, że jemu na tym tak nie zależy...

Gość masz moj ulubiony rozmiar
ja chce taka dziewczyne jak Ty!!!

Gość fsfddfsfdfds
No cóż, jak tak dalej pójdzie to zapewne będę do wzięcia

Może po prostu macie inne temperamenty i już. Nie ma sensu katować się i np. obiecywać sobie, że Ty pierwsza go nie dotkniesz, tylko poczekasz, aż on to zrobi. Niepotrzebne cierpienie i ograniczanie własnych potrzeb, a o to chyba w związku nie chodzi. Mam nadzieję, że z następnym będzie lepiej ;) p.s. u mnie było.

Gość Cyna101
Jezu jakbym swoją sytuację widziała U mnie też tak było że on na początku wiecznie napalony a teraz ja chodzę niewyżyta i muszę sobie sama pomagać :/ jesteśmy już 2lata ale to się robi poważny problem :/ może dlatgo że on jara dużo i bardzo źle się odżywia nie wiem ale to mnie dobija :( zwłaszcza że wiem że wielu facetów na mnie leci....ale ja bym i tak nie potrafiła tego zrobić z kimś obcym lub nowopoznanym ale jeśli im się podobam to czemu on jest taki niemrawy ?! NIE ROZUMIEM

Gość szalonawrona
tez tak mam podobnie ale seks to nie wszystko

Gość Cyna101
u mnie chyba tak jest że to seks jest na podium i teraz się psuje więc już totalnie źle :/ uh

Gość fsfddfsfdfds
Mój tak samo, pali i je co popadnie. A wcześniej (zanim zaczęliśmy współżyć) gadał co i rusz o seksie. Myślałam, że to faceci muszą naciskać na kobiety, żeby to robić, a nie na odwrót :O

Gość fsfddfsfdfds
Moja samoocena przez to dobija do zera :(

Gość Cyna101
Ja też odczuwam to na samopoczuciu I też myślałam że tak jest To mnie bardzo dziwi zwłaszcza że on kiedyś był inny....może zdradza ? nie wiem kurde już wolę być singlem bo tak mam związane ręce na znajomości nie chodzi o seks ale nawet o jakieś namiętne pocałunki .... one też się rzadko zdarzają :/ przykre i nie wiem o co mu chodzi

Gość fsfddfsfdfds
No właśnie mi jest przykro, bo jak coś inicjuję i nic z tego nie wychodzi, to od razu sobie myślę, że gdyby na moim miejscu była inna to by od razu chciał.

Gość uppupupupup
up

Gość gość
Ja to tak chce sex że już nie wiem czy za inny nie popatrzeć mogę dwa razy dziennie się kochac jest taki